עבור לתוכן

הצעה למפרט גיימיניג לא כולל ציוד היקפי תקציב 7600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט -  Call of Duty , Overwatch, ועד....

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?  6-7 מתוך 10

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בדקתי בSTART PC , פתוח גם לשאר

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? עכשיו

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? לא צריך OC

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) כן מסך vg279q 27

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני יודע שהמסך רשמית לא תומך G SYNC והוא רק 1080 אבל זה לא תלוי בי, לא אני רכשתי וזה מה יש...

בניתי מפרט בSTART PC, דעתכם? אפשר בהחלט להעיר אבל בבקשה לא לרדת סתם, אשמח ללמוד מטעויות.

[img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img]
מפרט זה הורכב ב - [URL]www.startpc.co.il[/URL] - סטארט מחשבים
[b]אודים[/b] | חיפה | תל-אביב | אשדוד 

מעבד: [b]1435 ₪[/b] - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX
קירור אוויר למעבד: [b]168 ₪[/b] - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red
לוח אם: [b]669 ₪[/b] - GIGABYTE B550 GAMING X
זכרון: [b]365 ₪[/b] - * חדש * - G.Skill 16G (2x8G) RipJaws V  DDR4 3600Mhz CL19
כרטיס מסך: [b]2861 ₪[/b] - * בהרכבת מחשב *  ZOTAC GeForce RTX3070 8G D6 Up To 1755Mhz Twin Edge OC
דיסק קשיח: [b]272 ₪[/b] - * מבצע * - A-Data 500G SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years
דיסק קשיח: [b]479 ₪[/b] - * מבצע * - A-Data 1T SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years
ספק כוח: [b]560 ₪[/b] - * חדש * - GIGABYTE AORUS 850W 80+ GOLD MODULAR - 10 YEAR Warranty 
מארז: [b]360 ₪[/b] - ANTEC P120 CRYSTAL
גוף קרור למארז: [b]498 ₪[/b] - ANTEC PRIZM 3X120mm ARGB + 2x RGB Strip + Controller [b](כמות: 2)[/b]
גוף קרור למארז: [b]69 ₪[/b] - GAMDIAS AEOLUS M1A 120mm ARGB FAN

[b]מחיר סופי: [color=blue]7736 ₪ [/color]למזומן[/b] 
 [color=red][b]7890 ₪[/color] לאשראי עד 12 תשלומים[/b] 
 [color=purple][b]8045 ₪[/color] לאשראי עד 36 תשלומים [/b]

• MrHicUp changed the title to הצעה למפרט גיימיניג לא כולל ציוד היקפי תקציב 7600 ש"ח
פורסם

נראה בסדר גמור בסה"כ.

כמה הצעות -

אין שום צורך בספק 850W. רד ל650W - האנטק HCG 650 במבצע ב400 שח, מספיק בהחלט וחוסך 160 שקל.

את הכסף הזה לקחת ולעלות בכרטיס מסך לדגם Gaming OC של גיגהבייט. יהיה שקט משמעותית, קריר משמעותית, יש פה מספיק תקציב בשביל לא להתפשר על דגם 2 מאווררים הכי זול ורועש.

500 שקל על מאווררי RGB וזוג רצועות RGB... שמע. גם אם כ"כ חשוב הבלינג במחשב, דברים כאלה לא קונים בארץ. אתה מזמין את השטויות האלה מאמאזון בשליש מהמחיר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ch33

נראה בסדר גמור בסה"כ.

כמה הצעות -

אין שום צורך בספק 850W. רד ל650W - האנטק HCG 650 במבצע ב400 שח, מספיק בהחלט וחוסך 160 שקל.

את הכסף הזה לקחת ולעלות בכרטיס מסך לדגם Gaming OC של גיגהבייט. יהיה שקט משמעותית, קריר משמעותית, יש פה מספיק תקציב בשביל לא להתפשר על דגם 2 מאווררים הכי זול ורועש.

500 שקל על מאווררי RGB וזוג רצועות RGB... שמע. גם אם כ"כ חשוב הבלינג במחשב, דברים כאלה לא קונים בארץ. אתה מזמין את השטויות האלה מאמאזון בשליש מהמחיר.

לגבי ה850W , ראיתי כמה דיונים מעניינים שכרטיסי 3070 ומעלה צורכים יותר מתח ו750W קצת גבולי עבורם, אז 650W....? (עריכה) אחרי בדיקה, אכן 650W מספיק :)

לגבי הרצועות, זה פשוט מגיע בסט.... היום אני שם לב ששמים יותר דגש למאווררים ולכיוון הזרימה של האוויר כי המערכות פשוט חזקות יותר אך גם חמימות יותר.... ואם בשופוני עסקינן, אז 7 מאווררים ועוד עם לדים.... יכול להיות נחמד, לא? אתה חושב שמבחינת אוורור זה יותר מידי? על כמה מאווררים היית ממליץ בהתאם למארז הנ"ל , חשוב שתיהיה סימטריות במראה ובתאורה, עד כמה העסק הזה ירעיש?

שאלה נוספת לגבי הרכבת שני דיסקים M.2 NVME, בתצורה הנ"ל, תהיה ירידה בביצועי הכרטיס מסך או לא? האם ממליצים לשנות את הדיסק לאחסון/התקנת המשחקים שיהיה SSD SATA?

תודה רבה :)

פורסם
ציטוט של MrHicUp

לגבי ה850W , ראיתי כמה דיונים מעניינים שכרטיסי 3070 ומעלה צורכים יותר מתח ו750W קצת גבולי עבורם, אז 650W....?

לגבי הרצועות, זה פשוט מגיע בסט.... היום אני שם לב ששמים יותר דגש למאווררים ולכיוון הזרימה של האוויר כי המערכות פשוט חזקות יותר אך גם חמימות יותר.... ואם בשופוני עסקינן, אז 7 מאווררים ועוד עם לדים.... יכול להיות נחמד, לא? אתה חושב שמבחינת אוורור זה יותר מידי? על כמה מאווררים היית ממליץ בהתאם למארז הנ"ל , חשוב שתיהיה סימטריות במראה ובתאורה, עד כמה העסק הזה ירעיש?

תודה רבה :)

עבור השקט הנפשי שלך, היצרן עצמו ממליץ 650W -

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3070GAMING-OC-8GD/sp#sp

וההמלצות של היצרן הן תמיד מוגזמות בטירוף לצורכי כסת"ח מקסימלי (יוצאים מנקודת הנחה שהספק שלך זה זבל מאלי אקספרס).

סדרת 3000 אכן קצת זללנית בהשוואה לעבר אבל לא עד כדי כך. פעם אחרונה שבדקתי 3070 צורך סדר גודל של 250 וואט בעומס מקסימלי. ה5600X מעבד מאוד יעיל שצורך מעט מאוד. זו לא מערכת שזוללת חשמל.

עכשיו שמתי לב שהכמות שם של הבאנדל הזה היא 2, לדעתי 7 מאווררים זה הרבה יותר מדי. 4-5 זה מספר טוב למארז עם זרימת אוויר סטנדרטית. רעש זה פונקציה של איכות המאווררים ואין לי מושג מה איכות המאווררים האלה, מנסיון עבר עם מאווררים של אנטק הם כנראה לא שקטים. מאווררי RGB זולים בדרך כלל רועשים ולא איכותיים במיוחד. הרכיבים עצמם לא חמים במיוחד כל עוד לוקחים קירור אוויר נורמלי למעבד (לקחת) ודגם טוב של כ.מסך (המלצתי).

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה, עזרת מאוד :)

פורסם

בחרת מארז לא כל כך מומלץ מבחינת זרימת אוויר חום ורעש, הוא מיועד בעיקר לקירור מים. מעבר לזה עם השקעה כל כך גדולה במאווררים ו-RGB כבר הייתי הולך על מארז איכותי יותר שכולל את הדברים האלה במקום לקנות אותם בנפרד.

פורסם
  • מחבר

קבלתי, תודה.

פורסם

מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray
קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB
לוח אם: 740 ₪ - GIGABYTE Z490 UD
זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK
כרטיס מסך: 2203 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1665Mhz EAGLE
דיסק קשיח: 602 ₪ - * חדש * WD Black 1T SN750 NVMe R/W Up To 3470 / 3000MB/s 5 Year Warranty
ספק כוח: 399 ₪ - GIGABYTE G750H 750W GOLD MODULAR 3 YEAR
מארז: 362 ₪ - Antec NX800

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 5724 ₪
לאשראי: עד 12 תשלומים 5838 ₪ או עד 36 תשלומים 5952 ₪

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5fd17e22857b8

לא צריך יותר מזה. יש לך מסך FHD, לכן RTX 3060 Ti מספיק.

10600KF יספק את הסחורה לא פחות מרייזן 5600X

מארז עם 3 מאווררים RGB ועוד קירור מעבד עם RGB בשביל שהילד יתלהב.

average-fps-1920-1080.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray
קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB
לוח אם: 740 ₪ - GIGABYTE Z490 UD
זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK
כרטיס מסך: 2203 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1665Mhz EAGLE
דיסק קשיח: 602 ₪ - * חדש * WD Black 1T SN750 NVMe R/W Up To 3470 / 3000MB/s 5 Year Warranty
ספק כוח: 399 ₪ - GIGABYTE G750H 750W GOLD MODULAR 3 YEAR
מארז: 362 ₪ - Antec NX800

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 5724 ₪
לאשראי: עד 12 תשלומים 5838 ₪ או עד 36 תשלומים 5952 ₪

** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום **
** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

לא צריך יותר מזה. יש לך מסך FHD, לכן RTX 3060 Ti מספיק.

10600KF יספק את הסחורה לא פחות מרייזן 5600X

מארז עם 3 מאווררים RGB ועוד קירור מעבד עם RGB בשביל שהילד יתלהב.

average-fps-1920-1080.png

אני אזרום איתך, מבין לגבי הכרטיס מסך בשילוב המסך.

האם בהפרש שנשאר ל7600 אפשר לתת קצת בראש? אולי מעבד חזק יותר? ואז אולי כן לשקול AMD? 

NVME של WD פחות, סתם מסקרנות, למה בחרת בו? האם כדאי(במידה ויש כסף בקופה) לשים nvme 512GB+NVME 1TB ?

פורסם
ציטוט של MrHicUp

האם בהפרש שנשאר ל7600 אפשר לתת קצת בראש? אולי מעבד חזק יותר? ואז אולי כן לשקול AMD? 

המעבדים החדשים של AMD טובים במשחקים כמו CS:GO או VALORANT

אני לא הייתי משנה מכיוון שיש מנועי משחק שאוהבים יותר את אינטל.

אני יודע שרשמת שלא תעשה אוברקלוק אבל כן יש לך אפשרות.

משחקים לא יודעים לנצל טוב ריבוי ליבות. חשובה עוצמת ליבה בודדת.

שדרוג ל-10700K יהיה טוב רק אם תעשה אוברקלוק.

לדעתי תחסוך את הכסף לשדרוגים בעתיד.

קרוב המעבר ל-DDR5 לכן תצטרך להחליף שילוש (בעתיד, מניח שעוד 3-4 שנים).

ציטוט של MrHicUp

NVME של WD פחות, סתם מסקרנות, למה בחרת בו? האם כדאי(במידה ויש כסף בקופה) לשים NVMe 512GB+NVME 1TB ?

הדגם הזה מתחרה ב-EVO PLUS 970 של סמסונג. המחיר שלו טוב. אם אתה רוצה לחסוך יש את ה-SN550 שעדיין יותר טוב מה-SWORDFISH שבחרת. אתה יכול להוסיף עוד SSD אך לדעתי אין טעם. אם אתה רוצה אפשר לחלק את הכונן למחיצות. מה השימושים שלך לכונן נוסף ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

המעבדים החדשים של AMD טובים במשחקים כמו CS:GO או VALORANT

אני לא הייתי משנה מכיוון שיש מנועי משחק שאוהבים יותר את אינטל.

אני יודע שרשמת שלא תעשה אוברקלוק אבל כן יש לך אפשרות.

משחקים לא יודעים לנצל טוב ריבוי ליבות. חשובה עוצמת ליבה בודדת.

שדרוג ל-10700K יהיה טוב רק אם תעשה אוברקלוק.

לדעתי תחסוך את הכסף לשדרוגים בעתיד.

קרוב המעבר ל-DDR5 לכן תצטרך להחליף שילוש (בעתיד, מניח שעוד 3-4 שנים).

הדגם הזה מתחרה ב-EVO PLUS 970 של סמסונג. המחיר שלו טוב. אם אתה רוצה לחסוך יש את ה-SN550 שעדיין יותר טוב מה-SWORDFISH שבחרת. אתה יכול להוסיף עוד SSD אך לדעתי אין טעם. אם אתה רוצה אפשר לחלק את הכונן למחיצות. מה השימושים שלך לכונן נוסף ?

השימושים שחשבתי עליהם זה 512gb nvme למערכת הפעלה והתקנות רגילות ועוד 1tb nvme להתקנות המשחקים שידוע שתופסים לא מעט מקום כיום...

לגבי ליבה בודדת, המעבדים החדשים של AMD לוקחים את אינטל דור 10, עוד לא ידוע לגבי דור 11, ואני מניח שעכשיו תשאל אותי אם יש לי בנצ'ים.... ;)

פורסם
ציטוט של MrHicUp

השימושים שחשבתי עליהם זה 512gb NVMe למערכת הפעלה והתקנות רגילות ועוד 1tb NVMe להתקנות המשחקים שידוע שתופסים לא מעט מקום כיום...

עדיף להוסיף כונן גיבויים מכני בנפח 2TB שעולה 250₪. בסטים יש לך אפשרות לעשות backup לכל משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים