עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייח בסיסי פלוס

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים!

מעוניין לקנות מחשב נייח.

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3-4, אין בעיה עם חריגה.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צורך משרדי, אין צורך במחשב גיימינג או משהו שיתמוך בעריכה גרפית מתקדמת, אבל אם בעתיד יהיה איזה משחק שיתחשק לי או עבודה גרפית ממש בקטנה, לא בא לי שיקרוס תוך רגע... מניח שמכוון לבייסיק פלוס קצת.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב שקט אבל לא קריטי בטירוף

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף קטן, אבל לא קריטי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה חשוב. על מערכת הפעלה ואופיס אנסה להתארגן (ואשמח גם להמלצות בנושא).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות. גר בתל אביב. נמצא לא מעט באילת ויכול לאסוף משם (אבל חשוב שהמעבדה תהיה בתל אביב ולא באילת).

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבוע. אגב, יש טעם לחכות לבלאק פריידיי עוד כמה ימים?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? לא

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) מסך DELL u2412m

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

השאלות שלי מעבר להמלצה על מפרט:

1. אשמח לטיפים לגבי איך אפשר להתארגן על מערכת הפעלה ואופיס.

2. האם יש סיבה לחכות לבלאק פריידי לקנות?

3. לקנות באילת זו אופציה, אבל חשוב שהמעבדה תהיה בתל אביב במקרה של תקלות.

תודה רבה לכולכם! באמת אתר מעולה שמתוחזק ע"י קהילה נהדרת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים