עבור לתוכן

newegg bug - currency conversion

Featured Replies

פורסם

אז בכמה שעות האחרונות היה באג ב-newegg שקשור להמרת המחירים מדולרים לשקלים.

זה אומר שמוצר שעולה 200$ נמכר ב-200 ש״ח.

הרבה מאוד חברים שלי הזמינו מוצרים במחירים הזויים... 

נערך על-ידי captaincaveman

פורסם
  • מחבר

הם עלו על זה כבר וחסמו את האפשרות לשינוי ה-region לישראל.

פורסם

חחח

הביאו אחלה מכה !  :xyxthumbs:

בעצם, השאלה אם לא יפעילו סעיף ט.ל.ח .....

נערך על-ידי napoleon45

פורסם

גם אני הזמנתי שלל דברים, אבל שימו לב לסעיף הבא בתנאים שכל קונה חותם עליהם:
"Your receipt of the Order Confirmation only confirms that we have received your order; it does not constitute Newegg’s acceptance of your order or Newegg’s confirmation of our offer to sell. Newegg may, in its sole discretion, at any time after receiving your order, accept or decline your order for any reason. In addition, Newegg may, in its sole discretion, cancel your order and limit order quantity.  If your order is canceled after your credit card has been charged for the purchase, Newegg will issue a credit to your credit card account in the amount of the charge."

אם זה רק ישראל - אולי הם יתנו לזה להחליק, אני מניח שזה תלוי במימדים. כי גם אני מניח שפשוט די קל לבקש מצוות לעבור על זה ידנית או לבטל את כל העסקאות בישראל בטווח שעות מסוים. יש מצב שזה לא היה רק בישראל, כי עוד אזורים לא זמינים כעת.

נערך על-ידי J S Bach

פורסם
  • מחבר

יאפ. קיבלתי דיווחים שההזמנות שינו סטטוס ל-on hold.

כנראה שיבטלו את כולן :)

פורסם

מתבאס בשמם של חבריך .....

פורסם

אאני הזמנתי כמה דברים ובאמת הכל על hold כאילו נבחר כתובת שלא בתווך המשלוחים = ניואג ביטלו משלוחים לארץ.

פורסם

well, fuck....

פורסם

אני מכיר אנשים ששמו שם עכשיו מעל 30 ו 40 אלף שקל חחח...

פורסם
  • מחבר

30-40 על מה?!? דברים עלו רבע מחיר... הם קנו סחורה כדי למכור פה יד שניה?

דברים מהסוג הזה הם בטח מה שהדליק אצלם נורות אדומות...

פורסם

הזמנתי 2070 SUPER ב-800 שקל.

רק שלא יחייבו באיזה 3000 שקל

נערך על-ידי oneq

פורסם

בדיוק.

תחשוב נייד של אסוס - אחריות בינלאומית - שעולה בארץ 6,000 עלה 1,800. קונים 5 כאלה ועוד 5 מדגם אחר וכן הלאה.

ניואג היו מכניסים המון כסף - אומנם בהפסד, אבל אני בקבוצה שבה 30 איש וכל אחד בממוצע שם 7 אלף שקל. - יד 2 היה הופך לאתר מעניין חח...

פורסם
  • מחבר

לא יחייבו. יבטלו את ההזמנה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אריק פרלס

בדיוק.

תחשוב נייד של אסוס - אחריות בינלאומית - שעולה בארץ 6,000 עלה 1,800. קונים 5 כאלה ועוד 5 מדגם אחר וכן הלאה.

ניואג היו מכניסים המון כסף - אומנם בהפסד, אבל אני בקבוצה שבה 30 איש וכל אחד בממוצע שם 7 אלף שקל. - יד 2 היה הופך לאתר מעניין חח...

ואם כל אחד היה קונה פריט אחד, אולי הייתם מקבלים אותו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים