עבור לתוכן

2600 מובייל שנמכר למטרות אוברקלוק ל 3800 ?

Featured Replies

פורסם

פנדה מוכרים מעבד מובייל 2600 שלפי טענתם נבדק ויציב על 3800 במתח 1.77V

השאלה היא כמה זה אמין, הרי ידוע שמעבדים מאותו סטפינג אכן מגיעים לתוצאות דומות אבל לא בהכרח שוות

אז אם נמכר לי דבר כזה שמצויין בפירוש שמגיע ל 3800 על 1.77 האם זה מבטיח לי שהוא יגיע לתוצאה הזאת? ואם לא?

ומה קורה עם האחריות? הרי אוברקלוק מבטל אותה גם במקרה שכזה, לא?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1146&products_id=6632

פורסם

באמת מעניין את זה גם אני רוצה לדעת

אולי הם נותנים אחריות משלהם

פורסם

בטח עם קירור. לא סתם ככה

הם יכולים גם לכתוב שזה עובר את ה4 גיגה. עם חנקן, נוזלי אבל עובר

פורסם

אם לא יפעל לך ב-3800 הם יגידו לך שזה בגלל הלוח/זיכרון/ספק/100 סיבות אחרות

זה שזה נבדק על קונפיגורציה אחת לא אומר שזה יפעל ככה על כל קונפיגורציה

מתח 1.77 לא צריך קירור מוגזם, קירור אויר מספיק ככה שהחנקן נוזלי לא ממש יעזור...

סביר להניח שאין אחריות

פורסם

מתח 1.77 לא צריך קירור מוגזם, קירור אויר מספיק ככה שהחנקן נוזלי לא ממש יעזור...

יעזור מאד, היות שרכיבים אלקטרוניים עובדים מהר יותר בטמפרטורות נמוכות, וזו הסיבה לקרורים המטורפים הנ"ל. אחרת היו שמים קרור פשוט שישאיר את המעבד ב- 30-40 מעלות.

לקרור יש שתי מטרות:

1. שהרכיב לא ישרף - כאן מספיק קרור שידאג להשאיר את המעבד מתחת לטמפרטורת המקסימום שלו בכל מצב, וזה חובה.

2. לשמור אותו בטמפרטורה כזאת שביצועי המערכת יגיעו למהירות הנדרשת, וכאן כל המרבה הרי זה משובח.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתוב בדף שנתתי הם ממליצים על קירור של THERMALRIGHT, אני קניתי אצלהם כבר סינק כזה לפני כ-חודש\חודשיים..

העניין הוא שזכרון\לוח לא יגביל באוברקלוק הזה כי בסך הכל מעלים לבאס 200..

השאלה היא האם כל המעבדים שנמכרים בחבילה הזאת מסוגלים להגיע ל3800+ על בטוח?

פורסם

2500+ שלי עובד יציב עכשיו אל 180מה"צ במקום 133מה"צ... זה 2460מה"צ!! אם וולקנו 12 במהירות מקסימום

הוא מרעיש אבל שומר אל 38-39 מעלות אם מתח 1.650 ;)

פורסם

יש לי שתי חברים שקנו את המעבדי Mobile אחד הגיע ל2300Mhz (הזמין קירור חדש צריך להגיע בקרוב ואז הוא ימשיך) חבר שני הגיע לmhz2450 והזיכרון שלו מונע ממנו להתקדם (גם הזמין זיכרון והזיכרון בדרך)

אז כמו שאתה רואה המעבדים האלו הם פשוט תותחים בOC. אז בשביל עוד 50-100 שקל להוסיף כדי לקבל מפלצת כזאת יותר משווה להוסיף.

ובקשר לOC שמבטל את האחריות. נכון OC מבטל את האחריות אבל אף אחד לא יכול לדעת שעשית OC. אם ישאלו אותך תגיד שאתה לא יודע מה זה OC וחבר שלך בנה את המחשב ואתה לא נגעת בכלום. וככה אין להם שום סיבה להגיד לך אין אחריות. תשחק אותה ראש קטן.

ובקשר להגיע לתוצאה של 3800. תראה כל מעבד זה מזל יש מעבדים שמגיעים לOC משוגעים ויש כאלו שממש חלשים. מעבדי הMobile בגלל המתח הנמוך שלהם ושהם פרוצים הם ממש מעולים לOC.

כמובן שלא רק המעבד אחראי לכמה שתגיע. אם יהיה לך לוח טוב לOC כמו הAbit Nf7 או Epox 8rda (כמובן שהNforce 2 תומך בבאס של 200 אז זה אומר שמובטח לך שהלוח יגיע ל200 Fsb אז הלוח לא יגביל אותך עד 200 מעל 200 זה כבר  משתנה בכל לוח). כמובן שאתה צריך גם זיכרון חזק כמו הA Data או OCZ (כמובן שיש עוד מלא דגמים ומלא מוצרים מעולים) כדי שיעמדו בבאסים הגבוהים.

כמובן שלא לשכוח את הדבר אחד הכי חשובים בOC זה הספק כח. שיהיה ספק כח יציב ולא איזה זבל שמקבלים עם המארז (לא כולל את הHec 300W שמגיע עם המארזים של Compucase).

פורסם
  • מחבר

אתם לא כל כך הבנתם מה הנושא המרכזי של התארד

את ההבדלים באוברקלוק בין מעבד למעבד אני יודע וגם את התלות בשאר החומרה. אני גם מודע להשגים של המוביל וכל זה לא משנה כרגע זה לא מה שחשוב..

אני שואל ספציפית על הדיל שהצגתי.. האם לדעתכם במכירה כזאת החברה מתחייבת שהמעבד שנמכר יגיע לתוצאה הנ"ל ?

פורסם

למה אתה חושב שמישהו פה יודע אם ההתחייבות של פנדה באמת אמיתית?

לא תהיה לך ברירה אלה לקנות ולנסות

פורסם

לא נראה לי שתהיה סיבה שלא.... זה בכל זאת 200 באס והמכפלה רק תלויה בכמה המעבד חם

אם שמים קירור טוב אני חושב שזה אפשרי..

פורסם

צלצל תשאל. מה הבעיה ?

לגבי 8RDA+ שמישהו הזכיר - הוא אינו תומך ב MOBILE. כך שתמיד צריך לבדוק את הנתונים של הלוח.

פורסם

למה אינו תומך ?

פורסם

לדעתי אין סיבה שהלוח לא יתמוך אבל כדי לבדוק את זה על כל פנים.

בכל אופן בקשר למעבד והאוברקלוק, זה לא מדע אי אפשר לדעת בדיוק לכמה יגיע, תלוי בסטפינג, בקירור, בסביבה, כלומר בטמפ', ובשאר המפרט כמובן, המעבד הזה ידוע ביכולות האוברקלוק החזקות מאוד שלו, אם הוא יגיע בדיוק לכמה שהם יגיעו אני בספק, זה מאוד משנה ממפרט למפרט אפילו אם הם זהים, אבל יכול להיות מצב שהם מוכרים סטפינג מאוד ספציפי שהם יודעים בוודאות שהוא מגיע למהירויות כאלה אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזכור לי ה 1.1 לא תומך אבל ה 2 כן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים