עבור לתוכן

ה-GeForce RTX 3080 כבר אצלנו!

Featured Replies

פורסם
הדגם הראשון בדור החדש והמלהיב של NVIDIA נחת במעבדה שלנו - ונמצא כעת בעיצומו של שלב הבדיקות בדרך לחשיפת הביקורות הרשמיות בעוד ימים ספורים

לכתבה

פורסם

יפה !

שאפו !

נו, נמתין בקוצר רוח לממצאים .

אם תבחנו משהו מעבר לבלנדר ביצירת תוכן,

בכלל יהיה סבבה.

בהצלחה !

פורסם

NVIDIA לא שלוח דגם רפרנס?

עוד שאלה עם יורשה לי, למה מתוך רשימת המשחקים שברוב ככל האתרים רגילים לבחון כרטיסים, למה בכולם לא בוחנים כרטיסים על המשחק CALL OF DUTY, מאחר ו60 מליון + שחקנים משחקים בו? 

פורסם

NV לא מייצרים רפרנס, רק founder's edition.

פורסם

אני מאמין שאתה מבין שלזה התכוונתי...

פורסם
ציטוט של No-One

המשחק Call of Duty, מאחר ו60 מליון + שחקנים משחקים בו?

אני מניח שאתה מתכוון ל-Warzone.

בדרך כלל בשביל ליצור מבחן אמין, כזה עם הבדל של 2% בין התוצאות שלו במקסימום צריך עקביות.

Warzone לא נותן עקביות, וסובל משלל תופעות שמאוד מקשות על בחינות של כרטיסי מסך. אפילו אם יש דרך ליצור את אותה הסיטואציה בכל בחינה, מהירות החיבור (דבר שלא תלוי בבוחן) משפיעה על הביצועים.

פורסם
ציטוט של No-One

אני מאמין שאתה מבין שלזה התכוונתי...

היה לי ברור, אבל מכיוון שבדור הזה יש הבדל בין השניים ולא כולם מודעים לו, חשוב לתקן :)

פורסם
ציטוט של djelectric

אני מניח שאתה מתכוון ל-Warzone.

שהוא חלק מהכותר השלם, הגם שאפשר לשחק אותו בפני עצמו.

ציטוט של djelectric

Warzone לא נותן עקביות, וסובל משלל תופעות שמאוד מקשות על בחינות של כרטיסי מסך. אפילו אם יש דרך ליצור את אותה הסיטואציה בכל בחינה, מהירות החיבור (דבר שלא תלוי בבוחן) משפיעה על הביצועים.

אני לא יודע מהן שלל התופעות שדיברת עליהן אבל בנוגע למהירות החיבור (שבארץ היא דיי גרועה היות והשרת הכי קרוב אלינו רחוק מאוד) למה היא קשורה לכמה FPS מקבלים? אי אפשר לקבל FPS גבוה גם אם יש LATENCY גבוה בחיבור לשרת?

פורסם

גם חיבוריות משפיעה על ביצועים, אבל בעיקר רנדומליות של כל משחק. אי אפשר ליצור מצב בו כל בחינה זהה לחלוטין לבחינה הקודמת, ולכן משחקי BR פשוט נפסלים בבחינות שכאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים