עבור לתוכן

מעבד AMD Ryzen 9 5950X בביקורת: הטוב מכל העולמות

Featured Replies

פורסם
היום רשמית יוצאים לאוויר העולם מעבדי Ryzen 5000 של AMD המהווים נקודת מפנה היסטורית עבור יצרנית המעבדים. לקחנו לביקורת את ה-Ryzen 9 5950X ונדהמנו מעוצמתו האדירה - כל המספרים כאן

לכתבה

פורסם
מעבד נחמד !
פורסם

התרשמתי מאוד מאיכות הכתבה. כתבה מקצועית להפליא!👍

פורסם

ואאאאהו! מעבד מושלם וסקירה עוד יותר מושלמת.

רק חסר להשלמה מבחן פרמייר.

פורסם

כשאני קורא את הכתבה הזו קשה לי שלא להתרשם שלגיימר שאינו בעל תקציב בלתי מוגבל לא עדיף כבר ללכת על i-5 עדכני של אינטל ולשים את ההפרש במחיר (5600 עולה כפול !) על כרטיס מסך חזק יותר?

מנגד, כולם פה בפורום כבר מכתירים את אינטל בתור ז"ל.. רוב המשתמשים הביתיים, גם גיימרים, לא מגיעים עם תקציב בלתי נגמר..

מה אני מפספס?

פורסם

לא ברור איזה זכרונות  RAM אופטימאלי ל- 5900/5950  

4000 MHZ  C18 

או 3600 C14 ?

AMD  טוענת שתשחרר שבוע הבא ביוס שיפתח את 4000 MHZ 

פורסם
ציטוט של dkaro

כשאני קורא את הכתבה הזו קשה לי שלא להתרשם שלגיימר שאינו בעל תקציב בלתי מוגבל לא עדיף כבר ללכת על i-5 עדכני של אינטל ולשים את ההפרש במחיר (5600 עולה כפול !) על כרטיס מסך חזק יותר?

מנגד, כולם פה בפורום כבר מכתירים את אינטל בתור ז"ל.. רוב המשתמשים הביתיים, גם גיימרים, לא מגיעים עם תקציב בלתי נגמר..

מה אני מפספס?

לא מפספס כלום.

אם המחירים היו אחרים, אינטל באמת הייתה בבעיה.

אבל ....

לאור המחירים, כל מקרה / משחק לגופו

פורסם

למה לא הראתם חישובי טימינג של זכרונות  בלוח אם 

וכמה אחוזים מקבלים מזכרונות 3600 /4000 / 4400 

בסטוק או אובר קלוק

פורסם
ציטוט של כפיר

וכמה אחוזים מקבלים מזכרונות 3600

ליאור כתב שבשימוש בזכרונות 3600 עם 16 CL התוצאות פחות טובות מאשר בשימוש בזכרונות 3200 14 CL

פורסם
ציטוט של Lavi 1

ליאור כתב שבשימוש בזכרונות 3600 עם 16 CL התוצאות פחות טובות מאשר בשימוש בזכרונות 3200 14 CL

אבל רק השבוע AMD יוציאו ביוס לזכרונות 4000 MHZ 

שאמור לתת יחס 1:1 

כך שהבדיקה ללא ביוס מתאים 

ולכן עפ"י AMD צריך לבצע אותה עם ביוס מתאים 

ואז התוצאות  ישתנו

מדקה 5:00 הוא אומר את מה ש- AMD טוענת

פורסם
  • מחבר
ציטוט של כפיר

אבל רק השבוע AMD יוציאו ביוס לזכרונות 4000 MHZ 

השבוע יצא לך ביוס מתאים, זכור שאני יכול לקבל לעיתים דברים שכאלה גם שבועות שלמים מראש.

שותפים לתוצאות שלי גם Gamer's Nexus שבדקו את העניין, וגילו אצלם שערכות 3200MHZ CL14 מהירות מערכות 3600MHZ CL16 טיפוסיות.

מבחני זיכרון נוספים ומפורטים הרבה יותר יגיעו בקרוב, יחד עם עוד תוצאות מעבדי Ryzen 5000.

Hang Tight.

פורסם
ציטוט של djelectric

השבוע יצא לך ביוס מתאים, זכור שאני יכול לקבל לעיתים דברים שכאלה גם שבועות שלמים מראש.

שותפים לתוצאות שלי גם Gamer's Nexus שבדקו את העניין, וגילו אצלם שערכות 3200MHZ CL14 מהירות מערכות 3600MHZ CL16 טיפוסיות.

מבחני זיכרון נוספים ומפורטים הרבה יותר יגיעו בקרוב, יחד עם עוד תוצאות מעבדי RYZEN 5000.

Hang Tight.

AMD Ryzen: 4 vs. 2 Sticks of RAM on R5 5600X for Up to 10% Better Performance

פורסם

הממ... גם אצלי יש 4 סטיקים של 3200 cl14. נחמד שה-OCD והביצועים מסתדרים ;)

פורסם
ציטוט של captaincaveman

הממ... גם אצלי יש 4 סטיקים של 3200 cl14. נחמד שה-OCD והביצועים מסתדרים ;)

אבל אין בזה הגיון 

הורגלנו שנים ש-2 סטיקים טובים מ- 4 סטיקים 

ועכשיו זה הפוך ?

אולי CL נמוך כבר לא רלוונטי ל- AMD ?

פורסם
סליחה אבל לפי התוצאות האלו לא מובן לי על מה ולמה כל הבאזזזז האמת מהכותרת וההתחלה ציפיתי למשהו שמ.נ.צ.ח. את אינטל! אבל זה לא נראה כך _ בטח לא בתוספת 1000ש"ח! כל כך רציתי לראות את AMD מחטיפה לאינטל.... (ואני אישית מהצד של אינטל). בקיצור אם מחשב משחקים חדש חשקה נפשי.... לא זה יהיה המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים