עבור לתוכן

Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk

Featured Replies

פורסם

הלו חברים !

מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ?

תודה מראש

פורסם

הסתכלתי על המפרט שלך ואם הכרטיס מיועד למערכת הנוכחית שלך הייתי ממליץ לך בחום לקחת כרטיס יותר חזק. נכון שיש את המספר 4 בשם אבל זה בעצם שידרוג קטן של הכרטיס שכבר יש לך והוא בערך ברמה של ה GF2 TI. הייתי ממליץ לך לקחת כרטיס יותר חזק, תלוי בתקציב אבל ראדיון 8500 LE נשמע לי אחלה כרטיס והוא לא המון יותר יקר מהכרטיס שבחרת עכשיו.

פורסם
  • מחבר

תראה. התקציב דל - ואני גם לא מעוניין להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך - שגם ככה אני לא הולך להשתולל איתו יותר מדי. סתם חשבתי לשדרג את הכרטיס הפשוט שלי - במשהו פשוט - אבל יותר טוב. Geforce 3/2 הרבה יותר יקרים, ורובם חוצים את קו ה 1000 שקל - משהו שאני לא מוכן אפילו לחשוב עליו.

פורסם

HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL )

כרטיס שאם עושים לו אוברקלוקינג ממה שהבנתי הוא יכול לקחת את ה GF3 TI500 ב 950 שקל. השקעה מאוד שווה.

HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out

כרטיס הרבה פחות טוב אבל יותר זול, ב 780 שקל גם פתרון לא רע. לדעתי עדיף על ה GF4MX.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה בעצם טוען שג'יפורס 2 או 3 עדיף על הג'יפורס 4 MX ?

פורסם

גיפורס 3 מאה אחוז יותר טוב. וגם הראדיון 8500 LE.

גיפורס 2 הוא לא יותר טוב חוץ מה TI שהוא בערך אותה רמה.

פורסם

בקשר ל-GF3 Ti זה נכון.

בקשר ל-GF2 Ti הדעות חלוקות.

בעקרון הייתי קונה את ה-GF4 440MX בגרסה המיוחדת כי עם קצת אוברקלוק אתה שובר כל GF2 שקיים.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-GF3 Ti זה נכון.

בקשר ל-GF2 Ti הדעות חלוקות.

בעקרון הייתי קונה את ה-GF4 440MX בגרסה המיוחדת כי עם קצת אוברקלוק אתה שובר כל GF2 שקיים.

מה זה גרסה מיוחדת ?

הגרסה של LeadTek מגיעה עם מאורר מפלצתי שמאפשר לי להגיע לביצועים שהם קצת מעל MX460 - ממש קרוב ל GF3 TI. האם שווה להוציא פה את הסכום הנוסף ?! אל תשכחו - אפשר להשיג את ה LeadTek ב640 שקל בלבד !

פורסם
  • מחבר

טוב.

השתכנעתי.

קניתי את ה Hercules 3D Prophet 8500LE.

ביתניים הכל פצצה - חוץ מה Refresh Rate שתקוע משום מה על 60.

מוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים