עבור לתוכן

הכרטיס ענק, החיבור קטן: GeForce RTX 3090 ראש בראש מול GeForce RTX 2080

Featured Replies

פורסם

דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו

לכתבה

פורסם

המממממ אז איפה כאן הבשורה ? לו נשארו באותם מימדים ושיפרו ביצועים, וואללה, יש כאן הישג. אבל להכפיל הכל ולומר הנה, שיפרנו - חארטה בארטה.

פורסם

זה אומר כנראה שירבעו ביצועים...

פורסם

מה שחשוב לך בכרטיס מסך זה גודל הקירור שלו O.o? אני מאד שמח שהדור הזה יוצא כבר ואני מתכנן לשדרג, לאו דווקא בשביל השיפור בביצועי rasterization רגילים אלא דווקא בשביל הטכנולוגיות שהיו בושר בדור הקודם ועכשיו נראה שהן כבר בשלות כמו DLSS.

פורסם

אני מניח שבהתחלה ה RTX 3090 לא יהיה רוולנטי לרוב.. יעלה בסיבות 7 אלף שקל בארץ... מטורף.

השאלה המעניינת היא האם RTX 3080 יעקוף בביצועים את RTX 2080TI , אם כן, אפילו ב15 או 10 אחוז, זה הישג ענק .

וכמה התמחור שלו יהיה, בטח יהיה "רק" בסביבות 4 אלף שקל,  שקצת יותר נגיש לגיימרים שמוכנים להשקיע אבל לא למכור כליה.

נערך על-ידי --Shadow--

פורסם

NV הופכת את הכרטיסים שלהם - Founder Edition - ליותר ויותר אטרקטיביים מדור לדור. 
החיבור הזה הוא סטנדרט חדש ומבורך שסביר שיושם בעתיד ע"י שאר היצרנים ויהיה תמריץ טוב לבחור דווקא ב-FE.

העליה בצריכת החשמל יחד עם המזעור מעידים שהולכת להיות תוספת ביצועים משמעותית ביותר אם כי סביר שהיא תהיה רק עבור יכולות RT ולא לביצועים "רגילים".
משער ש-NV יעשו ל-AMD בית ספר בכל מה שנוגע ל- RT.
יהיה מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים