פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים בנוגע לדיון שם, קניתי את הדרייבר 7.1 של HYPERX בנפרד וחיברתי לו אוזניות של לוגיטק (במקרה שלי) אני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד שלו וגם מהאפקט של ה7.1, לא נראה לי שזה נותר אינדיקציה טובה יותר מאיזה כיוון הצעדים באים במשחקי FPS, אבל הסאונד קצת יותר "עשיר". נערך 2020 באוגוסט 75 שנים על-ידי No-One
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock האמת שראיתי את זה וחיפשתי בארץ ולא מצאתי ועכשיו שאמרת עשיתי בדיקה מחדש ומצאתי תודה רבה
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים מחבר ציטוט של No-One בנוגע לדיון שם, קניתי את הדרייבר 7.1 של HYPERX בנפרד וחיברתי לו אוזניות של לוגיטק (במקרה שלי) אני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד שלו וגם מהאפקט של ה7.1, לא נראה לי שזה נותר אינדיקציה טובה יותר מאיזה כיוון הצעדים באים במשחקי FPS, אבל הסאונד קצת יותר "עשיר". מתוך עניין איזה אוזניות של לוגיטק יש לך? בכל מקרה אני מחפש גם אוזניות עם מיק שלא צורם באוזניים כמו הנוכחי שלי
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים לוגיטק G633 (יש עכשיו כבר דגם G635) מרוצה מהם מאוד, חוו נפילה אכזרית ונדפק להם הMICRO USB מה שדפק גם את הדיירבר של ה7.1 המובנה, אז עברתי לחיבור 3.5MM. נערך 2020 באוגוסט 75 שנים על-ידי No-One
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.