עבור לתוכן

האם יש מלך חדש לP4?

Featured Replies

פורסם

http://www.bit-tech.net/review/321/1]

שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94....

והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?

פורסם

אם אתה מדבר על הסינק החדש של Tt אז באמת לסינק הזה יש ביצועים מרשים והוא די שקט.

והביצועים של הsp-94 ממש טובים (גם לי יש sp-94 ;D)

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף את הסינק של סוויפטק כי הוא לא חייב מאווררים חזקים

אבל ה SP הוא פשוט ביצועיסט

פורסם

הא והSP כן מחייב מאוררים חזקים?

טוב נו אם אתה אומר שENERMAX 80MM וג'נריים אלה מאוררים חזקים אז סבבה... ( ::) )

בקיצור סדרת SP ביצועיסטים עם רוב המאוררים שתשים להם, בזכות ההיטפייפס הם לא דורשים מפלצות כמו ה SLK

פורסם

למרות שהם לא דורשים "מפלצת" אני שמתי על שלי sf2 מפלצת קטנה!

פורסם

אוקי כל אחד וההחלטות שהוא לוקח.. אני אישית לא הייתי שם מאורר כזה על SP

פורסם

את ה TT אני בחיים לא הייתי שם כי האחיזה שלו נראה קצת חלשה לעומת מרכז הכובד שלו ... ועוד את כול זה לתלות על 6 צינורות נחושת שמתחממים קצת ??

לא נראה לי

פורסם

את ה TT אני בחיים לא הייתי שם כי האחיזה שלו נראה קצת חלשה לעומת מרכז הכובד שלו ... ועוד את כול זה לתלות על 6 צינורות נחושת שמתחממים קצת ??

לא נראה לי

הביצועים מדברים בעד עצמם..

פורסם

אוקי כל אחד וההחלטות שהוא לוקח.. אני אישית לא הייתי שם מאורר כזה על SP

למה?

פורסם

1. אני מאמין שחברה בסדר גודל כמו TT לא תוציא לשוק מוצר שלא נבדק מאה פעם עם האביזרים לחיזור שלו, למשתמש הביתי הרגיל (לא חובבי לאן פרטי) לא הייתי אומר שיש דאגה

2. לא הייתי שם את הסמארט פאן כי הSP יודע להסתדר מצויין גם עם מאורר שקט יותר.. משתמש ביתי יעדיף שקט כשזה לא פוגע משמעותית בביצועים

3. אני לא חושב שהביצועים של הTT מדברים בפני עצמם כמו שאמרת אני לא סגור שה SP פחות טוב מהטאוור.. זה שבדיקה אחת נתנה לו ציון גבוה יותר זה לא דווקא מראה על אמינות חברת TT גדולה ומבוססת טוב הרבה אתרים היו שמחים למצוא חן בעינייה ולשמוך את עיניי הקוראים, הרי כולנו זוכרים את השם הרע שיצאה לאתר בסדר גודל כמו של טומס הרדוור בגלל החוסר אמינות

פורסם

הביצועים מדברים בעד עצמם..

שהביצועים ידברו כמה שהם רוצים .... אבל דבר במשקל של 640 גרם כשמרכז הכובד שלו מאוד רחוק לא הייתי שם כי כול טלטלה הוא מסוגל לקרוע את הלוח או לעקם אותו ואז לקרוע פנימית את אחת השכבות של ה PCB

ואם נשווה אותו לזלמן 7000CU זה עולם אחר כי הוא קודם כול הרבה יותר קרוב לסוקט ורוב המשקל שלו מוצמד למעבד ....

פורסם

מלך חדש? אמממ.. לא נראה לי

Tt צריכים להשקיע הרבה יותר בשביל לשבור את סדרת הSP שנמצאת בשוק, ובטח ובטח שאת XP העתידית

להזכירכם, סדרת ה SP מפלצות רק מבחינת הקירור (והכובד) מבחינת הגודל הם קטנים ומאוד נוחים וקומפקטיים

סדרת ה XP לאומת זאת גדלו בצורה מרשימה (מדאיגה?!) אבל עדיין לא מגיעים לחוסר נוחות שהטאוור גורם

פורסם
  • מחבר

תכנס לביקורת ותראה, הSP מציג שם ביצועים די גרועים עם האנרמקס במצב חלש...

כלומר חייבים לו מאוורר חזק...

results_big.gif

לעומת זאת, הטאוור מגיע עם המאוורר של הסיילנטבוסט ואי אפשר לשנות את המהירות שלו והוא שקט מאוד (21DB) והוא מקרר שם הכי טוב.

ולמשהו עם כזאת כמות של היטפייפ הוא ממש זול.

פורסם

סינק מוצלח אין מה להגיד

מחכה לביקורת מסודרת ואם אפשר גם מול הXP שלדעתי יש לו אחלה פונציאל

על המחיר כבר אמרתי שיהיה מאוד קשה להתחרות בו אבל עדיין הייתי לוקח את הטרמלרייט שבאים עם המון ידע בתחום הסינקים

צריך להבין שיכולות הקירור זה לא הדבר הכי חשוב, טרמלרייט דייקנים וקפדנים אני אישית הייתי מרגיש יותר שקט להרכיב אותו במחשב מאשר את הסינק המפוקפק הזה של טרמלטק

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט פאןבוי של TR. אין לי בעיה עם זה אבל כדאי שתכיר בזה.

הTT מציג פה בהשוואה ביצועים מעולים

בלואד הוא על 49 לעומת הPS שעל 55 עם המאוור המקס ועל 74 כשהמאוורר על מיני.

זה אומר שוהא צריך קירור חזק (ורועש....) הוא נחושת מלאה מה אתה מצפה?

והTT רק 21DB. ורק 190 שקל.

שים לב שבביקורת גם שיבחו מאוד את הגיגהבייט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים