עבור לתוכן

בעייה ב WD80JB - מה יכול להרוס הרדיסק בן כמעט שנה .:[**עודכן**]:.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כמו כל ה WD המחלות האלה של ה 8 באפר, ההרדיסק שלי החל לתקוע את המחשב באורך פלא בהתחלה כמובן חשבתי שזה משהו אחר אבל אז הצלילים שבקעו מההרדיסק הוכיחו לי שזה לא אחר ממנו...

יש צלילי קליק כאלה מפחידים שאלתי היא האם כדאי לממש את האחריות שיש לי עליו כבר עכשיו או שמא יש לנסות את ה WRITE ZERO הזה של WD...

שמעתי שהוא מסדר BAD-sectors....

המלצתכם היא?

עריכה: מה יכול להרוס הרדיסק בן כמעט שנה

מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות שמהדורה כזאת מוצלחת הלכה לעולמה טרם זמנה...

היה לי גם 40 גיגה לפני זה שלא החזיק שנה...

מה קורה פה, האם יש איזה שהוא רכיב שעשה את זה?

הספק שלי הוא ג'נרי לחלוטין שמעתי פה שמועות שספק זבל יכול להרוס לא מעט רכיבים...

החלפתי 4 צורבים בשנה ו 2 הרדיסקים, מקריות או שמשהו באמת רקוב?

פורסם

WRITE ZEROS מתקן סקטורים פגומים רק אם לא נגרמו פיזית

כיוון שהדיסק קשיח משמיע קליקים זה אומר שיש לו בעיה מכנית

כדאי לך לממש את האחריות

פורסם

ממש את האחריות. , נוסף לכל אתה גם תקבל את הסדרת יצור החדשה(הארדיסק עם כיסוי שחור מטאלי(במקום הכסף המשעמם הזה))

פורסם

היה לי אחד כזה, הוא מת, החלפתי לחדש.

כמה חומר הלך...... כן אני יודע, גיבוי, גיבוי..

תחליף, שמעתי שהם אוהבים למות

פורסם
  • מחבר

לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אז שיניתי את הטופיק, תקראו תחת עריכה...

יש לי עכשיו 2 שאלות:

האחת - האם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ?

השנייה - האם זה אכן הספק שמשבית לי פה חלקים על ימין ועל שמאל?

תודה מראש...

פורסם

יכול מאוד להיות שזה הספק...

בקשר ליבואנים , יש להם הרבה בארץ , אני יודע על אחד , eIm בפתח תקווה...

וחוץ מזה , גם לי הארדיסק אחד כזה נדפק... (WD800JB) כאילו , כנראה קיבל קצת יותר מדי MHZ... , אבל הבעיה שהייתה לי היא לא פיזית , אלא תוכניתית , ופשוט לא ידעתי איך לסדר וגם בחנות לא ידעו , אז החליפו לי , וקיבלתי את הסדרה החדשה בצבע שחור! זה כזה יפה!!! אני לא מפסיק להתלהב מזה... , אם מסתכלים על ההארדיסק זה אפילו יכול להוסיף קצת ליופי של המחשב...

פורסם
  • מחבר

אני צריך קצת יותר פרטים יותר מ"יכול להיות"

אין לי כסף ספר לבזבז, אם זה מיותר אז עדיף שלא...

עכשיו ככה...

אני מאוד אשמח לקבל קצת יותר פרטים על היבואנים שלהם פשוט אני מכיר רק אחד ברעננה והוא רוצה 100 שקל דמי שירות..

מה שלא נראה לי בסדר...

פורסם

אף אחד לא יכול להגיד לך בודאות אם זה הספק, כל מה שתקבל פה זה "יכול להיות"

ספק בעייתי יכול לשרוף הרדיסק, אבל לעומת זאת עוד 100 דברים אחרים יכולים לשרוף אותו ככה שאי אפשר לדעת בודאות

פורסם

קניתי לפני כמה ימים 120גיגה של WD ועכשיו אני שומע שהם מתים מהר WTF ???

למה? יש לי את הגירסה של ה-8מגה כמובן

פורסם

לכל סוג של הרדיסק תמצא אחד שאצלו זה מת מהר והוא יגיד לך כמה שאותה חברה דפוקה, זה לא אומר שזה ככה לכולם.

אם תחפש תמצא גם כאלה עם Maxtor שמת מהר, זה בעיקר עניין של מזל.

פורסם

סתם שאלה... לא הוצאת את הארד-דיסק מהמחשב לחברים וכו' נכון ? כי זה דבר שבהחלט מקצר את החיים שלו

פורסם

בהחלט, אני מחזק את Holy.

לפני 3 שנים קניתי מחשב עם הרדיסק של Seagate 30GB והוא נהרס בשבוע הראשון של קניית המחשב,

ואחרכך הוחלף ל- Maxtor שבו אני משתמש כיום.

ולעומת זאת במחשב השני שלי יש שם הרדיסק של Seagate 6GB שהוא כבר בן 6/7 שנים והוא מתפקד מעולה.

הכל זה רק עניין של מזל, אבל בנוגע לדיסקים קשיחים שנדפקים מהר היה את המקרה של IBM למי שזוכר.

פורסם

[ltr]a few important points:

1. there is no such things and non physical bad sectors, bad sectors are always physical. in fat if you shut down the computer while data is writen to the HD, that block would have been unreadable/unrightable until you ran scan disk. (as far as I understand it can't happen in NTFS)

2. unstable voltage can fuck up you're hardware including your harddisk, but it can not creat bad sectors.

3. bad sectors are created by dust on the plates or when the reading/writing heads hit the plates or any type of physical damege to then. that why I don't recommend any of you harddisk base portable music players owners to jog with your player and/or drop it or expouse it to high G's.[/ltr]

פורסם

תראה, אם הספק שלך לא מסוגל להתמודד עם קפיצות מתח (שקורות הרבה אצלנו) אז בוודאי שהוא יכול להיות הגורם למוות של ההארד דיסקים...

פורסם
  • מחבר

חברה להזכירכם זה התרד שלי ואני עדיין מחכה שתספרו לי מי היבואנים שלהם בארץ!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים