עבור לתוכן

שדרוג מחשב גיימינג נייח קיים/קניית חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב נייח ישן ואני מעוניין לשדרג אותו / לקנות חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה.

מעבד: Intel I5 4460 3.20GHZ

כ.מ.: Radeon Rx 470 4GB

זכרון ראם : 16GB DDR3

לוח אם: Asus H81mk

ספק כח: Antec 620w

זכרון SSD: נפח 128GB SanDisk

דיסק קשיח: 1TB

אני מעדיף להוציא כמה שפחות התקציב בגדול הוא 3,000 ש"ח, אולי אפשר לחרוג ל-3500.

השאלה היא, יש לי מספר רכיבים שאני יכול להשאיר ולא לקנות חדש, כמו ספק, SSD ודיסק קשיח.

יש לי מספר אופציות:

1. לשדרג את כל השאר. השאלה שנשאלת כאן היא אם המארז שלי גדול מספיק לכל הרכיבים החדשים שיש. ע"פ בדיקה שלי:

המארז עצמו כולל הפלסטיקה:
45 ס"מ רוחב
40 ס"מ גובה

בפנים:
40 ס"מ רוחב
40 ס"מ גובה

תמונה:

i.imgur.com/RJ8R5AN.jpg

2. לנסות למכור את המחשב שלי (אם כן, בכמה בערך?), ובמידה ואצליח למכור אז התקציב יכול לעלות.

3. לקנות מחשב חדש בתקציב של 3000-3500.

אשמח לשמוע הצעות, מפרטים וכד'.

תודה.

פורסם

לדעתי אם אפשר למכור את המחשב קומפלט בסכום שיגייס לך תקציב של אזור 4500 שח, עדיף לעשות את זה ולקנות חדש. קשה לי להעריך אם זה יהיה אפשרי, אולי מישהו אחר מתמצא יותר בשוק יד2, אבל בהערכה גסה אני חושב שעם סבלנות כן אפשר למכור אותו באזור ה1000. אח שלי מכר שנה שעברה מחשב דומה עם כרטיס מסך חלש יותר (1050ti) ובלי SSD באזור ה800-900.

אני לא הייתי משדרג כרטיס מסך פה בלי לשדרג גם את המעבד - מה שגורר לוח אם וזכרונות חדשים גם כן. ואז בתקציב אפשר להכניס אולי איזה כ.מסך חביב כמו 5600XT אבל זה לא שדרוג עצום מה470 שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ch33

לדעתי אם אפשר למכור את המחשב קומפלט בסכום שיגייס לך תקציב של אזור 4500 שח, עדיף לעשות את זה ולקנות חדש. קשה לי להעריך אם זה יהיה אפשרי, אולי מישהו אחר מתמצא יותר בשוק יד2, אבל בהערכה גסה אני חושב שעם סבלנות כן אפשר למכור אותו באזור ה1000. אח שלי מכר שנה שעברה מחשב דומה עם כרטיס מסך חלש יותר (1050ti) ובלי SSD באזור ה800-900.

אני לא הייתי משדרג כרטיס מסך פה בלי לשדרג גם את המעבד - מה שגורר לוח אם וזכרונות חדשים גם כן. ואז בתקציב אפשר להכניס אולי איזה כ.מסך חביב כמו 5600XT אבל זה לא שדרוג עצום מה470 שלך.

האם יש טעם לחכות זמן מה לירידת מחירים עקב הגעת חומרה חדשה?

פורסם
ציטוט של Blap

האם יש טעם לחכות זמן מה לירידת מחירים עקב הגעת חומרה חדשה?

על ירידת מחירים לא הייתי בונה, על חומרה חדשה שתתאים לתקציב שלך - אולי כן. אנחנו כרגע בתקופה של השקות חדשות וכמו תמיד AMD וNVIDIA עובדות מלמעלה למטה, כלומר כרטיסי מסך זולים יותר מגיעים מאוחר יותר. בינואר גג פברואר צפויה השקה של rtx 3060 ואולי מתחרה מAMD, אלה אמורים להיות כרטיסים שייכנסו בתקציב שלך לשדרוג ויהיו שדרוג משמעותי מאוד.

מה שיש כרגע זה 3060 ti שהוא הכרטיס הזול ביותר מהדור החדש, אני ניסיתי אתמול להרכיב לך איזה שדרוג איתו ויצא לי 3700 שח במינימום.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ch33

על ירידת מחירים לא הייתי בונה, על חומרה חדשה שתתאים לתקציב שלך - אולי כן. אנחנו כרגע בתקופה של השקות חדשות וכמו תמיד AMD וNVIDIA עובדות מלמעלה למטה, כלומר כרטיסי מסך זולים יותר מגיעים מאוחר יותר. בינואר גג פברואר צפויה השקה של RTX 3060 ואולי מתחרה מAMD, אלה אמורים להיות כרטיסים שייכנסו בתקציב שלך לשדרוג ויהיו שדרוג משמעותי מאוד.

מה שיש כרגע זה 3060 ti שהוא הכרטיס הזול ביותר מהדור החדש, אני ניסיתי אתמול להרכיב לך איזה שדרוג איתו ויצא לי 3700 שח במינימום.

קיבלתי. לא דחוף לי לקנות חדש כרגע - אני אנסה בינתיים למכור את המחשב שלי, ובפברואר אחזור כדי להרכיב מפרט חדש ולקנות מחשב.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים