עבור לתוכן

הסורקים של HP בכלל שווים משהו ?

Featured Replies

פורסם

יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ?

יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים).

הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.

פורסם

הסורקים שלהם הם בסדר גמור...

לחבר שלי יש סורק של HP, לא זוכר כרגע איזה דגם אבל אני יכול לשאול, והוא מרוצה ממנו.

פורסם

לגבי Mustek תתרחק מאלה, רב הדגמים שלה עשויים מפלסטיג זול, ומגש הכיסוי העליון נשבר לי אחרי חודש...

יש להם גם חרא איכות סריקה.

לגבי האיכות של הסורקים של HP, זה תלוי איזה דגם בפרט, ומה מטרות הסריקה שלך בכלל?(תמונות, מסמכים וכו') כי אז הדגם מתחיל לעשות את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

התוכנת סריקה של HP עושה את ההבדל... אם אני כבר קונה סורק, אני קונה דגם יקר באיזה 1000 ש"ח (HP 5400C)... אני בעיקר צריך לסריקת תמונות וOCR לא יזיק (יש להם בכלל OCR בעברית ?).

רק רציתי לדעת שאין עליהם תלונות...

פורסם

לי יש HP 3400 והוא מצויין

יוצאת תמונה ענקית ברמת מקסימון

להתעלם מזה שאחרי כמה חודשים הוא החליט שהוא אומר "WARMING UP THE LAMP" ולא המשיך מזה ואז החלפני, ואז החלפנו שוב ואז הוא חזר להיות טוב

cwm16.gif

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת החלפנו אותו ?

אז מה שאתה בעצם אומר שהם מתקלקלים דיי מהר?

פורסם

המוצרים של HP באופן כללי הם מוצרים שמבחינה פונקציונלית הם טובים עד טובים מאוד, אבל יש מוצרים מתחרים שהם מצויינים מבחינה זו, כמו EPSON ו-UMAX.

מבחינת איכות המוצר, HP מצויינים. המוצרים שלהם חזקים ומחזיקים מעמד זמן רב.

השאלה החשובה ביותר היא בשביל מה אתה צריך את הסורק. אם זה לשליחת פקסים, העתקת מסמכים והדפסה של עטיפות של תקליטורים, אזי אפילו הסורק הזול ביותר של HP הוא קנייה מצויינת (אין סיבה להוציא יותר מ-500 ש"ח).

לשימוש מקצועי ביתי, הייתי ממליץ לבדוק לבדוק בורקים של EPSON או UMAX (הדגמים שעולים בסביבות ה-1000 ש"ח).

נקודה חשובה נוספת היא התוכנה המגיעה יחד עם הסורק. אני מכיר רק את של שתי אלו, ולשתיהן תוכנות הפעלה מצויינות.

loop :)

פורסם
  • מחבר

UMAX לא בא בחשבון. יש להם סורקים מצויינים אבל הם זבל של חברה. בכלל לא דואגים לדרייברים. עבדו 3 שנים מאז שקניתי את הסורק שלי וזהו, אין יותר דרייברים. בגלל שהוא ישן לא מייצרים לו דרייברים ???!!!

עם HP אני תמיד אדע שיהיו עידכונים.

עם אפסון, קראתי ברשת קצת ביקורות, האיכות תמונה שלהם בינונית (מוגדרת כ"טובה") והם נורא איטיים בהשוואה לאחרים. דווקא ציפיתי מאפסון ליותר.

אני חושב שאני אלך על סורק של HP יקר. HP ScanJet 5400C הוא עולה 1000 ש"ח.

כעקרון אם UMAX היו דואגים ונותנים יחס נורמלי ללקוחות שלהם הסורק הבא שלי היה UMAX אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים