עבור לתוכן

מס' שאלות...

Featured Replies

פורסם

הצורב שאני מציע לך הוא YAMAHA

(241040)

פורסם

מה זאת אומרת "מה שהחושים שלך אומרים לך"?

אם אתה לא בטוח במשהו, אם יש לך ספק קל שבקלים, תתיעץ עם אנשים מנוסים.

אני זה האנשים המנוסים.

באופן כללי, אני למדתי לא לסמוך על אנשים.

אז אתה יכול להתייעץ עם עצמך :) ולחפש ולקרוא ביקורות... אבל מי שלא מנוסה, ילך למנוסים - כמוך :)

פורסם

ריקו נותן את התמורה התובה ביותר לכסף וכולם מסכימים על נכונות מישפט זה מכאן ועד טוקיו.....

דן

פורסם

אתלון שמע לעצת ידידים !

אם אתה לא סומך על אנשים אחרים רק על עצמך אז יש לך בעייה חמורה מאד.

אני מבין שאת טפולי השיניים ...אתה עושה לעצמך !!

מתקן לבד את הרכב, מכונת הכביסה וכו....

את אשתך ( במידה ואתה נשוי) מ/תיילד לבד !!

וכן הלאה ...

בטח הבנת אותי.

אז תלמד משהו חכם בחיים.

אין אף אחד שיודע הכל , :nono: :nono: כל אחד מתמחה בתחום מסויים וכשאתה זקוק לתחום זה, אתה פשוט מתייעץ איתו.

ואם אחרי זה אתה באמת לא סומך על אף אחד....אז כאמור, אתה בבעיה רצינית ידידי !!

פורסם

אתלון שמע לעצת ידידים !

אם אתה לא סומך על אנשים אחרים רק על עצמך אז יש לך בעייה חמורה מאד.

אני מבין שאת טפולי השיניים ...אתה עושה לעצמך !!

מתקן לבד את הרכב, מכונת הכביסה וכו....

את אשתך ( במידה ואתה נשוי) מ/תיילד לבד !!

וכן הלאה ...

בטח הבנת אותי.

אז תלמד משהו חכם בחיים.

אין אף אחד שיודע הכל , :nono: :nono: כל אחד מתמחה בתחום מסויים וכשאתה זקוק לתחום זה, אתה פשוט מתייעץ איתו.

ואם אחרי זה אתה באמת לא סומך על אף אחד....אז כאמור, אתה בבעיה רצינית ידידי !!

נכון, אבל אפשר לגלות התעניינות בתחום כדי לבדוק שלא מרמים אותך.

את טיפולי השיניים אני עושה אצל רופא פרטי, כי אני לא סומך על המעכרים של קופ"ח או כאלה שעברו הסמכה בארץ(וגם לא במדינות מזרח אירופה).

מתקן לבד את הרכב? אני בעתיד יעשה כן, כרגע אני פשוט לא סומך על המוסך שהאוטו מטופל בו.

נכון, את אשתי אני יעדיף לילד בבית חולים פרטי ומה שבטוח לא בארץ. באיכילוב ובתל-השומר אני לא דורך מעבר לחדר מיון כשאני שבור/חותך לעצמי משהו.

אני גם לא סומך על הבטחות של אנשים. נכון, אני יודע אני בן אדם עם בעיות רציניות מאוד.

פורסם

ריקו נותן את התמורה התובה ביותר לכסף וכולם מסכימים על נכונות מישפט זה מכאן ועד טוקיו.....

דן

אני לא מבין למה אתה משתמש במובן של "מכאן עד טוקיו" במקום שבכלל לא אמורים להשתמש בו, זה אמור להביא משהו כמו "צרות מכאן ועד הודעה חדשה". אתה מנסה לחכות אותי בצורה זולה מאוד, כי זה לא ביטוי שמשתמשים בו כמעט בישראל/עברית.

פורסם

את טיפולי השיניים אני עושה אצל רופא פרטי, כי אני לא סומך על המעכרים של קופ"ח או כאלה שעברו הסמכה בארץ(וגם לא במדינות מזרח אירופה).

מתקן לבד את הרכב? אני בעתיד יעשה כן, כרגע אני פשוט לא סומך על המוסך שהאוטו מטופל בו.

נכון, את אשתי אני יעדיף לילד בבית חולים פרטי ומה שבטוח לא בארץ. באיכילוב ובתל-השומר אני לא דורך מעבר לחדר מיון כשאני שבור/חותך לעצמי משהו.

אני גם לא סומך על הבטחות של אנשים. נכון, אני יודע אני בן אדם עם בעיות רציניות מאוד.

:o

וואו!

So.. מתי אתה עובר לחו"ל? ולאן אתה נוסע?

כי אחרי שאני מסיים את הלימודים אני גם עובר לי מכאן :)

פורסם

ברגע שהמפלה הפאשיסטית יודיעו לי שהם משחררים אותי סופית אני אצא מפה בהזדמנות הראשונה.

אם יש משהו שאני לא מבין זה למה בכלל חזרתי לפה....

פורסם

איזה חוסר פטריוטיות נוראית יש פה בפורום הזה

ילדי שמנת שכמוכם ! :AR15:

פורסם

איזה חוסר פטריוטיות נוראית יש פה בפורום הזה

ילדי שמנת שכמוכם ! :AR15:

חבובי אני רחוק מאוד מלהיות ילד שמנת.

ההורים שלי לא קונים לי את המחשב וגם לא את החלקים למחשב. אני לא מבקש מהם שיקנו לי כל דבר, כי אני לא חושב שזה יפה לבקש.

זה לא עניין של חוסר פטריותיות, זה עניין של חוסר רגש של שייכות.

פורסם

אם כל מה שכתבת כאן הוא נכון אז אני ממש מרחם עליך ונכון אתה בן אדם עם בעיות רציניות מאד וכדאי לטובתך שתתחיל לטפל בעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים