עבור לתוכן

מעבדי Ryzen 5000 - יקרים יותר באירופה ובישראל?

Featured Replies

פורסם
המחירים הראשוניים עבור הדור החדש והמבטיח של AMD מתחילים לחלחל אל המרשתת - ומצביעים על כך שהצרכנים המקומיים יאלצו להיפרד מסכומי כסף גדולים משמעותית בהשוואה לצרכנים בארצות הברית

לכתבה

פורסם

במילה אחת - מאכזב ! עוד תזכורת לנו,

הצרכנים - שלא טובתנו לנגד עיני החברות,

אלא טובת בעלי המניות.

חבל, אבל כלל לא מפתיע ....

פורסם
1100 דולר בארץ למוצר שעולה 800 דולר באמריקה, זה לא חדש שבארץ המחירים בשמיים בגלל המיסים הכבדים כאן. אבל קפיצת המחירים באירופה דווקא מפתיעה.
פורסם
יונתן, המע"מ בארה"ב תלוי ב- state והוא נע ונד טיפוסית בין כ- 4 עד 15% סדר גודל. הממוצע האמריקאי מתכנס לכוון 6-11%. בניגוד אליו המעמ האירופאי כיום נע ונד בערכים שבין 20 ל 22% טיפוסי. והנה לך הפער. משמע שמחירי ארה"ב זהים לאירופה.
פורסם

המחירים לא מוצדקים בלי קשר למע"מ.

זו האמת וכל האמת.

זאת גם חזירות של AMD.

פורסם
ציטוט של napoleon45

זאת גם חזירות של AMD.

לא חושב שמישהו האמין שביום שAMD סוף סוף תטפס על הראש של INTEL, הם ימשיכו לשמר את מחירי ה UNDRDOG.

הם חיכו ליום הזה מאז שליסה היתה בגן.

פורסם

חיכו או לא, זה לא מענייננו, ובטח לא מצדיק את מה שהם עשו.

ואני לא אומר שאתה מצדיק אותם.....

פורסם

מה הם עשו? הציעו לשוק מוצר טוב יותר מהמתחרה ודרשו מחיר יקר יותר, SO?

פורסם

So ?

סבבה, אז תשלם !

מעניין למה היה בכי ונהי בסדרה הראשונה של rtxשל נווידיה ....

ובקשר ל"יותר טוב "  עוד נראה, נמתין לבנצ'ים.

רק מה, הרבה  מה"יותר טוב"  היה ועודנו יותר במובן של

" משתלם יותר", במקרה הזה, משתלם יותר מאינטל.

עכשיו, עם החמדנות של amd  זה הרבה פחות ....

פורסם

ככה זה כל הזמן מתי שיש מוצר שנותן יותר מאחרים הוא יעלה יותר משמעותית

מתי ש AMD הביאו מעבדים עם יכולת כמו של אינטל כמעט הם הורידו מחירים כדי להתחרות בהם

ועכשיו אין להם סיבה

אבל תכלס מי צריך מעבדים כאלה ה GPU היום הצוואר בקבוק

אם היה כרטיס מסך משתלם שעולה יותר בדיוק בהפרש בין מעבד תקציבי למעבדים החדשים היית שם על הכרטיס מסך ולא על המעבד

מי שרוצה מעבד חזק יש אופציות אחרות יותר משתלמות עם יותר ליבות

עריכה:

5600X

מיועד ל FHD@ 240HZ או 360HZ

כמעט לאפ אחד אין כזה ואין טעם כל כך לקנות את זה אם אתם לא גיימרים תחרותיים

אז הכל בסדר

פורסם

המעבדים החדשים יותר יקרים ואי אפשר להגיד שזה לא היה באוויר .מעבדי zen 2 פחות טובים מהחדשים אבל הם עדיין מעולים ,ועכשיו הם ירדו במחיר והרבה . זה הזמן למי שאין לו מעבד משנתיים האחרונות להתחדש בzen2 עם אפיק לשדרוג לzen3 בתור אופציה . 

פורסם
ציטוט של napoleon45

מעניין למה היה בכי ונהי בסדרה הראשונה של rtxשל נווידיה ....

זה מה שקורה כשאין תחרות, ביום שAMD (אולי INTEL כי באמת שהיום הזה רחוק) יתנו נוקאווט לNVIDIA בסגמנט הגבוה, NVIDIA בתורה תקמט את מחיריה.

שנים שהעולם מייחל לתחרות בסגמנט הגבוה בשוק המעבדים, זה קרה בפרודוקטיביות ועכשיו זה סוף סוף קורה בגיימינג.

אם ד"ר ליסה יודעת מה היא מוכרת (...) והמעבד שלה מהיר יותר משל אינטל, עכשיו אינטל תקפל מחירים (שוב) על אפם ועל חמתם, או לכל הפחות תמכור יותר ביצועים בתמחור קרוב לקיים.

תחרות תמיד בריאה, היא דוחפת את החברות ליצר מוצרי קצה טובים יותר, ומפחיתה את המחיר לנו הצרכנים, אנחנו תמיד נרוויח מזה.

אם עד היום אם היית קונה מעבד 3950X ב700$ ולא מקבל ביצועים ממש שקולים (בגיימינג) ל 10900K, מחר תקנה 5900X ב550$, ותקבל יותר, על מה התלונה? אנחנו רק הרחוונו מכל הסיפור. אם העניין כאן הוא ביצועי גיימינג פרופר, למי אכפת מהסדרות הליבות והמיתוגים? בסאב-טקסט שילמתי פחות וקיבלתי יותר ביצועים, ואם אתה עקשן אז קיבלת גם 12-24 ליבות ולא 10-20 של אינטל.

אתה צריך יותר ליבות עיבוד עבור פרודוקטיביות תקנה 5950X, לא נראה לך מחירו? תשאר אם 3950X.

כי אם תחפש אצל השכן הכחול  16 ליבות ו32 תהליכונים, נכנס לסדרת ה-X, ואני מציע לך לבדוק שיחות שלא נענו בפלאפון, תראה אם אראלה ממפעל הפיס התקשרה, כי למעבד ולוח מתאים צריך תקציב כפול ומכופל.

שוב, מכל פרספקטיבה שלא תהפוך כאן אנחנו רק הרווחנו.

ציטוט של napoleon45

סבבה, אז תשלם !

הארנק שלי בכיס שלי, וככל הנראה אני אמתין למערכות תומכות DDR5 במחיר שפוי, אא"כ אסבול קשות מביצועים בלתי מתקבלים על הדעת מבחינתי, וגם אז לא אקנה מעבד ב850$,  וכמו שנאמר ^ את הכסף הייתי משקיע בGPU חזק אם הייתי רואה לנכון.

פורסם

שוב, הדברים יכלו להתנהל אחרת, כלומר לטובתנו, הצרכנים ...

אני לא נאיבי, רק אומר שזו לא גזירה משמיים אם AMD 

ירוויחו טיפה פחות.

ממש מיותר להרצות לי למה הם מעלים מחירים.

לא הם ולא אחרים .....

פורסם

אההה אז תגיד שסתם בא לך לקטר, לגיטימי   :)

פורסם
ציטוט של aviv00

5600X

מיועד ל FHD@ 240HZ או 360HZ

כמעט לאפ אחד אין כזה ואין טעם כל כך לקנות את זה אם אתם לא גיימרים תחרותיים

אז הכל בסדר

לא קשור. אפשר לחשוב על זה ככה; קנייה של מעבד יותר חזק עכשיו תגרום למחשב להזדקן פחות בעתיד. אלא שהמחיר קצת מוגזם. מדבר על רייזן 5600X. המחיר שלו שווה למחיר של רייזן 3700X! מעבד של 8 ליבות! וכבר ראינו איך כותרים של DX12 אקסלוסיביים התחילו לתמוך יותר טוב במעבדים מרובי ליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים