פורסם 2002 באפריל 1023 שנים כמו בכותרת ואני חייב להגיד שמשחק מחשב הראשון ששיחקתי בחיי היה משחק הרפתקאות מלא אקשן חסר מעצורים תןך שימוש במנוע גרפי מתקדם שרץ מצויין על ה-386 שלי והמשחק הוא: דייב :o :o :o
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים הראשון שאני זוכר זה pong באטארי, כשגרתי בארה"ב בסביבות 87'אני זוכר גם את ה8086 שלי שעד היום בבית (הטלויזיה בחדר של ההורים מונחת עליו כשעל המחשב מפה)
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים הגיוני... משחק ה CGA עם הצלילים הצורמניים שרץ על כל XT מצוי... גם אני חרשתי עליו... היה פשוט מצויין. הראשון ששחקתי היה משחק בסגנון Arkanoid... וכמובן, Pacman שניהם היו מצויים בדיסקט המשחקים הראשון שלי שקיבלתי עם מחשב xt קברי מחברת מ.ל.ל. הייתי בר מזל, היה לי מסך EGA.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים קראו לו טיסה 2.שיחקתי אותו בגיל 3 על מסופים עם מסך כתום בעבודה של אבא שלי.מדהים, הוא בן יותר מ-20 על טהרת הטקסט והמשחקיות שלו היתה פשוט מדהימה.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים שלי UGH עם המסוקים בעידן הפריאסתורי שאני עוד פעם משחק בו בהחלת משחק מעולה שעדין כף לשחק בו
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים נראה לי גורדי ;Dואני זוכר גם איזה משחק עם מטוסים מסוקים וכל מיני דברים כאלה עכשיו שאני נזכר בו זה סתם דרעק אבל אז זה היה משהו טוב .......ועוד איזה משחק עם דרקונים קטנים שיורים בועות(?????)
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים ועוד איזה משחק עם דרקונים קטנים שיורים בועות(?????)Bubble Bubble !!!!גם אני שיחקתי בוזה היה מבין המשחקים הראשוניםאבל הכי ראשון ניראה לי שזה GOLD'N'AXE
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים יש לי זיכרון עמום בו אני יושב ומשחק בפק-מן אצל שכנה שלי... בערך בגיל 4-5...חוץ מזה, אני זוכר את טטריס, נסיך פרס... ופופקורן?! אני חושב...אךךך ה-XT שלי ;D, הוא עדיין קיים רק בלי כרטיס אחד שלקחתי יום אחד לבי"ס בשביל שיעור טכנולוגיה, ולצערי הוא לא שרד את היום הנורא ההוא :'(.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים הראשון שלי היה Xenix או Xonix. אני בכל מקרה הייתי בגיל שקראתי לו "סוגר שטחים".היה גם את "חלליות" שהיה גרסה מתקדמת (לXT) שלSpace Invadersהיה לי דיסקט שהיה כתוב עליו את האותיות בעברית שצריך ללחוץ כדי שהמשחק ירוץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.