פורסם 2020 ביולי 235 שנים אהלן חברים הווינדוס לא עולה לי במקום יש מסך שחור ואת הסמן של העכבר כתבתי בגוגל ניסיתי F8 Repair וכל מיני סרטונים שראיתי ביוטיוב לא עבד אשמח לעזרה נ.ב ראיתי שטכנאי מחשבים על התקלה הכי מסובת לוקח משהו כמו 700 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע בטכנאי או לקנות מחשב חדש? מחשב הכי זול שראיתי עולה 1,000 שקל השאלה אם הוא יותר טוב ממה שיש לי אשמח לעזרה
פורסם 2020 ביולי 235 שנים בוא תתחיל מלהוריד התקנה של windows 10 ולשים על DOK ופשוט תתקין מחדש את וינדאוס
פורסם 2020 ביולי 235 שנים מחבר לא הבנתי אחי הווינדוס לא עולה איך אני אוריד ווינדוס חדש? ואין לי את הדיסק של ווינדוס 7 לצערי
פורסם 2020 ביולי 235 שנים אין לך גישה ליותר ממחשב אחד? תלך להורים או לחבר ותשים שם התקנה של מערכת הפעלה על כונן חיצוני ואז תתקין מחדש.
פורסם 2020 ביולי 235 שנים מחבר אוקיי אם אני אעשה את זה המחשב ייתן לי פשוט להתקין את הווינדוס 10 מבלי שהווינדוס 7 עולה בכלל? ונגיד וזה לא יעבוד מה אתה אומר על מה הקטע עם הטכנאי / מחשב חדש?
פורסם 2020 ביולי 235 שנים ציטוט של Tal Roitman אוקיי אם אני אעשה את זה המחשב ייתן לי פשוט להתקין את הווינדוס 10 מבלי שהווינדוס 7 עולה בכלל? ונגיד וזה לא יעבוד מה אתה אומר על מה הקטע עם הטכנאי / מחשב חדש? כן. הבאת כמות אפסית של מידע אז אין לי מאיפה להביא לך תשובה, אתה לא מכיר אף אחד עם ידע סביר במחשבים שיוכל לעזור לך פשוט להתקין מערכת הפעלה?
פורסם 2020 ביולי 235 שנים מחבר זאת התקלה https://hwzone.co.il/community/topic/526001-ווינדוס-7-קופא-על-מסך-שחור-עם-עכבר-בעליית-המחשב/
פורסם 2020 ביולי 235 שנים מחבר הורדתי ווינדוס 10 במחשב עבודה של ההורים אני בא להתקין מכניס יוזר וסיסמא והוא כותב לי the requested operation requires elevation ניסיתי לעשות RUN AS ADMINISTRATOR לא עבד אולי בגלל שזה מחשב של העבודה זה חסום?
פורסם 2020 ביולי 235 שנים באיזה שלב הוא אומר לך את השגיאה הזאת ? ומה אתה מנסה להריץ כמנהל ? תצלומי מסך יעזרו נורא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.