עבור לתוכן

עוד קיצוץ שאסור לוותר עליו: כונן SSD בנפח טרה-בייט במחיר של 265 שקלים בלבד

Featured Replies

פורסם
דגם נוסף של חברת Team Group יורד אל מתחת לרף פטור המע"מ הישראלי - למחיר מהנמוכים ביותר שפגשנו אי-פעם עבור אותה קטגוריית נפחים

לכתבה

פורסם
איך החברה הזאת בכללי מבחינת אמינות? נשמע דיל מעניין, וגם ה-L3 evo שלהם? אשמח לתגובה.. תודה רבה!
פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה הרי לא כולל משלוח שזה עוד 20 דולר.

סה"כ 90$ וזה כבר מעל המעמ.לא?

או שאני טועה?

פורסם
  • מחבר
אתה טועה :) כפי שכתוב בפירוש, המחיר הבסיסי הוא 69.99 דולר והוא זה שמכתיב עבור אמאזון את ההחלטה האם לגבות מע"מ או כל מס אחר או שלא, כך שרוכשי הכונן הזה זוכים מן ההפקר ואינם נדרשים לשום תוספות מעל לדמי המשלוח - שעומדים על 9.56 דולר עבור מוצר זה, כך שהמחיר הסופי שהצרכנים ישלמו עד שהכונן יגיע עם שליח לפתח הבית שלהם הוא מדוייק ומופיע בכתבה.
פורסם
83 דולר+25 דולר משלוח על הכונן הראשון,אם היה265 שקל או 70 דולר כולל משלוח,הייתי מזמין.
פורסם
  • מחבר
המבצע הסתיים והמחיר עלה חזרה לצערי. אלו הדילים שמוכרחים לתפוס כמה שיותר מהר, כי בדרך כלל הם נחטפים בזריזות מסחררת.
פורסם
באסהההה, אני בדיוק צריך לקנות כונן כי נשרף לי אחד מהסופת ברקים של אתמול :), מקווה שיהיה עוד מבצע על כונן SSD 1TB!!!
פורסם
  • מחבר
מבטיחים להמשיך ולעדכן בקביעות על כל המבצעים הכי משתלמים בסביבה :)
פורסם
ציטוט של yonatan.mendelson

אתה טועה :) כפי שכתוב בפירוש, המחיר הבסיסי הוא 69.99 דולר והוא זה שמכתיב עבור אמאזון את ההחלטה האם לגבות מע"מ או כל מס אחר או שלא, כך שרוכשי הכונן הזה זוכים מן ההפקר ואינם נדרשים לשום תוספות מעל לדמי המשלוח - שעומדים על 9.56 דולר עבור מוצר זה, כך שהמחיר הסופי שהצרכנים ישלמו עד שהכונן יגיע עם שליח לפתח הבית שלהם הוא מדוייק ומופיע בכתבה.

תודה רבה על התשובה!

האמת שחשבתי יותר על חברת שילוח נפרדת (כגון BUY2) ולא ראיתי את השילוח של אמאזון עצמה...

אבל, טכנית... בכל מוצר באיביי למשל המכס תמיד דרש מיסים והם הכלילו את המשלוח אפילו שזה לא אמור להיות ככה... אז אתה אומר, שאף אחד מהמדינה לא ידרוש ממני תשלום נוסף? 

עריכה: אה, המשכתי לקרוא את השרשור ואני רואה שהמוצר הספציפי הזה כבר הסתיים, אבל באופן כללי, על מוצרים אחרים. מה הדין\ל?

פורסם
ציטוט של masah

אז אתה אומר, שאף אחד מהמדינה לא ידרוש ממני תשלום נוסף?

לא דורשים תשלום נוסף. אמזון מצהירים את מחיר המוצר למכס. במידה וכן צריך לשלם מיסים המחיר יתווסף לתשלום באמזון ותראה אותו לפני רכישה

פורסם
ציטוט של Jabberwock

לא דורשים תשלום נוסף. אמזון מצהירים את מחיר המוצר למכס. במידה וכן צריך לשלם מיסים המחיר יתווסף לתשלום באמזון ותראה אותו לפני רכישה

הא.

מעניין למה זה לא עובד עם כל המוכרים האחרים (מאז תחילת הקניות באינטרנט)?...

בכל מקרה, תודה!

פורסם
ציטוט של masah

מעניין למה זה לא עובד עם כל המוכרים האחרים (מאז תחילת הקניות באינטרנט)?...

כל מני הסכמים למיניהם. למשל לא שמת לב שאם בוחרים במשלוח AliExpress Standard Shipping אז דואר ישראל מטפל בחבילה יותר מהר?

פורסם
ציטוט של Jabberwock

כל מני הסכמים למיניהם. למשל לא שמת לב שאם בוחרים במשלוח AliExpress Standard Shipping אז דואר ישראל מטפל בחבילה יותר מהר?

ברצינות?!?!?!

לא, לא שמתי לב (הפוך, מתוך 20 חבילות שהזמנתי במרץ -קיבלתי רק 7)...

ואו, זה חתיכת ז%& שרק גופים עם מיליארדים יכולים לגרום לממשלה לקיים את החוק.

בכל מקרה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים