פורסם 2004 ביוני 1121 שנים תמונות יפות!!רק יש לי שאלה..למה דווקא שקורה מקרה כזה שאיזה כוכב מסתיר את השמש אסור להסתכל?? וככה על השמש רגיל אפשאר..(למרות שלא מומלץ)??
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אסור בשום תוקף להתבונן בשמש ללא אמצעי מיגון ייעודי (פילטר שמש בלבד ! ). פשוט ביום-יום אין מה לראות שהוא "wow", מלבד אולי כתמי שמש שבאים והולכים מידי יום....אבל זה לא מעניין אף אחד. אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות, אשתדל לענות לך
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים לא, אבל אני כמעט בטוח שגם אם תכוון את המצלמה לשמש בלי פילטר זה עלול להרוס אותה.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים לא הייתי ממליץ ללא פילטר, הנזק שעלול להיגרם למצלמה בלתי הפיך ולא נעים בגלל "שטות כזו". החיישן יכול להידפק ויכולים להווצר בו פיקסלים מתים אמנם זו דרך בטוחה להתבונן אבל לא מומלץ כיוון שהמצלמה תיהרס.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מישהו מוכן להסביר לי מה היה כ"כ מיוחד בזה? : כולה נקודה מסכנה שרואים בקושי על השמש... so?
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים כי הנקודה הזו היא כוכב לכת בגודל של כדור הארץ כמעט ???ומה זה עוזר לנו שהיא עוברת במסלול הזה?סתם ליכלוך קטן, בקושי רואים. לא עשה שום דבר שקשור לנו.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אם לכל דבר שהיינו עושים הייתה תכלית היה לנו מאוד משעמם.בשביל מה אתה מעשן ושותה בנדיט שכמוך ;D
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים ומה זה עוזר לנו שהיא עוברת במסלול הזה?סתם ליכלוך קטן, בקושי רואים. לא עשה שום דבר שקשור לנו.אני מניח שבמעבר של השבוע לא הייתה תועלת רבה מדי. נראה לי שהחשיבות של התופעה בעבר הייתה בעיקר בכך שזה איפשר לחשב את מרחק כדור הארץ מהשמש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.