עבור לתוכן

גנבי קוד המקור של HL2 ניתפסו!

Featured Replies

פורסם

בגלל שהם הוציאו תבטא

וחוץ זה Valve סתם חרא של חברה

מגיע להם סתם מעכבים משחק וזה מה שקרה להם

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבת אולי שהם מעכבים כי גנבו להם את הקוד??

פורסם
  • מחבר

למה כולם חושבים ש VALVE חרא של חברה??

פורסם

מי זה כולם?

אני לא חושב ככה...

איזה שטויות מדברים כאן! "לחפש שעירים לעזאזל" "לביים" אם הם רצו הם היו יכולים פשוט לדחות אותו בלי לתת

שום סיבה , הם לא חייבים כלום לאף אחד.

פורסם

זה שהם דחו את המשחק עצבן הרבה מאוד אנשים... אז במקום שהוא יחטפו את כל העצבים הם האשימו את ההאקרים ואז הם חטפו

פורסם

זה נשמע לי מאוד הגיוני שהם ביימ את זה

ואני רוצה כבר שהמשחק הז יצא!!!!!!!

שיפסיקו לדחות אותו כול הזמן!!!

Half Life Rule!!!

פורסם

חבל שתפסו אותם אני מעריך אנשים כמוהם VALVE האלה חושבים שהם יכולים לשחרר הצהרות סתמיות בלי לעשות כלום. בעקבות ההצהרות הרבה אנשים גם כאן הלכו ושיפרו את המחשב ומה לא בשביל המשחק ובסוף הם דוחים אותו בשנה שילחו להזד**ן עוד חברה שתופסת מעצמה שיפרצו לה את כול המחשבים ויגנבו את כול המשחק ושלא ירוויחו שקל אחד.

הם פשוט חלאות משחררים הצהרות בסוף מבטלים ומוצאים את מי להאשים אני אישית בשום מצב לא יקנה את המשחק הזה!!.

פורסם

חבל שתפסו אותם אני מעריך אנשים כמוהם

כן תגיד דברים כאלה אחריי ש"האנשים"(במקרה האקרים) האלה יהרסו לך את המחשב?
פורסם

זה מדהים אותי איך שכמעט כולם "קנו" את כל עניין גניבת הקוד ותפיסת ההאקרים.

איך שאני רואה את זה, מדובר בחלק מתרמית אחת גדולה שמטרתה העיקרית היתה בוסט מטורף למכירות של חברת ATI וכמובן, קידום המוניטין של Valve.

ביום שאבין איך הצליחו להוריד 10 ג'יגהבייט של קוד ממחשב לא מוגן (לחלוטין!) בלי שאף אחד ישים לב ובכלל, עם כל הכבוד ל"אינטיליגנציה" של גייב ניואל, צריך להיות די אידיוט בשביל להניח את הקוד על מחשב שכזה.

בשורה התחתונה, לא אתפלא אם ההנפצה של תפיסת ההאקרים באה עקב תאריך ההכרזה של דום 3, מה שיגרום ללא מעט משתמשים לחשוב ששיחרורו של HL 2 קרוב יותר מאי-פעם (לא אתפלא אם בעוד פחות מחודש יודיעו שבאוגוסט HL 2 כבר יהיה בחנויות).

פורסם

הם פשוט חלאות משחררים הצהרות בסוף מבטלים ומוצאים את מי להאשים אני אישית בשום מצב לא יקנה את המשחק הזה!!.

בכרטיסי מסך של ATI אנשים כביכול כבר קנו את המשחק עוד לנפי שהוא יצא

ע"י כך שהם קיבלו את הקוד של HL2

ככה שיש כאלה שכבר אין להם ברירה.

למרות שאני דיי בטוח שאתה גם תשחק במשחק הזה, בין אם יהיה לך את המקורי או לא...

כי זה אחד המשחקים הכי טובים שעומדים לצאת!!! (אם ראיתם את הסרטון אתם יודעים על מה אני מדבר...)

פורסם

Baah !, אני לא מאמין כמה אנשים טיפשים יש בעולם (וגם פה) הנה כמה עובדות :

Valve (1 - הם חזירים קפיטליסטים ורוצים להרוויח כמה שיותר כסף מבלי לדפוק חשבון לאף-אחד ! (אפילו לא לגיימרים

שהם "כ"כ מעריכים" Bull Shit ! ) כסף כסף כסף ... זה מה שמעניין אותם !

להאקרים - זה שהם פרצו למחשבים של Valve כל הכבוד ! מגיע ל Valave המטומטמים האלה.. (מה שעוד נראה מוזר

זה שהם הצליחו להוריד כ"כ הרבה מידע וכל מה רוקפורד אמר..) אבל אם לא הייתה פה קנוניה (קונספירציה בלועזית בעעע) אז הם

(ההאקרים) סתומים עוד יותר איך הם נתפסים ככה פשוט פיגור, בטח התלהבו בפורומים וכאלה ותפסו אותם Bahh !!!!!!1

ולכל ה"לא מבינים" (עוד מילה לאוטי***) לא היה העתק אחד של קוד המקור חחח אם זה היה ככה אז כבר לא היה HL2 (תחשוב

מה יקרה אם יהיה נחשול זרם חשמל והוא יטגן את ההארדיסק, מה אז ?? אוופס ! זהו מצטערים אין יותר HL וכל העשרות (אם לא מאות

של המליונים שהושקעו הלכו גם-כן) יש הרבה העתקים של הקוד ועובדים על כולם !

בקיייייצור !! אני לא אקנה את המקורי ואני מציע לכולכם לעשות אתזה גם !! למה ? בגלל סיבה מס' 1 BAAAAAAH !!! אני כועס !! >:( >:(>:(

פורסם

תאמין לי שאתה תקנה , בנתיים הכל דיבורים ;)

שיגיע המשחק כולם יתלהבו ממנו וכו' ואז גם אתה תרצה.

פורסם

השאלה היא האם הוא יהיה שווה את כל הזמן שחיכנו לו ?

פורסם

באמת אנחנו מחכים יותר מדי זמן , אבל עדיף שהוא יצא מתישהו מאשר לעולם לא...

אין מה לעשות לדברים הטובים מחכים הרבה :)

פורסם

אנחנו מחכים יותר מדי זמן? ממש לא.

תהליך פיתוח של משחק הוא בין שנה וחצי לשלוש (לא כולל בסטטיסטיקה כמובן את DNF ) . את Half-Life הציגו לראשונה בתערוכת E3 של השנה שעברה.

אמנם עם תאריך השקה לא ריאלי שנבע מההסכם בינה לבין ATI, אך עדיין מדובר בלא יותר מתקופה של שנה מתחילת ההכרזה על המשחק.

DOOM3 לדוגמה הוצג שנה לפניו ועדיין לא יצא (כלומר הוא מפותח למעלה משנתיים), אבל השכילו ID Software לא לתת תאריך השקה כה קרוב... ולכן אין לאף אחד מכם תלונות כנראה :-\

לא מעט קשקשנים מסתובבים כאן, שכנראה לא מבינים מה המשמעות של דבריהם.

ואגב - למי שטען שValve היא חברה קפיטלסיטית שכל מה שהיא רוצה זה להרוויח כסף - אתה ממש צודק. Valve כמו כל חברה אחרת רוצה להרוויח כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים