פורסם 2002 באפריל 1023 שנים על איזה חנות מדובר ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dחברה', אני מצטער על מה שהיה ! באמת !ו-COM, תוריד בבקשה את הכותרת תחתונה שלך.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים על איזה חנות מדובר ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dחברה', אני מצטער על מה שהיה ! באמת !ו-COM, תוריד בבקשה את הכותרת תחתונה שלך.מי שמבקש סליחה יפה יקבל!נסלחת, אבל שזה לא יחזור שובוד"א אתם מביאים את הכרטיסים של ג'יגהבייט לבד? כי היבואן לא מביא אותם
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים כגע נכנסתי שו לתרד, ואני יודע שיש צנזור על השם המסוים, וב"הבהרה", והויכוח, כולם השתמשו בשם, והוא צונזר.מה קרה, הורדת את הצנזור? ???בכל מקרה, אני ישנה את השם ל..
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים כגע נכנסתי שו לתרד, ואני יודע שיש צנזור על השם המסוים, וב"הבהרה", והויכוח, כולם השתמשו בשם, והוא צונזר.מה קרה, הורדת את הצנזור? ???בכל מקרה, אני ישנה את השם ל..אל מי אתה מדבר? אל עינקודר?
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים על איזה חנות מדובר ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dחברה', אני מצטער על מה שהיה ! באמת !ו-COM, תוריד בבקשה את הכותרת תחתונה שלך.מי שמבקש סליחה יפה יקבל!נסלחת, אבל שזה לא יחזור שובוד"א אתם מביאים את הכרטיסים של ג'יגהבייט לבד? כי היבואן לא מביא אותםאנחנו פרטנרים של יבואן מורשה השני של גיגאבייט בארץ. לא ידעת שיש 2 ?
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים לא ממש.....מגניב! ד"א למה הדרגון אורב כל כך יקר אצלכם? 194 שקל זה המון! הוא עולה 90
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אתה צודק. אני יודע.זה שאריות של המלאי הישן שהבאנו.אנחנו לא יכולים למכור בהפסד כמו ..... ;Dהמחיר ישתנה בקרוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.