פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10PRO 64 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, למרות שראיתי שניתן לרכוש את הרכישה הכי כדאית בסניפי Ivory/KSP וניתן לרכוש את הציוד באילת. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? הרכיבה תתבצע בשבועיים הקרובים לאחר קבלת החלטה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? לא 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לצרף לכאן 2 גירסאות מחשב שבניתי, אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. AMD בהחלט נותן ראש. מצרף 2 תמונות לאפשרויות. כמו כן, הכרטיס המסך הזוכה שלנו הוא : כרטיס מסך Asus TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 OC Edition 8GB GDDR6 בעלות של 3290 ש"ח באילת תודה רבה, מאוד אשמח להערות, הכוונה וניסיון מטעמכם.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים אני הייתי דווקא ממליץ לך לרכוש מTMS באילת משהו בסגנון הזה: קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan 1 ₪ 2307 קירור למעבדים CoolerMaster Hyper 212 Black Edition Cooler 1 ₪ 139 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 864 זכרונות Apacer DDR 4 32GB (16Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 481 מארזים Corsair 4000D TG Case Black 1 ₪ 319 ספקים למחשבים נייחים ANTEC PSU 850W High Current Gamer Gold 1 ₪ 473 דיסקים SSD Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 1TB 1 ₪ 446 כרטיסי מסך Gigabyte GeForce RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪ 3480 סה"כ ₪ 8509 מפרט עם 3900 ו3080 ויוצא פחות מ9000 שקל, לקחתי את המארז שאתה לקחת כי הנחתי שרצית אותו. אם אתה רוצה אפשר לשדרג כל מיני רכיבים בהפרש או לחסוך לשדרוג הבא, אבל זה בעיקר תלוי באיך בדיוק העבודה שלך נראת ומה יחסר לך הכי הרבה ואת זה רק אתה יכול לדעת. וינדאוס הייתי קונה מפתח מחו"ל בעשירית מהמחיר. נערך 2020 בנובמבר 145 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים מחבר תודה רבה על התגובה! ראית שהקומבינציה שלך קצת יקרה בכרטיס מסך, אבל יש הוזלה בספק, דיסק SSD, כרטיסי זיכרון , קירור. אני רואה בבנצ' מארק שה3080 נותן לו ממש בראש, כמה זה באמת מורגש ברנדורים? כל גולת הכותרת של המחשב והמהות שלו זה קבצים גרפיים כבדים, רנדורים לקבצים כבדים. שימוש רב בתוכנות ועבודה של 16-18 שעות עליו ביום.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים שבוע טוב ! במפרט המקורי הראשון לוח אם לא מספיק טוב ( זה עם AMD ). במפרט השני, עם אינטל יש מעבד K ולוח אם H, שזה גם לא מתאים. המפרט של moon mage אכן טוב יותר, ולפחות מבחינת לומיון, אבל לא רק, כדאי לקחת את 3080, אם כי הייתי שם קירור מעבד רציני יותר, משהו של נוקטואה או אפילו AC34 DUO.. והערה ל - moon mage : ההצעה שלך על "חיסכון" במערכת הפעלה, עלולה לסבך לא מעט אנשים שהמערכת משמשת אותם לפרנסה. ביקשו לקנות חלונות, כדאי שיקנו כדת וכדין. מי שרוצה להתחכם, ממש לא צריך אותנו.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים ציטוט של EliRotem תודה רבה על התגובה! ראית שהקומבינציה שלך קצת יקרה בכרטיס מסך, אבל יש הוזלה בספק, דיסק SSD, כרטיסי זיכרון , קירור. אני רואה בבנצ' מארק שה3080 נותן לו ממש בראש, כמה זה באמת מורגש ברנדורים? כל גולת הכותרת של המחשב והמהות שלו זה קבצים גרפיים כבדים, רנדורים לקבצים כבדים. שימוש רב בתוכנות ועבודה של 16-18 שעות עליו ביום. כמובן ש 3080 הרבה יותר מתאים לשימושי עריכה ורנדורים תוכל לבדוק באנצמרקים המשווים בין השניים. הוא חזק בלא מעט אחוזים מ 3070. ואם אתה מכניס 3080 בכמעט 1500 שח פחות מהתקציב שהגדרת לעצמך אז מה טוב. תתחדש
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים ציטוט של napoleon45 והערה ל - moon mage : ההצעה שלך על "חיסכון" במערכת הפעלה, עלולה לסבך לא מעט אנשים שהמערכת משמשת אותם לפרנסה. ביקשו לקנות חלונות, כדאי שיקנו כדת וכדין. מי שרוצה להתחכם, ממש לא צריך אותנו. אני התאמצתי והתקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט ושאלתי האם המפתח שלי תקין והאם קניה מחו"ל חוקית והתשובה לשתי השאלות היתה כן. נערך 2020 בנובמבר 145 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים ציטוט של EliRotem תודה רבה על התגובה! ראית שהקומבינציה שלך קצת יקרה בכרטיס מסך, אבל יש הוזלה בספק, דיסק SSD, כרטיסי זיכרון , קירור. אני רואה בבנצ' מארק שה3080 נותן לו ממש בראש, כמה זה באמת מורגש ברנדורים? כל גולת הכותרת של המחשב והמהות שלו זה קבצים גרפיים כבדים, רנדורים לקבצים כבדים. שימוש רב בתוכנות ועבודה של 16-18 שעות עליו ביום. רק שניה אגיב על הרכיבים: הספק טוב באותה מידה. הSSD איטי יותר, אבל כל עוד חלק רוב הזמן אתה לא מעביר קבצים גדולים ממקום למקום אתה בקושי תוכל להרגיש בהבדל(בכל מקרה אפשר לשדרג במידה ואתה מרגיש שזה חשוב לשימושים שלך). הזיכרון אכן זול יותר, אבל מאד סביר שהצ'יפים זהים ובכל מקרה הביצועים יהיה מאד דומים. אם אתה לא מתכנן להמהיר אין באמת סיבה להשקיע יותר מדי בקירור(הקירור ששמתי מאד מוצלח בכל מקרה), אבל אם אתה חושב שהקירור לא יספק אותך אתה תמיד יכול להוסיף עוד קצת לקירור מים, אבל הוא ממש לא חייב לעלות 500 שקל או ללכת על קירור אוויר חזק יותר כמו האלו של Noctua באזור ה350 קירורים לדוגמה : CoolerMaster MasterLiquid ML240L Noctua NH-D15SE (אני אישית הייתי מוסיף עוד מאוררים למארז ומחליף את המארז לגרסת הairflow אם חשוב לך הקירור לפני שהייתי משדרג את הקירור של המעבד בכל מקרה) נערך 2020 בנובמבר 145 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים יופי שהגדלת ראש, אבל זה לא תופס ! וכבר טחנו את העניין די והותר באתר כאן. אז בוא לא נספים את הדיון בוויכוחים מיותרים - אמרת, אמרתי, הנקודה הועלתה ומובנת. שיחליט כל אחד מה נראה לו. אולי תוכל לשייף את המפרט, עוד קשיח, כי הקבצים די גדולים, ובכל זאת, SSD זריז יותר.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 יופי שהגדלת ראש, אבל זה לא תופס ! וכבר טחנו את העניין די והותר באתר כאן. אז בוא לא נספים את הדיון בוויכוחים מיותרים - אמרת, אמרתי, הנקודה הועלתה ומובנת. שיחליט כל אחד מה נראה לו. אולי תוכל לשייף את המפרט, עוד קשיח, כי הקבצים די גדולים, ובכל זאת, SSD זריז יותר. היי נפוליאון, ברשותך. איזה לוח אם היית ממליץ עם הAMD? אני כבר החלטתי שהדבר הנכון ללכת עם מעבד AMD אני קצת לא מבין מדוע הלוח אם המקורי שבחרתי לא מספיק טוב... לגבי אפשרויות קירור, ראיתי שזה נתון למשחק ואולי באמת הגזמתי עם הקיט של אסוס ב499 ש"ח . אני מבין שקודם כל עליי להתבסס על 5 רכיבים הכי חשובים מעבד - יש לנו רייזון 9 סדרה 5900X וזה מושלם כרטיס מסך יש לנו - 3070 או 3080 אבל כבר יש החלטה לוח אם - עדיין קצת בדילמה, אשמח רק להסבר ברשותכם, למרות שאני קורא ללא הפסקה כרטיסי זיכרון - עדיפות למקסימום שהלוח אם מציע, במקרה שבחרתי היה 3200MHZ ועם קצת השקעה נגיע לCL14 SSD - בחרתי את הסמסונג כפי שמופיע - לדעתי הוא מצויין שכחתי משהו? ענייני קירור, מאווררים ובובות ראווה אבחר אחכ =]
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים הלוח שבחרת מספיק טוב כל עוד אתה לא מתכנן להמהיר את המעבד יותר מדי, אבל בתקציב אפשר גם ללכת על לוח קצת יותר טוב במידה ותרצה להוסיף עוד איחסון בהמשך לדוגמה(תומך ביותר התקנים) או אם באמת תרצה לקבל את המקסימום מהירות מהSSD(לא נראה לי שזה יהיה מורגש, אבל החלטה שלך). אתה יכול לקנות גם זיכרון הרבה יותר מהיר, אבל זה מסוג הדברים שיש עליהם diminishing returns מאד מהר והרבה מאד פעמים עדיף לקנות את מה שנותן את היחס עלות תועלת הכי טוב(כרגע זה 3200 CL16) ולחסוך את השאר לשידרוג בהמשך.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage הלוח שבחרת מספיק טוב כל עוד אתה לא מתכנן להמהיר את המעבד יותר מדי, אבל בתקציב אפשר גם ללכת על לוח קצת יותר טוב במידה ותרצה להוסיף עוד איחסון בהמשך לדוגמה(תומך ביותר התקנים) או אם באמת תרצה לקבל את המקסימום מהירות מהSSD(לא נראה לי שזה יהיה מורגש, אבל החלטה שלך). אתה יכול לקנות גם זיכרון הרבה יותר מהיר, אבל זה מסוג הדברים שיש עליהם diminishing returns מאד מהר והרבה מאד פעמים עדיף לקנות את מה שנותן את היחס עלות תועלת הכי טוב(כרגע זה 3200 CL16) ולחסוך את השאר לשידרוג בהמשך. כשאתה אומר להמהיר, אנחנו מדברים על OC נכון?
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים ציטוט של EliRotem איזה לוח אם היית ממליץ עם הAMD? כבר קיבלת ( לעיל ^^^ ) תשובה מפורטת וטובה .... גם בשאר הדברים אני מסכים לגמרי . נערך 2020 בנובמבר 145 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.