פורסם 2020 באוקטובר 125 שנים אהלן, האם יש סיכון בקנייה של לוח אם מהמציאון של KSP? נערך 2020 באוקטובר 125 שנים על-ידי oneq
פורסם 2020 באוקטובר 135 שנים ציטוט של oneq אהלן, האם יש סיכון בקנייה של לוח אם מהמציאון של KSP? מצטרף לשאלה, גם שאלתי את עצמי את זה לפני מספר ימים. לפי מה שהם כותבים המציאון הם מוצרים שהוחזרו במסגרת 14 ימי ההחזרה.
פורסם 2020 באוקטובר 135 שנים מחבר ציטוט של shai82 מצטרף לשאלה, גם שאלתי את עצמי את זה לפני מספר ימים. לפי מה שהם כותבים המציאון הם מוצרים שהוחזרו במסגרת 14 ימי ההחזרה. בדיוק. עכשיו, לך תדע למה הבנאדם החזיר... הבעיה שאי אפשר לדעת למה הבנאדם החזיר לחנות. גם אם לא רואים נזק פיזי בעין, מספיק שלוח אם נפל לבנאדם מהידיים והחליט להחזיר ל KSP, הרבה תקלות יכולות לצוץ. תקלות ש KSP יראו כאין תקלה (למשל reset פתאומי שקורה פעם בכמה שעות) ולכן לא יעזרו ואני נשאר עם לוח דפוק.
פורסם 2020 באוקטובר 145 שנים המלצה מאוד כללית שלי - תשאל אם מוצר שאתה קונה הוא מוחדש\מחודש. תמיד טוב לעשות את זה. גם אם התיאור לא מספר על כך. 2 סנט.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר ציטוט של djelectric המלצה מאוד כללית שלי - תשאל אם מוצר שאתה קונה הוא מוחדש\מחודש. תמיד טוב לעשות את זה. גם אם התיאור לא מספר על כך. 2 סנט. האמת שכבר הזמנתי את הלוח הזה מ TMS: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103308 שווה לבטל כדי לקחת את B550M Bazooka של MSI מהמציאון של KSP? הוא עולה 550 ש״ח. העיצוב של MSI נראה יותר טוב, השאלה אם בזה זה מסתכם או שיש עוד הבדלים? תודה נערך 2020 באוקטובר 155 שנים על-ידי oneq
פורסם 2020 באוקטובר 165 שנים שאלתי מוכר ב-KSP - אמר לי שהרוב זה מוצרים שהוחזרו במסגרת 14 היום ובמעמד הקניה הוא יכול לתת פריטים לגבי אותו מוצר ומה עבר עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.