עבור לתוכן

כרטיס מסך 4K

Featured Replies

פורסם

ליפני כ6-8 חודשים שאלתי כאן האים ניתן לחבר כרטיס מסך 4K  למחשב משנת 2015 . כי יש לי מסך 50 אינצ' . בחדרי . כול החברה כתבו שניתן . קניתי כרטיס מסך עים 3 יציאות . וראו פלא . התמונה לא הייתה 4K 

הTV מציינת את הרזולוציה של התמונה שמיתקבלת מהמחשב . אז החברה כתבו כאן ובפורום אחר . קנה כרטיס כזסךו אחר . וציינו את הדגם .

מה שמעניין שכתבתי . ואף גולש לא ענה למה זה . כאשר אני מתקין מערכת הפעלה "לינקוס" אני כן מקבל תמונה ב4K כתבתי למה זה ??? 

עים הזמן קניתי מחשב חדש בסכום  של איזה 3500 ש"ח  . כולל כרטיס מסך יקר ב800 ש"ח . הכול המילה האחרונה בשוק . גם הורדתי מערכת הפעלה WIN 10 בתשלום מהאינטרנט .

כמובן שקיבלתי תמונה 4K . אז מה אני רוצה לספר לחברה אולי חלקם זוכרים את ההתכתבות 

בשנת 2015 חילקו מערכת הפעלה חינם לשידרוג חינם. אני הורדתי אותה . השבוע התקנתי בטעות את המערכת מישנת 2015 וראו מה קרה . התמונה שניקבלה הייתה לא4K . אלה 1920*1080 

מה שלא ניסתי  לעשות . לא עזר . התקנתי את המערכת החדשה מהדורה 2020 . הכול מעולה .

מסקנה שלי היא כי המהדורה מישנת 2015 . לא הייתה 4K . ולינוקס כן הייה 4K . אף מומחה  מהפורום הזה ומפורום אחר . לא חשב על זה . ואני עלית על זה בטעות 

שבועה טוב ומבורח לכולם 

נערך על-ידי הטכנאיקרמר

פורסם

מכיוון שזו ההודעה הראשונה שלך, כל הסיפור נשמע לא אמין. :)

פורסם

הדיון התקיים , היה מאוד פורה וההקשבה הייתה נפלאה וכך גם ההבנה . 

לגבי קשר בין העובדות  שקיימות במציאות לבין העובדות שמדומיינות במציאות החליפית ,זה כבר עניין אחר.

לכל מי שנתקל בדיון זה בטעות :

חלונות 7  ,8 וגם כל גרסה של חלונות 10 תומכים   ב 4K . 

פותח הדיון יחפש וימצא פתרונות בדרכו שלו ובהתאם למציאות החליפית שלו . 

נערך על-ידי yoavke

פורסם

מודבר בטרול ידוע מפורום אחר. כנראה קפץ לבקר גם כאן.

פורסם

שלום :)

פורסם
ציטוט של ag43

מאיזה פורום?

פורסם
ציטוט של ag43

תודה שחסכת לי כתיבה מיותרת.

תכננתי להסביר לו בפירוט מה שגוי ומה הבעיה אבל אין טעם להאכיל את הטרול.

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

מאיזה פורום?

ht

פורסם

אני זוכר אותו עוד מימי הפורומים בתפוז

פורסם
  • מחבר
ציטוט של captaincaveman

מכיוון שזו ההודעה הראשונה שלך, כל הסיפור נשמע לא אמין. :)

הופעתי תחת שם הטכנאי קרמר שם. אבל התחברתי הפעם דרך פייסבוק . אז באמצעות סיסה ושם מישתמש . חפש תימצא 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43
ציטוט של Moon-Mage

לכול המעליבים 

ht

לפחות מעט כבוד . בימקום להעליב . עדיף הייה ליכתוב הסבר . אבל ילדים אוהבים להקניט . מה לעשות . לא נורא יש לי עור של פיל . תיתבישו לכם 

פורסם
  • מחבר

יש לך אסמכתה שחלונות 7810 עד שנת 2015 הם גם 4K . יש לך קישור למיפרט של מערכת הפכלה . אז נאמין לך. למה שאתה מקשקש 

פורסם

🤣

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים