עבור לתוכן

מנותקים? המחיר המבהיל של Death Stranding עבור השחקנים בישראל

Featured Replies

פורסם

היצירה החדשה והמדוברת מבית הידאו קוג'ימה נוחתת במחשבים האישיים לאחר שנה של בלעדיות ב-PlayStation 4 - אבל אל תעזו לרכוש אותה ישירות דרך חשבון Steam ישראלי

לכתבה

פורסם

בטח בדקו כמה עולה משחק לקונסולה בארץ (ואלו במחירים) וקבעו בהתאם. אגב גם STAR WARS החדש אותו סיפור ב STEAM, וכשזה יותר מפעם אחת וכלכך הרבה זמן זאת בטוח לא טעות אלא מכוון ע"י מישהו.

פורסם

העברתי את חנות הsteam שלי לארגנטינה מושלם שם גרושים על משחקים

פורסם

איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

עשיתי את זה גם, אבל כרטיסי אשראי בישראל לא תומכים במטבע של ארגנטינה, זה לא נתן לח לקנות כלום. אולי אני אנסה עם הפייפאל

פורסם

האמת ששלחתי להם הודעה על זה וזה מה שהם הגיבו Hello, We appreciate your feedback regarding the pricing in Steam. Prices in the Steam Store are set on a region by region basis. The price and currency displayed are the set prices for those games based on your location. We are always working with publishers to adjust prices to be in line with what can be found at local retailers and online shops. Best Regards, Aladar

פורסם

אודה לעדכון

פורסם

פניתם ל-Valve לקבלת תגובה לזה?

פורסם

קצת נסחפתם . גם ב GMG וגם ב FANATICAL אפשר לקנות את המשחק ב 48$ - בשניהם רשום שאין בעיה עם הפעלה בישראל.

פורסם

Green Man 47.999$ https://www.greenmangaming.com/games/death-stranding-pc/

פורסם
  • מחבר

הכתבה המכילה את המידע והקישורים לרכישה במחירים מוזלים משמעותית דרך Fanatical ו-Green Man Gaming - מציע בחום להיכנס ולעיין לפחות בכתוב לפני שמגיבים :)

פורסם

מאז שהם עברו למחיר איזורי אני בכלל לא קונה מהם, רק מחנויות כמו gmg או fanatical.

פורסם

יש המון מדריכים ברשת כמו זה למשל: https://www.youtube.com/watch?v=9sQTS7TKCg8 אי אפשר לשלם בכרטיס אשראי או paypal של שלך אבל כדי לעקוף את זה קונים קוד של steam wallet

פורסם

צריך להוסיף כסף בישראל דרך steam wallet ואז להפעיל vpn לארגנטינה ולקנות שם, אחרי שמוסיפים כסף יש cooldown על קניות של 48 שעות אם אני לא טועה ואז עוד אחד אם רוצים לחזור לישראל של שבוע לדעתי. אני שמעתי שאפשר לקבל באן מסטים אני לא חושב שאפשר אבל ליתר ביטחון פתחתי חשבון חדש השארתי את הראשי על ארגנטינה ואני עושה את המעבר רק בחשבון החדש וקונה מתנה לחשבון הראשי.

פורסם
ציטוט של Yuval Ziv

צריך להוסיף כסף בישראל דרך Steam wallet ואז להפעיל VPN לארגנטינה ולקנות שם

אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה או לינק לסרטון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים