פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי. נערך 2020 בדצמבר 234 שנים על-ידי Hatzi6
פורסם 2020 בדצמבר 234 שנים קשה לי להאמין שתמצא לוחות אם בני 7 בחנויות בארץ. הבטתי קצת בTMS ופלונטר ונראה שהכי ישן שיש למצוא שם זה לוחות LGA1150, תושבת חדשה יותר משלך. וגם זה מי יודע אם באמת יש להם או שזה סתם מופיע באתר. תצטרך לחפש באיביי או בשוק יד2 לדעתי.
פורסם 2020 בדצמבר 244 שנים מחבר ציטוט של ch33 קשה לי להאמין שתמצא לוחות אם בני 7 בחנויות בארץ. הבטתי קצת בTMS ופלונטר ונראה שהכי ישן שיש למצוא שם זה לוחות LGA1150, תושבת חדשה יותר משלך. וגם זה מי יודע אם באמת יש להם או שזה סתם מופיע באתר. תצטרך לחפש באיביי או בשוק יד2 לדעתי. נראה לי שאיביי זה באמת האופציה הכי טובה https://www.ebay.com/sch/i.html?_fsrp=1&_nkw=mother+board+ddr3+LGA1155&_sacat=0&_from=R40&LH_TitleDesc=0&Brand=ASUS|GIGABYTE&rt=nc&Number%20of%20Memory%20Slots=4&_dcat=1244 איך אני בעצם בוחר לוח שיתאים למעבד שלי? ואם כבר לקנות, איך אני בוחר את ההכי טוב מהישנים שיתאים למה שיש לי כרגע. יש לך המלצה על משהו מסויים משם שעלול להיות אולי הכי HIGH END (עד כמה שאפשר חח) נערך 2020 בדצמבר 244 שנים על-ידי Hatzi6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.