עבור לתוכן

ניתוח מצב הפורומים 2010-2020 בישראל .

Featured Replies

פורסם

מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות  ועל רמת הדיון .
אולם בישראל בעשור האחרון  הרמה ירדה פלאים ,  הרבה פורומים ירדו בפעילות  וברמת הדיונים 
איך אתם  מניסיונכם  מפרשים  את זה ? 

פורסם

אולי זה שילוב של זמן פנוי ודרכי התקשרות

פעם MIRC ופורומים היו הדרכים העיקרים ליצור קשר ולנהל דיון

ודור הצעירים של היום משתמשים בתוכנות כמו פייס או טוויטר ופחות מתחברים לפורמים

והדור הישראלי ה"צעיר" של פעם כבר לא פנוי כל כך לפעילות ברשת

נערך על-ידי aviv00

פורסם

המון אנשים עברו לקבוצות בפייסבוק, אני מרגיש את זה פה בפורום.

לצערי כל "חמור" בקבוצות האלו יכול להיכנס ולכתוב שטויות, אני חושב שהפורום עדיף.

פורסם

יש גם את רדיט כמובן שנראה לי שקצת יותר טוב מפייסבוק, אבל גם שם כמות השטויות מאד גדולה.
רק עכשיו ראיתי שדובר רק על ישראל, אז כן קבוצות של חסרי ידע בפייסבוק הן המקום כרגע.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם

אנחנו בעידן שבו אנשים מחפשים עצות מהירות וטיפשות כמה שאפשר להחלטות רכישה, זו סיבה טובה למדי להפסיק ולהשקיע בפוסטים מפורטים.

פורסם
  • מחבר

ככה נראה שירד המצב רוח  , טבעי שכל אדם יעשה בעיקר מה שנוח לו .
עינין החברה  די דינמי  , אולי אפשר לקוות שבעתיד יהיה שיפור  .

פורסם

HWZ צרכים למנות מישהו שיהיה אחראי  על שימור חברים, אפשר אפילו מנגנון אוטומטי של דיוור...

ברגע שחבר מוכר נעלם מהפורום לשבוע, הוא מיד יקבל מייל מהאתר בסגנון: "מה שלומך? מתי נראה אותך שוב..." משהו בסגנון הזה.

אפרופו חברים, הגנרל וכותב המגילות נעלמו...? מהפורום.

פורסם

לאן נעלמה המסה של ה"מומחים" שהיתה כאן עד לשנה שעברה בערך? כנראה העסקים התרחבו או המשפחות, או שניהם... 

נערך על-ידי No-One

פורסם

אולי זה קשור בפופולריות של תחום העניין. ייתכן שחומרת מחשב זה תחום שאנשים פחות מוצאים בו עניין כאן בארץ. למשל, אוברקלוקינג היה מאוד נפוץ בעבר, היום זה תחום שמעטים מאוד מתעסקים בו. 

יש פורומים כמו Carsforum, שהוא פורום ישראלי ששומר על היקף פעילות יחסית יציב בהשוואה לשנים קודמות. לא חושב שחלה נסיגה בהיקף הפעילות שלו, ואם כן אז לא באופן משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים