עבור לתוכן

גנבי קוד המקור של HL2 ניתפסו!

Featured Replies

פורסם

מה שמעצבן הוא שהם לא עומדים מאחורי המילים שלהם ומשקרים לכולם ! >:(

• תגובות 47
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DOOM3 לדוגמה הוצג שנה לפניו ועדיין לא יצא (כלומר הוא מפותח למעלה משנתיים), אבל השכילו ID Software לא לתת תאריך השקה כה קרוב... ולכן אין לאף אחד מכם תלונות כנראה :-\

אני מצפה הרבה יותר ל HL2 מאשר ל דום 3

ככה שפחות אכפת לי מתי דום 3 ישתחרר

HL בנה את CS שזה המשחק שביזבזתי עליו כול כך הרבה זמן וכול כך הרבה הנאה

לעומת דום 1 ודום 2

פורסם

אוי נו די לשחק אותה אנשים, כולכם תקנו/תורידו את המשחק ותשחקו בו כמו ילדים טובים בכל מקרה ;)

בקשר לגנבי הקוד, אפשר להגיד שהם עשו שירות לזולת בכך שהראו שהמשחק רחוק מלהיות גמור וש- valve סתם מבלבלת לנו ת'שכל.

פורסם

Baah !, אני לא מאמין כמה אנשים טיפשים יש בעולם (וגם פה) הנה כמה עובדות :

Valve (1 - הם חזירים קפיטליסטים ורוצים להרוויח כמה שיותר כסף מבלי לדפוק חשבון לאף-אחד ! (אפילו לא לגיימרים

שהם "כ"כ מעריכים" Bull Shit ! ) כסף כסף כסף ... זה מה שמעניין אותם !

ו

ואתה מתכנן לבלות את כל חייך בשכיבה על הדשא וחשיבה פילוסופית כאשר אמא אדמה מאכילה אותך בתוצריה הטבעיים וללא עוד דרישות? הם רוצים להרוויח כסף כמו כל חברה אחרת וכמו כל בן אדם אחר שרוצה להתקיים (אלא אם אתה איזה היפי כמו בשורה הראשונה). אני לא אתייחס לשאר כי אין לי מספיק מילים גבוהות בשביל לענות לך ::)

פורסם

מה הקשר בין זה שהם רוצים להרוויח כסף, לזה שאני "היפי" (אולי איזה סוציוליסט משוגע.. יכול להיות ::) ) אין לי כבר עצבים לחכות, שהמשחק ייצא כבר.

פורסם

קודם כול אני רוצה לשאול שאלה אם אני לא יקנה אותו זה אומר שאני לא ישחק בו ;D

VALVE האלה חלאות ולא יעזור כלום האקרים זכאים ניצא בקמפיין הם זכאים!!!!

פורסם

חחח

סה"כ מעכבים יציאה של משחק וכבר יוצאים בתעמולות ??

פורסם
  • מחבר

יאללה חאלס! מספיק כבר לרדת על VALVE! תחשבו מה היה קורה אם הם לא היו מפתחים את HL הראשון?!?!

פאק משחקים כמו MAX PAYNE היו מגיעים אולי רק עכשיו. הכל היה מתעכב. כל האלמנטים שעושים משחק פעולה גוף ראשון יצאו מהמשחק הזה!

פורסם

המקור לפעולה בגוף ראשון הוא לדעתי יותר "הטירה הנאצית" ו"דום 1" מאשר HL נכון שאין מה להשוות מבחינת הגרפיקה אבל אם מדברים על מקור זה רק המשחקים הקלאסים הללו, רובה דלתות שפותחים ומפלצות שהורגים כך כמעט כול משחק גוף ראשון ויש בו לפחות משתי האלמנטים שהזכרתי.

פורסם

באחח איזה בעסה שתפסו את ההאקרים האלה.

כולכם צבועים, כאילו הווינדוס שלכם לא צרוב, כאילו אין לך משחקים פרוצים, תוכנות לא חוקיות. ממש כל אחד מכם הפך להיות פה צדיק, ממש המפכ"ל הבא.

בזכות אותם אלה שפרצו יש לכם את כל זה, לי אין כסף להוציא 500 שקל על ווינדוס 1000 שקל על אופיס 200 שקל למשחק ולא חסר תוכנות שעולות כסף.

וואלוו עם כל הכבוד להם, עדיין מרוויחים את הכסף שלהם טוב טוב. ההאקרים עוזרים לאלה שאין באפשרותם לקנות (רובין הוד) סתם נסחפתי.

אבל על הזין שלי לשלם, ואני בטוח שלא רק על שלי. להאקרים האלה יש ביצים וידע לעזור לאחרים ואתם כמו הומואים שמחים שתפשו אותו, אני בטוח שמתישהו כל אחד נזקק "לעזרה" מצד ההאקרים, אז די לזיין בשכל ולהיות צבועים.

פורסם

עומר, תרגיע את שפת הדיבור שלך פה - לא מקובל לדבר כאן בלשון גסה.

פורסם

אאם וויש אנשים שלא רודפים אחרי הכסף, יש את הקוד הפתוח והמתכנתים שם לא מרוויחים כלום ברוב הפעמים

אולי מקום עבודה, או אם מישהו משקיע בפרויקט.. ד"א יש משחק שמפתחים בקוד פתוח ? (אני לא מדבר על דברים

פשוטים אלא, על משהו רציני כמו פרויקט Mozilla נניח )

פורסם

באחח איזה בעסה שתפסו את ההאקרים האלה.

כולכם צבועים, כאילו הווינדוס שלכם לא צרוב, כאילו אין לך משחקים פרוצים, תוכנות לא חוקיות. ממש כל אחד מכם הפך להיות פה צדיק, ממש המפכ"ל הבא.

בזכות אותם אלה שפרצו יש לכם את כל זה, לי אין כסף להוציא 500 שקל על ווינדוס 1000 שקל על אופיס 200 שקל למשחק ולא חסר תוכנות שעולות כסף.

וואלוו עם כל הכבוד להם, עדיין מרוויחים את הכסף שלהם טוב טוב. ההאקרים עוזרים לאלה שאין באפשרותם לקנות (רובין הוד) סתם נסחפתי.

אבל על הזין שלי לשלם, ואני בטוח שלא רק על שלי. להאקרים האלה יש ביצים וידע לעזור לאחרים ואתם כמו הומואים שמחים שתפשו אותו, אני בטוח שמתישהו כל אחד נזקק "לעזרה" מצד ההאקרים, אז די לזיין בשכל ולהיות צבועים.

מה זה?! טוב שלא נסחפת... :o

"ידע לעזור לאחרים" , "רובין הוד" , "כל אחד נזקק לעזרה" נסחפת טו מאצ' רחוקקקק זה סך הכל משחק מחשב לא איזה משהו שיציל עניים ::)

פורסם

אאם וויש אנשים שלא רודפים אחרי הכסף, יש את הקוד הפתוח והמתכנתים שם לא מרוויחים כלום ברוב הפעמים

אולי מקום עבודה, או אם מישהו משקיע בפרויקט.. ד"א יש משחק שמפתחים בקוד פתוח ? (אני לא מדבר על דברים

פשוטים אלא, על משהו רציני כמו פרויקט Mozilla נניח )

KKrieger (המשחק ב- 96kb שמשתמש רק במעבד ובזיכרון לרנדר במקום לטעון טקסטורות ענקיות), יש לו גראפיקה חמודה

פורסם

KKrieger (המשחק ב- 96kb שמשתמש רק במעבד ובזיכרון לרנדר במקום לטעון טקסטורות ענקיות), יש לו גראפיקה חמודה

[ltr]wtf you talking about?! kkriger is GPU randered and not only that, it's DX9 randering. and kkriger got hugh textures, the game takes 500+mb of pure ram.

and I can't believe you fall for valve's bullshit of a story. to think someone is stupid enough to keep the whole thing, textures, models, code and sound, basicly the whole 9 yards connected to the internet, and not even notice that someone is downloading it, keep in mind it's about 5+Gb uncompressed. I find it a bit farfatched. lets not forget that as far as I know this is the first time ever anyone has stolen a source code (differnet than when a code is leaked). plus there has been 2 different builds that have been stolen and uploaded.

I bet a conspirasy doesn't seem so unlikely now, now does it?

well the theory is like this, valve saw that they can't hit the release date even with a H-bomb, so they hired someone to hack into their computers and steal bits of the code. what they didn't know that the hacker would steal everything. once the hacker had all the data, he noticed that the game is not even near complition and got really pissed and decided to show the gaming world that valve have been bullshitting all the time.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים