פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של גיא ספיחה אגב עשיתי לו עדכון של מיקרוסופט והמשחקים שכן עובדים לו מתרסקים נתקעים, ולמרות שהסרתי את העדכונים זה עדיין קורה, הרסתי לו.... טוב הקריסה נפלה כי הקצתי מעט זיכרון כרטיס
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של af db creid מוזר. תנסה בכל זאת. ולגבי התוכנות, רוצה לספור? (כמה תוכנות מופיעות לך?) צילמתי ממה ששוקל הרבה להכי מעט תספור אתה מגיע ל141?
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של Red Siskin המשחקים החדשים שומרים מקום גם לעידכונים עתידיים. אם מה שאתה אומר נכון אז אני יכול להבין איפה המקום שבוזבז ללא סיבה נראית לעין השאלה אם זה העניין?
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של Red Siskin אתה גם יכול להוריד את זה https://tunecom.ru/free-download-wise-care-365-pro.html זה מגיע עם רישיון לשנה חינם ומנקה את המחשב\ עוגיות\ קבצים זמניים\ מציג קבצים גדולים כמו בתוכנה למעלה רק הרבה יותר אפשרויות. רק שים לב שאתה מסיר את הסימון ממחיקה של סיסמאות בדפדפן שלא תקלל אותי כל החיים אחר כך. המקור זה פורום תוכנות רוסי שנותן הטבות למשתמשים שלו (אולי מישהו פה יבין את הרמז חחח) לא הבנתי את הרמז....:-)
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים תתקין את התוכנה שאמרתי לך ותבוא לסטים או לדיסקורד או תשעלה צילום מסך פה ונפתור לך את העניין אחת ולתמיד. הכל אותו שם REDSISKIN גם בסטים וגם השרת בדיסקורד.
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים ציטוט של גיא ספיחה אם מה שאתה אומר נכון אז אני יכול להבין איפה המקום שבוזבז ללא סיבה נראית לעין השאלה אם זה העניין? לא יכול להיות. או שהוא מקצה קבצים פיקטיביים בWINDOWS ואז הם יופיעו בהגדרות (תחת "אחר - קבצים גדולים אחרים"), או שהוא לא ואז שום דבר לא מונע ממך להשתמש בנפח שהוא "שומר".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.