עבור לתוכן

התייעצות בקניית לפטופ לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים.

בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ  ועריכה.

כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך.

בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . 

אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה,  אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע.

אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש :)

תודה!

פורסם
ציטוט של Amit Hadar

אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה,  אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע.

זה לא מדויק, יש איזון בין הכרטיס גרפי לצריכת חשמל שלו.

כאשר המחשב מחובר לרשת החשמל הכרטיס ינוצל במלוא פוטנציאל שלו, אבל... ברגע שהמחשב יעבוד רק על הסוללה, הכרטיס גרפי יצרוך פחות-

חשמל ותהיה ירידה בביצועים שלו.

לגבי הכרטיס הגרפי המובנה של אינטל intel UHD GRAPHICS 620, זאת התפשרות מה גם שהתמיכה שלו מצד אדובי לא משהו, במיוחד שהוא נמצא בתחום הגבולי מבחינת אדובי. שלא תביני אותי לא נכון, המחשב יתפקד בפוטושופ! בפרמייר ואפטר הטיים-ליין יגמגם, בקיצור לא הכי מומלץ.

כתבי מה התקציב שלך למחשב שנוכל לעזור, ישנם דגמים טובים של ניידים מבוססים מעבדי AMD.

פורסם
  • מחבר

.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של urib

זה לא מדויק, יש איזון בין הכרטיס גרפי לצריכת חשמל שלו.

כאשר המחשב מחובר לרשת החשמל הכרטיס ינוצל במלוא פוטנציאל שלו, אבל... ברגע שהמחשב יעבוד רק על הסוללה, הכרטיס גרפי יצרוך פחות-

חשמל ותהיה ירידה בביצועים שלו.

לגבי הכרטיס הגרפי המובנה של אינטל intel UHD GRAPHICS 620, זאת התפשרות מה גם שהתמיכה שלו מצד אדובי לא משהו, במיוחד שהוא נמצא בתחום הגבולי מבחינת אדובי. שלא תביני אותי לא נכון, המחשב יתפקד בפוטושופ! בפרמייר ואפטר הטיים-ליין יגמגם, בקיצור לא הכי מומלץ.

כתבי מה התקציב שלך למחשב שנוכל לעזור, ישנם דגמים טובים של ניידים מבוססים מעבדי AMD.

תודה רבה !

כרגע הASUS שהתסכלתי עליהם עומדים על 4500-5000. אז משהו כזה.

פורסם
ציטוט של Amit Hadar

תודה רבה !

כרגע הASUS שהתסכלתי עליהם עומדים על 4500-5000. אז משהו כזה.

קחי בחשבון שמעבדי I7 בסדרת U ZenBook בתקציב הזה, אלו מעבדים עם 4 ליבות בלבד.

זה לא רע לפוטושופ בכלל (גם ככה פוטושופ לא אוהבת ריבוי ליבות) אבל, ברגע שתעברי לעריכה בפרמייר, אפטר, אולי תלת-ממד...

את תרגישי שהמחשב מתקשה וזקוק לזריקת ויטמינים, בנוסף לזה הסטנדרט בשוק הם מעבדי 6-8 ליבות אשר מחליפים את מרובעי הליבות הותיקים.

לדעתי, עדיף לך לנסות לעלות את תקרת התקציב לכיוון 5-6 אלף... בתקציב הזה תקבלי מבחר גדול יותר של ניידים עם מעבדי 6 ליבות.

אפשרות נוספת לרכוש את המחשב באילת ע"י חסכון המע"מ תוכלי לרכוש נייד טוב יותר בתקציב שלך.

להלן כמה טיפים למחשב נייד לעבודה בתוכנות של חבילת ADOBE:

1. מעבד אינטל מסדרת H מנימום 6 ליבות / AMD סדרת 4000 (לצערי נדירים בארץ).

2. 16 ג'יגה RAM לא להתפשר על פחות (אדובי ידועים בתאבון שלהם ל- RAM).

3. דיסק SSD M.2 מינימום 512 GB.

4. מסך 14-15" רק פאנל IPS עדיפות למסך מט.

5. כרטיס גרפי NVIDIA מסדרת 1650 ומעלה (גם כרטיסי קוואדרו טובים למטרה, תלוי במודל) / AMD רדאון RX 560 ומעלה (לא להתפשר ליבה גרפית של אינטל).

6. מקלדת מוארת

7. יציאות USB 3.1/3.2/ HDMI/DP (לצלמים בשטח כניסה לכרטיס SD מיקרו).

8. משקל עד 2.2 קילו.

מותגים מומלצים מניסיון אישי: Dell ,Lenovo, Asus, HP

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים