עבור לתוכן

Ynet : כאשר המחשב משמש למשחקים, כדאי שתרכשו מעבד מסוג Pentium 4!

Featured Replies

פורסם

עוד מאמר מטומטם שמגדל עוד טמבלים בארצנו הקטנה אמרת שם שרשון שלמשחקים כדאי P4 נכון כדאי אבל לא הוזכר שם שום איזכור לAMD איך הם הגדירו מארז איכותי- מארז שיש בו יציאות USB מקדימה ושיש בו ספק עם הרבה חיבורים להתקנים שונים ושהוא מספק את המתח למערכת מה עם אוורור מה עם מתחים יציבים נו אפילו אני יכולתי לכתוב מאמר יותר טוב למרות שאני לא המבין הכי גדול בנושא.

הדבר היחיד שבו דייקו יחסית הוא נושא הזיכרון כול השאר פשוט זבל!!

פורסם
הצעות מחיר למחשבים ניתן למצוא גם בעיתונים, המלאים כיום בהצעות מפתות לרכישת מחשב-על במחיר מסטיק בזוקה.

LOL!! עיתונים?!? חחח הם עוד בעידן הג'יפורס 4....עלק מחשבי על

פורסם

כל חודש כמעט נפתח פה תראד בסיגנון של "האתר/מגזין *** אמר ש-*** יותר טוב מ-*** וזה לא נכון"

כן, אנחנו יודעים שבעיתונים/אתרים של חדשות כתוב שטויות

כן, מה שכתוב לא נכון

לא, המצב לא הולך להשתנות

כן, הולך להפתח עוד תראד כזה עוד שבוע

לא, זה לא יעזור

פורסם

וכן , אתה צודק.

פורסם

מה שכן אני מקווה לפחות שכותב הכתבה קורא את התגובות כי כמעט כולם שם אומרים לו מה עם AMD?? זאת אומרת שכן יש מודעות ולא כולם מטומטמים

פורסם

לפני כמה ימים אבא שלי הביא לי עיתון מעפן ואמר לי שאני יקרה איזה כתבה על מחשבים כדי שאני "ילמד קצת" הוא אמר לי גם שהוא מכיר את הכותב...

אחרי ריפרוף קל זרקתי לו את העיתון ואמרתי לו שיגיד לכתב הזה שיתקשר אלי כדי שאני ילמד אותו כמה דברים ויתן לו עדכון להווה

אין מה לעשות עם הדברים האלה אני מניאק אם הכתב הזה לא השיג את העבודה דרך קומבינות כי ככה זה במדינה הזאת

פורסם
  • מחבר

כל חודש כמעט נפתח פה תראד בסיגנון של "האתר/מגזין *** אמר ש-*** יותר טוב מ-*** וזה לא נכון"

כן, אנחנו יודעים שבעיתונים/אתרים של חדשות כתוב שטויות

כן, מה שכתוב לא נכון

לא, המצב לא הולך להשתנות

כן, הולך להפתח עוד תראד כזה עוד שבוע

לא, זה לא יעזור

כן, התגובה הזו שלך מיותרת.

פורסם

lol rolf & any other shit

זה אחת הכתבות הכי מיותרות שקראתי בחיים שלי "לא צריך את המעבד הכי חדש בשוק" -"לעומת זאת הפנטיום 4 מגיעה לכ3.2 גיגה" -----מה?????? אולי זה רק אני אבל 3.2 די נחשב ל"טופ" אחריזה הקטע שלא רשום AMD זה באמת שטות אבל צריך להבין שרוב האנשים שקוראים את זה לא כול כך מקירים את העיניין ובמקרה הטוב ת'CELERON ואם תתחילו לז**ן להם ת'שכל עם AMD זה קצת יבלבל אותם לכן הקטע הוא על P.4 מול הCELERON ברור שאם הוא היה מתייחס גם לAMD הוא היה חוסך הרבה כסף לקוראים והיה מגיע למפרט הרבה יותר טוב ואיכותי עכשיו הקטע עם הלוח לדעתי מיותר כי אכן צריך לוח טוב ואייכותי (AN7--חולה עליו הכי כיף בעולם OC ON FLY--תנסו) אבל הקטע הוא שעד שמחליפים ת'מחשב כבר יוצאים זכרונות חדשים מעבד הרבה יותר טוב ואז כבר מחליפים הכול אני לא רואה יותר מידי יתרון בלהחליף רק ת'מעבד ----הקיצר יכול להיות שהכתב כן מבין מהחיים שלו אבל הוא כצב מאמר שמיועד לאנשים שלא מכירים ת'נושא אז הוא התחשב

פורסם

כן, התגובה הזו שלך מיותרת.

לא, היא לא.

אנשים, הבנו שרוב האנשים שמתעסקים בתחום מבחינת התקשורת הם מטומטמים/מטעים את הציבור/לא יודעים מהחיים שלהם.

אוקי?

עכשיו אפשר להפסיק כבר עם ההודעות של "יו יו תראו חברה איזה מפגרים הם בעיתון/YNET/חנות"?!

נכון. אתם גאונים, כל השאר מטומטמים. כל הכבוד, כולנו גאים בכם.

תודה.

פורסם

TOP GUN ואחרים מה אתם מתחילים להגיד לבנאדם איזה תרד לפתוח ובאיזה נושאים זה פורום כללי אפשר ליפתוח כאן כול תרד שרוצים אני יכול לבוא ולפתוח תרד

"חבר שלי תקע גזר בתחת ואמר שזה כיף איזה אידיוט" ואף אחד ממכם לא יכול להגיד לי מה לעשות אף אחד מכם הוא לא מנהל ולא קובע אז תפסיקו כבר לעשות את העבודה שלא שלכם ולהתחנף למנהלים.

התרד לא לרמה שלםכ פשוט על תגיבו אף אחד לא הכריח אותכם.

פורסם
  • מחבר

TOP GUN ואחרים מה אתם מתחילים להגיד לבנאדם איזה תרד לפתוח ובאיזה נושאים זה פורום כללי אפשר ליפתוח כאן כול תרד שרוצים אני יכול לבוא ולפתוח תרד

"חבר שלי תקע גזר בתחת ואמר שזה כיף איזה אידיוט" ואף אחד ממכם לא יכול להגיד לי מה לעשות אף אחד מכם הוא לא מנהל ולא קובע אז תפסיקו כבר לעשות את העבודה שלא שלכם ולהתחנף למנהלים.

התרד לא לרמה שלםכ פשוט על תגיבו אף אחד לא הכריח אותכם.

בדיוק; ולהבא: נא לא "לחברן" לי בת'ראד...

פורסם

אני יכול לבוא ולפתוח תרד "חבר שלי תקע גזר בתחת ואמר שזה כיף איזה אידיוט"

אתה יכול לפתוח, אבל אף אחד לא מבטיח שהוא יישאר פתוח להרבה זמן.

Off topic זה Off topic, אבל גם פה ספאם אסור.

עכשיו, אם אתם רוצים לחזור לנושא המקורי, בבקשה. כל המשך דיון על אם לפתוח את הת'רד הזה או לא, יביא לנעילת הת'רד.

פורסם

מה שאני מבין מהכתבה הזאת אם הייתי אדם פשוט שלא מבין בנושא:

מעבדי Pentium 4 מגיעים כיום למהירויות של 3.2GHz, ועוד ידם של מפתחי אינטל נטויה.

אינטל היא החברה היחידה שמפתחת ומוכרת מעבדים כנראה.

אם אתם צריכים מעבד תמלילים משוכלל, אין לכם צורך במחשב עתיר זיכרון. אתם יכולים להסתפק (נכון להיום) ב-256MB זיכרון RAM (להפעלה של Office 2003).

כל עוד אני לא משחק במשחקים 256MB RAM תמיד יספיקו לי

עכשיו תקראו את זה שוב עם הידע שיש לכם... כמובן שיש גם את AMD שמספקת מעבדים לא פחות איכותיים מאינטל בחצי מחיר.

וממתי 256MB מספיקים לעבודה שוטפת עם WINXP (שהיא המערכת הנפוצה ביותר למחשבים כאלו) ביחד עם אנטי וירוס ופיירוול (ולא משנה איזה)?

המלצה אישית שלי: אם מציעים לכם כרטיס מסך מובנה בלוח עם Shared Memory (בהצעת המחיר אמור להופיע הסימן S/M או SM) אל תיקחו. הכוונה היא שזיכרון כרטיס המסך משותף עם הזיכרון הפנימי של המחשב (RAM), דבר שעלול לגזול משאבים הנדרשים לכרטיס המסך או למערכת ההפעלה. עדיף ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (On Board), אז דרוש לוח אם בו זיכרון כרטיס המסך הוא נפרד.

מה זה צריך להביע? (באמת שלא הבנתי מה הוא רוצה להגיד על כרטיסי מסך On Board

פורסם

שאם אתה קונה לוח עם כרטיס מסך משולב עליו אל תקח אחד עם Shared Memory שבו הזיכרון של הכרטיס מסך משותף עם הזיכרון הראשי אלה אחד שיש לכרטיס מסך זיכרון עצמאי משלו (ראיתי כמה כאלה ישנים)

256MB מספיק לעבודות משרדיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים