פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים אשמח לקבל המלצות על מסכי מחשב רחבים/קעורים שיתאימו לגדלים האלה. המסך ישמש למשחקים, סרטים ועבודה. התקציב עד 5000₪. מדדתי את שולחן העבודה ונראה שהרוחב שהכי יתאים למסך נע בטווח 90 - 110 ס"מ. אם הבנתי נכון, הרזולוציה שרלוונטית לגדלים כאלה היא 43"ֹ. האם עלי לבדוק משהו נוסף? תודה מראש! נערך 2020 בנובמבר 205 שנים על-ידי R3gM4n
פורסם 2020 בנובמבר 205 שנים מחבר עבר כמעט שבוע ואני חושש שהדיון התפספס, אז מקפיץ בהתאם לנהלי הפורום. חשוב לי להתייעץ עם חברי הפורום ולשמוע את דעתכם, כפי שעשיתי עם כל רכישה בנושא המחשבים בעשור האחרון. בעיקר לוודא שלא פספסתי אף פרט ובכלל לשמוע אם התקציב ריאלי בעינייכם. תודה!
פורסם 2020 בנובמבר 215 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman איזה כרטיס מסך אתה מתכוון לקנות/יש לך? יש לי את הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5
פורסם 2020 בנובמבר 215 שנים לאיזו רזולוציה אתה מכוון? מסך בגודל כזה, ממרחק סטנדרטי לעבודה עם מחשב יראה לא טוב ברזולוציות נמוכות. והכרטיס הנוכחי יתקשה לסחוב 4K או 2K ultra wide
פורסם 2020 בנובמבר 215 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman לאיזו רזולוציה אתה מכוון? מסך בגודל כזה, ממרחק סטנדרטי לעבודה עם מחשב יראה לא טוב ברזולוציות נמוכות. והכרטיס הנוכחי יתקשה לסחוב 4k או 2K ultra wide האמת שאני לא בטוח בעצמי איזה רזולוציות רלוונטיות בגדלים כאלה או בכללי במסכים קעורים. כרגע אני עם מסך 27" עם רזולוציה 2560x1440, אם זה עוזר. בהתחלה חשבתי פשוט לקנות עוד מסך 27״ זהה, אבל אני רוצה דווקא לנצל את היכולות של מסך קעור דווקא בגלל שמדובר ברוחב תצוגה גדול יחסית.
פורסם 2020 בנובמבר 255 שנים מחבר מעדכן שאני מתכנן לקנות את Philips 499P9H: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1031653
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.