עבור לתוכן

PC לסטודנט במימון וIT

Featured Replies

פורסם

היי חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על בניית מפרט למחשב שיתאים לצרכים האיישים שלי.

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

2000, אפשר גם יותר אך יש סיבה שאני נוקב בסכום הנוכחי כי לפי סקר שוק ראיתי שזה המחיר בערך של המחשב שאני מעוניין בו כמובן שאעדיף כמה שפחות אך שיענה על הביצועים שלי.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

תכנות, Office, כתיבת מסמכים

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

אני לא מבין בחומרה 100% לכן אשמח לקבלת מפרט מ-0

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

חשוב מאוד

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

ללא אורות בגודל סטנדרטי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

KSP/IVORY/TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

כמה שיותר מוקדם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

יציאה אחת של HDMI שתפוצל על ידי מפצל ל-2 כאלה ויציאה אחת של VGA/DVI ובנוסף 2 יציאות USB לכל הפחות.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

2 מסכים תומכי HDMI ומסך אחד בעל חיבור של VGA/DVI

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אשמח להתנסות הפעם במעבד AMD, חשוב לי בעיקר שהמחשב יוכל לתמוך ב-3 מוניטורים, התכנון שלי מהמחשב לפצל את היציאה של-HDMI ל2 כאלה ולחבר לשתי המסכים ויציאה אחת של VGA/DVI שתתחבר למסך השלישי, אעדיף ללא כרטיס מסך אלא שיהיה מובנה כי אין לי שימושים גרפיים בו אך אם הדבר הכרחי שלא יהיה בובמסטי, אשמח לקבל המלצה למפצל בנוסף כפי שצויין מכיוון שאני מתכנן להשתמש שתי מסכים תומכי HDMI, זיכרון של 240G יספיק לי, RAM 8G יספיק לי גם כן אך אשמח אם דעתכם אחרת, אם החסרתי רכיב הכרחי כלשהו אשמח שהוא יכלל במפרט.

מציין שוב, המחשב נועד על מנת לתכנת, לבנות מודלים כלכליים ומתמטים ולא עבור גיימינג או כל דבר אחר.

אודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

מנסיוני לכל תכנות מעבר לאוד מינימלי אתה תרצה יותר אכסון וזכרון אם כי בתקציב הזה אין הרבה מרחב תמרון.

בכל מקרה אם זה לא ברור לך אז לפצל יציאת hdmi זה אומר ששני המסכים יראו את אותה התמונה בדיוק, זה לא כל כך שימושי לצרכי עבודה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

מנסיוני לכל תכנות מעבר לאוד מינימלי אתה תרצה יותר אכסון וזכרון אם כי בתקציב הזה אין הרבה מרחב תמרון.

בכל מקרה אם זה לא ברור לך אז לפצל יציאת HDMI זה אומר ששני המסכים יראו את אותה התמונה בדיוק, זה לא כל כך שימושי לצרכי עבודה.

בגדול בעניין התכנות אני לא ירוד לעומקי הפיתוח אלא על בניית מודלים כלכליים ומתמטים דרך שפות שונות, לגבי עניין הפיצול איזה פיתרון היית ממליץ החל מכרטיס מסך ועד מפצל חכם, חשוב לי לציין שבעניין החומרה אינני בקיא דיו ולכן שאלותיי חוזרות ומתנצל על כך מראש.

כיום אני משתמש בלפטופ עם מעבד i-5 ו8GB RAM וזה מספק אותי לשימושים ולכן יצאתי מנקודת הנחה של-PC זה יספיק לי גם כן.

אשמח לעזרתך בנושא.

פורסם

כיוון שאתה לא באמת צריך כרטיס מסך חיצוני אז פשוט לחפש לוח אם עם מספיק חיבורי וידאו. בכל מקרה תשכח ממפצלים למיניהם, טיפשים, חכמים או כל דבר אחר, לצרכים שאתה מתאר זה פשוט לא קיים.

יעזור אם תפרט בדיוק איזה חיבורים יש בכל אחד מהמסכים שלך או הדגמים שלהם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

כיוון שאתה לא באמת צריך כרטיס מסך חיצוני אז פשוט לחפש לוח אם עם מספיק חיבורי וידאו. בכל מקרה תשכח ממפצלים למיניהם, טיפשים, חכמים או כל דבר אחר, לצרכים שאתה מתאר זה פשוט לא קיים.

יעזור אם תפרט בדיוק איזה חיבורים יש בכל אחד מהמסכים שלך או הדגמים שלהם.

מסך אחד בעל חיבור של VGA/DVI ו2 מסכים נוספים בעלי חיבור של HDMI.

תודה רבה :) 

פורסם

אין הרבה חנויות שמחזיקות את הדגמים החדשים יותר של AMD עם  כרטיס מסך מובנה אז המפרט מפלונטר. לא נראה לי משתלם חצי כמות הזכרון וחצי גודל הדיסק בשביל 250 שקל פחות אז יש קצת חריגה. אתה תצטרך כבל DVI ל-HDMI כי אין לוחות עם שתי יציאות HDMI.

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=227006

מחיר
בשקלים
כולל מעמ
כמות יצרן שם

₪1117

₪1117

AMD
4650G-PRIME-B450M-A

npyAMD RYZEN5 4650G (Gen3) with Wraith Cooler and ASUS PRIME-B450M-A
שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי

₪323

₪323

XPG
AX4U320088G16A-CBK20x2

AX4U320038G16A-CBK20x2.jpg16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D20
אחריות לכל החיים

₪306

₪306

Kingston
SA2000M8-500G

SA2000M8-250G.jpg500GB SSDNOW A2000 (PCIe NVMe™ Gen 3.0 x4) M.2 2280 - 2200/2000MB/s - SA2000M8/500G
חמש שנים אחריות

₪432

₪432

Antec
VSK10-WINDOW-NE550M

VSK10-WINDOW.jpgMicro Tower - Window - with 550W Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - mATX - 405 x 208 x 400mm - 1x120mm Fan - Max GPU Length 350mm
שלוש שנים אחריות למארז וחמש שנים לספק

₪ 2134 מזומן
  ₪2178 אשראי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים