עבור לתוכן

מארז תמוהה...

Featured Replies

פורסם

אולי הם סתם (או שלא?) התבלבלו עם התמונה.

אתה יכול להתקשר אליהם כדי לשאול.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי... הם אמרו שזה אותו דבר... ושאלתי למה ההבדל במחיר (אם איכות חומרים, שם החברה או משו כזה) והם רק אמרו: "אותו דבר".

פורסם

מוזר.. :-\

פורסם

מה יכול להיות הסיבה לכך?

פורסם

זה בלי הספק

פורסם
  • מחבר

אז מה זה לא ספק של 350 שקל חוצמזה אם זה היה רק הספק הם היו שמים את זה תחת ריידמקס והיו כותבים שזה אותו דבר רק בלי ספק, אבל הם שמו את זה תחת חברה בשם שלהם, כאילו הם הכינו את זה, וגם דיי מטומטם להוציא את הספק כדי למכור תמארז בלי הספק, ושורה מתחת לכתוב מבצע על ספק.....

פורסם

מה שנראה לי שכול המארזים האלה מגיעים מאותו מפעל סיניט בדיוק כמו מארזי צ'יפטק שנמקרים תחת SUPRTALENT CHENMING וכול מיני מותגים אחרים חברות קונות את המארז מדביקות עליו את השם שלהם ואת תג המחיר זה הכול הנה גם לזיגזג יש מארזים דומים ואיך הם נקראים?? מארזי זיגזג!

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=33&filter_id=34

פורסם

כפי שאמרו...........

יש חברות מארזי OEM שמשווקות את המוצרים האלה לחברות שמפיצות אותם תחת השם שלהם (יש שינויים קלים לפעמים).

ותמוה זה עם ה' אחת.

פורסם

אני היחיד ששם ל שבמרכז המארז של Noa מופיעה האות Z ? ::)

פורסם

מה קשור נועה וZ למה הם מייצרים את המארז? איזה אנשים יש פה.....

בכל מקרה המארזים האלה נמכרים תחת שם החנות, כמו נועה אמרו פה מעלי שגם זיגזג עושים את אותו הדבר

שינויים בין המארזים אני לא מאמין שיש אלה רק בעיצוב החלון.. המארזים האלה נמכרים עם חלון מרובע בזמן שהרייד נמכרים עם חלון עגול, וגם השינוי הזה לא תמיד יהיה נכון.. בקיצור אני חושב שהבן אדם שהשווה למקרה של הסופרטלנט אמר הכי נכון..

אני אישית הייתי קונה את המארזים הזולים יותר במידה והם מיוצרים מאותו חומר כמו הרייד.. (פח\אלומיניום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים