עבור לתוכן

איך לחבר 2 מסכים למחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים שבוע טוב,

אני עובד במשרד, עובד עם מחשב נייד ועוד מסך באופן קבוע.

אני רוצה להחליף את העבודה עם המחשב נייד ולחבר למחשב 2 מסכים (שבכל מסך רואים תצוגה שונה, בגדול כמו שאני עובד היום - שבמסך 1 רואים שולחן עבודה, ובמסך 2 אני יכול לעבוד ולהעביר לשם דברים, והמחשב נייד שישב בצד)

קניתי עד עכשיו מפצל 2 HDMI ל HDMI אחד ואני מחבר את זה למחשב וזה לא עובד (אני מצליח לחבר את 2 המסכים למחשב אבל אני רואה ב2 המסכים אותו דבר, אז זה לא פותר לי את הבעיה)

קניתי ממיר HDMI ל USB ואז ניסיתי לחבר מסך אחד עם החיבור HDMI ומסך אחר עם החיבור של ה USB, גם לא עבד

אני רוצה לדעת אם יש בכלל דרך לעשות את זה ואם כן אז איך עושים את זה?

תודה !!!

פורסם

תלוי בדגם של המחשב.

אולי יש תחנת עגינה שמאפשרת משהו כזה.

כרטיס מסך USB נשמע כמו הפתרון, אבל אם זה לא עובד לך אז אני לא בטוח שזה אפשרי עם מחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

יש לי Asus Zenbook , דגם N501VW

פורסם

מקש "חלונות" + P ניסית ?

פורסם

הוא מחפש תרון בחיבור הפיזי של שני מסכים חיצוניים.

כתוב על חיבור ה-USB C שבמחשב הזה שהוא חיבור משולב שמכיל גם DISPLAYPORT.

אולי זה הכיוון לחיבור מסך נוסף.

פורסם
ציטוט של Gimel

הוא מחפש תרון בחיבור הפיזי של שני מסכים חיצוניים.

יש במחשב יציאת HDMI אליו חיבר צג אחד.

הוא קנה ממיר HDMI ל USB והכוונה היא למתאם USB ל- HDMI - כך שניתן להוסיף צג נוסף.

על-מנת לא לראות את אותו חלון בשני הצגים - מצב שיכפול הוא צריך להגדיר מצב הרחבה.

פורסם
ציטוט של HelpSupport

הוא קנה ממיר HDMI ל USB והכוונה היא למתאם USB ל- HDMI - כך שניתן להוסיף צג נוסף.

אתה יכול לקנות מתאם PS\2 לHDMI גם וזה יעשה בדיוק את אותו הדבר, אם המחשב לא מצפה שיהיה שם מסך בUSB הוא לא ישלח לשם אות.
לפותח הדיון כמו שכבר נאמר אם אין פיתרון שasus יצרו במיוחד לצורך זה(דוק) אתה תצטרך או לקנות כרטיס מסך חיצוני(עסק דיי יקר) או לקנות מחשב שיש לו פיתרון מתאים.

תצלם בבקשה את המתאם שקנית, למחשב שלך יש שני פורטים למסכים, פורט אחד הוא HDMI שאליו חיברת מסך ופורט שני הוא displayport בתקן USB C, עם מתאם מתאים לפורט הזה יכול להיות שתוכל לחבר עוד מסך(יכול מאד להיות שהמחשב לא מתוכנן להוציא אות ליותר ממסך אחד גם אם יש שני חיבורים).1.JPG.9954a7e009b66635d0892200e677f683.JPG

פורסם
ציטוט של HelpSupport

עם מפצל HDMI הוא ראה את אותה תמונה בשני הצגים.

המתאם USB לא עבד לו בכלל לפי מה שהבנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים