עבור לתוכן

צריך תוכנה שתכבה את המחשב כאשר קאזה מסיימת את ההורדות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!!

מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ?

תודה מראש לעוזרים :-*

פורסם

לא נראה לי שיש תוכנה כזאת אם אין את זה באפשרויות הבסיסיות של התוכנה , אולי יש את זה באיזה מוד אחר של התוכנה

אבל מה הבעיה שהיא תהיה פתוחה ? שתשתף כצת גם אנשים אחרים

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה בכלל לשתף, אבל לפעמים אני לא נמצא בבית הרבה ימים, ואני לא רוצה שהמחשב יהיה דלוק כך סתם.

פורסם

תראה אני מוריד רק שירים ספציפים מקאזה (חוקיים כמובן ;) ) כל השאר אני מוריד מ eMule , ועם eMule להשאיר אותה דלוקה כמה ימים זה מצב אופטימלי

כדי להוריד את מה שאתה רוצה (אני מדבר על דברים גדולים) וגם נגיד והיא סיימה להוריד אז עדיין את משתף ומעלה את הקרדיט שלך

אתה מכיר את eMule בכלל ? כי אם לא אז כדאי לך מאוד להכיר היא פשוט לא רואה את קאזה !

פורסם
  • מחבר

כן, אני מכיר את התוכנה EMULE.

אבל אני עדיין צריך את התוכנה שביקשתי מקודם :)

פורסם

יש המון תוכנות עם שעונים שאפשר לתזמן אותם לכבות את המחשב , זה יכבה את המחשב ויחד עם זה את קאזה הבעיה היא שאתה צריך לאמוד את הזמן שיקח לקאזה לסיים

להוריד את הכל (לא נראה לי שזה כל כך קשה לחשב כמה זמן יקח במיוחד אם זה דברים קטנים)

אם אתה רוצה תוכנה כזאת אני יכול לחפש לך

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל לינק לתוכנה כזו :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך, אני אבדוק אותן.

פורסם

תכתוב תוכנת Batch קטנה שבודקת אם אין עוד קבצים מסוג Dat. בספריית ההורדות של ה-Kazaa אז היא מכבה את המחשב ותריץ אותה כל שעה-שעתיים.

כדי לכבות את המחשב בדוק פה: http://www.tucows.com/shutdown95_default.html (גם למיקרוסופט יש תוכנת כיבוי קטנה שרצה דרך Command-Line, אבל היא באה רק עם ה-Resource Kit).

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב, אבל הבעיה שאני לא יודע לתכנת :P

פורסם

אני מנסה להעלות לך Attachment עם הקובץ Batch אבל לא מצליח. אני אבדוק את זה ואנסה שוב.

בכל אופן, הקובץ Batch הוא פשוט מאוד:

If not exist "<Kazaa download folder>\*.Dat" <Shutdown program>

תחליף את ה-<Kazaa download folder> בספרייה של הורדות ה-Kazaa אצלך ואת ה-<Shutdown program> בתוכנית כלשהי שיודעת לכבות את המחשב.

ליצור משימה להריץ את הקובץ Batch הזה אפשר לעשות ב-Scheduled Tasks.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה שלך, אבל לא ממש הבנתי איפה אני צריך לכתוב את הפקודה הזאת :-[

ואמרת בהמשך:

ואת ה-<Shutdown program> בתוכנית כלשהי שיודעת לכבות את המחשב.

אתה מתכוון לאחת מהתוכנות שהציעו לי למעלה ?

פורסם

צור איתי קשר ב-ICQ (מספר 143882439) או שלח לי e-mail. אני כבר אשלח לך ת'קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים