עבור לתוכן

רוצו לקנות 3080 FE!

Featured Replies

פורסם

חברים שלום,

בסרטון מוסבר על ידי גורם המקושר לתעשיה למה המחירים הצפויים של הכרטיסים בארץ הולכים להיות גדולים משמעותית.

הסיבה היא כי בארץ לא יהיה מלאי זמין של FE (לכן התמחירים הצפויים של הכרטיסים של פלונטר וכו) והגרסאות היקרות יותר של השותפות(ASUS וכו) 

מפצות בעצם על המחיר ה"זול" של הFE, בעוד שנווידיה צוחקת עד הבנק.

תוכלו גם לראות מאומדנים באינטרנט, למשל 1700 דולר\יורו בגרסט של פרטנרית+ מעמ ושאר ירקות לא לוקח אותנו כול כך רחוק מהאומדן שראינו בארץ.

לכול חברינו שזעקו- הסיבה היא כנראה NVIDIA והשוק הקטן יחסית בארץ ולא היבואנים..

https://www.tomshardware.com/news/pricing-for-rtx-3080-and-rtx-3090-aftermarket-cards-revealed-on-german-retailer-site

פורסם

בגלל זה אני לא הולך למכור את ה-2080 עד שיש לי ביד דגם אחר שיחליף אותו.

בסוף אתקע עם איזה 1030 זמני שנה עד שאביא אחד במחיר נורמלי, כי אני לא מוכן לשלם את המחירים שראיתי.

פורסם

תסתכל על סרטוני עבר שלו ותספור כמה אי דיוקים יש.

פורסם

אז הפתרון מאוד ברור... לחכות! :)  

לא יקרה כלום אם נחכה עוד מספר חודשים, ובנתיים להמשיך עם המערכת הקיימת.

במקביל, מי שלחוץ, יכול להיות עם הדופק על זמינות של אמאזון או ניו-אג ולעשות הזמנה ברגע שיהיה במלאי.

פורסם

אני לא מעודד עצות אנטי צרכניות.

לא לרוץ לקנות 3080, בטח לא FE. 

שום דבר לא ישרף, שום דבר לא יגמר. מעט חוסרים בהשקה זה משהו שאנחנו רגילים אליו בערך מכל השקת חומרה. נעבור גם את זה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

אני לא חושב שהבנתם את רוח הדברים,בסרטון מוסבר למה המחיר לצרכן הוא כביכול ידידותי,ולמה קניה מAIB היא יקרה יותר ולא משתלמת.

ליאור אודה למחשבותיך בנושא

פורסם

ההייפ הגיע גם לפורומי HWZONE

פורסם

הכל זה AIB בהשקה זאת.

גם Founders Edition זה טכנית AIB, וימכר במחירי AIB.

אלו כרטיסים שמתומחרים ב-50-100 דולר יותר מ-"המחיר המומלץ לצרכן" של NVIDIA.

כבר ממחירים ראשוניים שמתחילים לעלות בחול - כן יהיו דגמים שנראים טוב למדי ויעלו "רק" 20-40 דולר יותר ממחיר המינימום המומלץ.

אני לא יודע כמה קל יהיה למצוא משהו זמין בעת ההשקה מחו"ל, אבל זה לא שונה מכל השקה מבוקשת שאנחנו הכרנו בשנים האחרונות. בין אם מלאכותי ובין אם לא, זה לא כל כך משנה.

פורסם

תמיד (ב3- 4 שנים אחרונות) בהשקות של מעבדים וכרטיסים היה מחסור.

אני תמיד מחכה חודשיים - ארבעה לפני רכישה, ככה לתת לאנשים אחרים לגלות אם יש בעיות או דברים שעדיף לדעת לפני רכישה.

פורסם

האם ידוע בשלב זה האם הקירור של founder edition טוב יותר מהקירור של AIB ? כגון ASUS וחבריו?

טוב יותר= שקט יותר, מקרר יותר.

פורסם

חכה פחות משבוע ותדע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים