פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים במפרט קיימים גם SSD וגם זיכרון. המפרט נבנה בstartpc.co.il. הייתי מציע לך לנסות לפתוח דיון בפורום מסכים שם אולי יוכלו לעזור לך יותר במציאת מסך.
פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים מסך אני ממליץ למתוח את התקציב קצת לפאנל IPS - בSTARTPC יש את הMSI G241 והAOC 24GU2 (אותו כרגע אין במלאי וצריך לשאול מתי יהיה). אם לא וחייב זול יותר אז זה פאנל TN, מSTARTPC ממליץ על הLG 24GL600F-B, במחיר של 850 שח הוא טוב מאוד. נערך 2020 בדצמבר 234 שנים על-ידי ch33
פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים מחבר בנוסף בנוגע למערכת הפעלה, האם לקנות דרך האתר הוא שיש דרכים יותר זולות להתקין? ומה לגבי כל מיני פיצפקסים כמו כרטיסי סאונד וכו'?
פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים ווינדוס 10 זמין להורדה בחינם באתר של מייקרוסופט. אם אין לך רשיון הוא יציק לך אבל לא ינעל לך את המחשב או משהו. אתה יכול לקנות מפתח באיביי ב20 שקל. כרטיסי קול ושאר הרחבות שייכים לעבר אלא אם כן יש לך צורך מאוד ספציפי במשהו יותר מתקדם ממה שיש על לוח האם. הכל מובנה על הלוח אם.
פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים מחבר כך שאין צורך גם במתאמים לרשת? כלומר כדי שיהיה אפשרות להתחבר לוייפי, לצערי אין לי גישה ללאן. בנוסף נשאלת השאלה מה ניתן להוציא מתוך המפרט הזה מבחינת ביצועים? נערך 2020 בדצמבר 234 שנים על-ידי UzaBuza
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.