פורסם 2020 ביולי 155 שנים היצירה החדשה והמדוברת מבית הידאו קוג'ימה נוחתת במחשבים האישיים לאחר שנה של בלעדיות ב-PlayStation 4 - אבל אל תעזו לרכוש אותה ישירות דרך חשבון Steam ישראלילכתבה
פורסם 2020 ביולי 155 שנים בטח בדקו כמה עולה משחק לקונסולה בארץ (ואלו במחירים) וקבעו בהתאם. אגב גם STAR WARS החדש אותו סיפור ב STEAM, וכשזה יותר מפעם אחת וכלכך הרבה זמן זאת בטוח לא טעות אלא מכוון ע"י מישהו.
פורסם 2020 ביולי 165 שנים עשיתי את זה גם, אבל כרטיסי אשראי בישראל לא תומכים במטבע של ארגנטינה, זה לא נתן לח לקנות כלום. אולי אני אנסה עם הפייפאל
פורסם 2020 ביולי 165 שנים האמת ששלחתי להם הודעה על זה וזה מה שהם הגיבו Hello, We appreciate your feedback regarding the pricing in Steam. Prices in the Steam Store are set on a region by region basis. The price and currency displayed are the set prices for those games based on your location. We are always working with publishers to adjust prices to be in line with what can be found at local retailers and online shops. Best Regards, Aladar
פורסם 2020 ביולי 165 שנים קצת נסחפתם . גם ב GMG וגם ב FANATICAL אפשר לקנות את המשחק ב 48$ - בשניהם רשום שאין בעיה עם הפעלה בישראל.
פורסם 2020 ביולי 165 שנים מחבר הכתבה המכילה את המידע והקישורים לרכישה במחירים מוזלים משמעותית דרך Fanatical ו-Green Man Gaming - מציע בחום להיכנס ולעיין לפחות בכתוב לפני שמגיבים :)
פורסם 2020 ביולי 165 שנים מאז שהם עברו למחיר איזורי אני בכלל לא קונה מהם, רק מחנויות כמו gmg או fanatical.
פורסם 2020 ביולי 165 שנים יש המון מדריכים ברשת כמו זה למשל: https://www.youtube.com/watch?v=9sQTS7TKCg8 אי אפשר לשלם בכרטיס אשראי או paypal של שלך אבל כדי לעקוף את זה קונים קוד של steam wallet
פורסם 2020 ביולי 195 שנים צריך להוסיף כסף בישראל דרך steam wallet ואז להפעיל vpn לארגנטינה ולקנות שם, אחרי שמוסיפים כסף יש cooldown על קניות של 48 שעות אם אני לא טועה ואז עוד אחד אם רוצים לחזור לישראל של שבוע לדעתי. אני שמעתי שאפשר לקבל באן מסטים אני לא חושב שאפשר אבל ליתר ביטחון פתחתי חשבון חדש השארתי את הראשי על ארגנטינה ואני עושה את המעבר רק בחשבון החדש וקונה מתנה לחשבון הראשי.
פורסם 2020 ביולי 205 שנים ציטוט של Yuval Ziv צריך להוסיף כסף בישראל דרך Steam wallet ואז להפעיל VPN לארגנטינה ולקנות שם אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה או לינק לסרטון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.