פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים יש בעיה עם xp הוא לא מוכן לזהות את הסורק שלי (ליפני כ- 5 ימים הוא עבד מצוין) ו-xp החליט יום בהיר אחד שהוא לא מוכן להכיר בו ביכלל וכן הוא הוריד לי את המצלמה שמישום מה לא עובדת גם ב 98 (לא היו לי איתה בעיות מעולם עד xp :AR15: )שדפק לי גם את 98 (אם זה אפשרי בעצם זה windows אז זה בטח אפשרי)עזרה בבקשה :s05: :s05: :s05: ושנה אזרחית טובה לכולם !!!!!!!!!!
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מחבר נחשת נכון יש להם האתר איזה שהוא קובץ שניקרא- windows xp tool - והם מסבירים שצריך להריץ אותו ליבחור שפת התקנה ולאחר מיכן ליבחור את קובץ ההתקנה של win 2000 אבל זה לא עובד יש לך מושג בנושא או אם יש לך פיתרון אחר כי אני מחזיק את win98 רק בישבילו
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים אתה אתלון ואני שלושתינו באותו מצב(שקועים עמוק בחרא עם סורק של MUSTEK) יש להם באתר גם דרייברים לXP שכתוב במפורש שזה יעבוד עם הסורק שלי(1200UB PLUS) אבל זה לא... וכמוך כמוני אני עוד משתמש ב98 רק בגלל החרטא הזה שנקרא סורק! MUSTEK
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים גם לי יש סורק MUSTEK 1200UB PLUSעובד מצוין ב-XP עם דרייברים חדשים ואין שום בעיותאולי יש לכם בעיה בפורטים של ה-USB ?
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים אין לי שום בעייה בUSB, עשית משהו מיוחד איזי טריקשמיק כזה נחמד כזה? הורדתי את הדרייברים החדשים שלהם והתקנתי לפי ההוראות שלהם קודם הרצתי את הWEB.EXE ואח"כ את הUP_LIB.EXE והוא התקין הכל ואז עשיתי RESTART וכשעלה שוב הוא גילה את הסורק בUSB אבל נתן את ההודעה שזה לא תואם את הWIN LOGO (או בבל"ת דומה) ולחצתי CONTINUE ANYWAY אבל שבאתי לסרוק אז הזרוע שבפנוכו של הסורק נדלקה אבל לא זזה ממקומה... רפי, תחדש לי...
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים לא נתקלתי בשום בעיה דומה למה שאתה מתאר כאןואני מדבר על התקנה במחשב שלא חסרות לו כל מיני בעיות וקריזות לא מוסברות(לוח אם לא חדש במיוחד של ג'יגהבייט עם צ'יפסט של VIA ומעבד סלרון)אולי לפני זה ניסית להתקין דרייברים ישנים יותר שלא היו מיועדים ל-XP ויש לך עכשיו שאריות לא רצויות בתוך מערכת ההפעלה ?
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים עוד שאלה:התקנת את הFIXWINXPץשהם נותנים שם?שנית את הREGISTRY כמו שהם אומרים?או שפשוט התקנת את הדרייברים?
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים התקנתי רק דרייברים על מערכת הפעלה נקיה (בלי נסיונות להתקין את הדרייברים של 2000 לפני זה)לא הרצתי שום דבר ולא נגעתי ב-REGISTRYוההתקנה עברה בלי בעיות(נדמה לי שאפילו לא היה צורך באיתחול)
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר עוד שאלה: התקנת את הFIXWINXPץשהם נותנים שם? שנית את הREGISTRY כמו שהם אומרים? או שפשוט התקנת את הדרייברים? אכן התקנתי את הדריוורים לפי מה שהם אומרים שם אבל ב- win xp מודיע לי שזה לא תומך ב win logo או איזה שהוא בבל"ת אחר ודרך אגב ה- mustek 1200 cp שלי הינו בחיבור מקבילי מחורבן שניקנה ליפני כ- שנתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.