פורסם 2004 ביוני 921 שנים אני רוצה לבנות מארז דק במיוחד אבל העניין הוא שהכרטיסים יושבים על הלוח בזווית של 90 מעלות וזה מקשה מאוד על העסק. איך אני אמור להשכיב את הכרטיס? מה אני אמור לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה
פורסם 2004 ביוני 921 שנים קח אותו לסרט ולמסעדה טובה....אולי ככה תצליח להשכיב את הכרטיס ;Dחח סתאם...יש, לא זוכר איפה, מתאם 90 מעלות לכרטיסים. נדמה לי ראיתי את זה ב- JAB-TECH או משהותעשה חיפוש בפורום כבר שאלו על זה פעםנדב
פורסם 2004 ביוני 921 שנים דבר ראשון אני חייב לציין שזאת אחת הכותרות הכי סוטות שראיתי באתר מזה זמן רב ;Dדבר שני אי אפשר 'להשכיב' כרטיס, הפיתרון או אם זה באמת מארז דק במיוחד זה לקנות לוח עם כרטיס מסך מובנהאו אם זה מארז לא הכי דק יש כרטיסים נורא קטניםבהצלחה
פורסם 2004 ביוני 921 שנים גם אני ראיתי את המתאם של ה90 מעלות.אבל תיזכור שהכטיס מסך ה"מושכב" יקח לך יציאת pci אחת או יותר
פורסם 2004 ביוני 921 שנים PCI Riser .http://www.logicsupply.com/product_info.php/products_id/189קשה לי להאמין שתמצא AGP .
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אני ראיתי פעם מתאם כזה לAGP רק אין לי מושג איפה.לפחות אתה יודע עכשיו שהוא קיים
פורסם 2004 ביוני 921 שנים חפש לוח אם עם agp תבנה לוח תלחים (טוב כל מה שאמרתי זה מאוד קשה ) ויצא לך כמעט בחנם
פורסם 2004 ביוני 921 שנים חיפשתי בגוגל ומצאתי הרבה כאלה אבל במחירים של 30-40$ !! למה זה כל כך יקר??ב Ebay אפשר למצוא מתאמים כאלה יותר זולים.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אלה שב EBAY פחות טובים מכיוון שהם "באותו כיוון" כמו ה AGP המקורי כאילו ההיטסינק פונה למטה כלפי ה PCI ולא למעלה כלפי צד המארז.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.