עבור לתוכן

ייעוץ בקניית מחשב עד 7700 שקל.

Featured Replies

פורסם

אהלן, צריך בבקשה ייעוץ בקניית מחשב לגיימינג עד 7700 שקל, רק מפרט/חלקים לא שום דבר מעבר, כולל SSD וHDD ומעדיף קירור נוזלי למעבד, חנות מועדפת רק KSP.

מה שאני חושב על לקנות זה:

image.thumb.png.1bcac2138635952bbd55280625750dd1.png

זה יוצא 7514 שקלים, כרגע יש לי את הכרטיס מסך GTX 1070 ואני שוקל לקנות בלי כרטיס מסך ופשוט לשים את זה במחשב החדש, אבל אני חושב שהוא כבר עשה את שלו בשנים האחרונות ולא חושב שהוא מבצע טוב יותר כרגע

פורסם

מה המחשב הנוכחי שלך ומה אתה מנסה להשיג בקנייה של מחשב חדש?

פורסם

הייתי הולך על 750W

בגלל ה OC

ה GPU עושה צוואר בקבוק

אם זה מחשב רק ל משחקים

הייתי יורד ל 10600K

בוחר זיכרון יותר טוב או עובר לכרטיס מסך יותר טוב

ואולי גם קירור נוזלי לא תצטרך, ותוכל להכניס כרטיס מסך יותר טוב

אגב 10600K עם 2080TI כבר יש צוואר בקבוק בכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

מטרת המחשב היא לא לשחק עכשיו במשחקי סינגל כמו CRYSIS 6 על הגדרות הכי גבוהות, אלא משחקי מולטיפלייר על הגדרות נמוכות אבל FPS כמה שיותר גבוה, לא מעניין אותי משחקי סינגל וגרפיקה

אני ממש מעדיף ללכת על הi7 מהניסיון שלי

ולא ידעתי שיש צוואר בקבוק אם המעבד טוב יותר מהכרטיס, חשבתי זה בדרךך כלל קורה כשהכרטיס חזק והמעבד חלש

ואיזה OC ? אני לא עושה OC ולא מתכוון

GTX 1070 עם i70 9700k יהיה צוואר בקבוק ?

והמחשב הנוכחי שלי לא רלוונטי כי נשרף לי הלוח אם, וגם ככה רציתי להחליף את הכל כבר תקופה אז אני מעדיף לא לקחת משם כלום

פורסם
  • מחבר

ואגב אני כרגע מעדיף לא לקנות כרטיס מסך כי בעתיד אני מתכוון לשדרג לGTX 2080 כי כרגע אני לא עובד, אז בגלל זה לתקופה לדעתי יספיק GTX 1070 הנוכחי עם i7 9700K לא ככה ?

פורסם

הI7 9700K הוא אחת הקניות הכי גרועות שאתה יכול לעשות כרגע, אם כבר אז לך על הI5 10600K כמו שהוצע לך פה כבר ואכן עדיף לך לחכות עם הכרטיס מסך.
ובגדול להוציא 500 שקל על קירור זה ב99.9% מהמקרים בזבוז עצום של כסף.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז עם הi7 10700K יהיה צוואר בקבוק משמעותי עם GTX 1070 ? זאת גם גרסאת ה OC עם בערך 1700MHZ - וגם אם כן, זה מאוד משמעותי על משחקי מולטיפלייר על הגדרות נמוכות אבל על 1080P ? ושוב, זה לתקופה של חודשיים מקסימום.

ולמה זאת קנייה גרוע? כי יצא הדור החדש וזה מיותר כאילו ?

פורסם

בגדול כל המפרט הזה ממש יקר ונותן ביצועים בינוניים, המעבדים שאתה מציע יקרים בצורה לא פרופרציונלית לביצועים שהם יכולים לתת עם הכרטיס מסך שיש לך.
אתה יכול להוציא חצי מהכסף ולקבל בדיוק את אותם הביצועים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אתה מבין שאני אשדרג ל GTX2080 בעתיד, ואני פשוט מעדיף כרגע שיהיו חלקים טובים כדי שלא אצטרך לשדרג משהו אחר חוץ מכרטיס מסך בעתיד, ושוב אני אומר, כנראה שלמשחקים על הגדרות נמוכות זה אמור להספיק, ולא על 4K אפילו אתה מבין.. אני מעדיף לא לחסוך וללכת על I5 כי אלה היו הטעויות שלי בעבר, שחסכתי על כל חלק אפשרי אבל הביצועים היו גרועים, אני מעדיף ראש שקט.

המפרט שיש לי כרגע זה I5 6600 וGTX 1070 עם 16GB RAM שהחלפתי ל8GB RAM בגלל שהלוח אם לא תומך במהירות מעל ל2300MHZ משהו כזה וזה יצר ביצועים גרועים אז עם 8GB RAM דברים רצים לי טוב, משחקי סיגנל אני בכלל לא משחק במחשב, כי אני משחק אותם בסוני, אבל המשחקי מולטי ששיחקתי כולם כולל כולם, היו עם ביצועים ממש גרועים וFPS STUTTER לא נורמאלי וזה היה מתסכל

פורסם

שיחקת במחשב עם 8GB? לא פלא שהוא לא זז, והI5 6600 באמת היה מעבד בינוני ומטה, אבל מאז השתנו הרבה דברים ויש תחרות אז הI5 10600K נותן ביצועים ששווים לI7 מהדור הקודם בפחות מחיר.
בכל מקרה 500 שקל על קירור זה בזבוז עצום של כסף שלא נותן כמעט שום תוספת ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שעם 8GB RAM עבד לי יותר טוב מאשר עם 16GB RAM כי המהירות של ה8 התאימה ללוח אם.

והביצועים היו גרועים מהיום הראשון שקניתי את המחשב(עם 16GB RAM), על כל משחק אפשרי, זה כמעט ורנאה כאילו הייתה תקלה באחד מהחלקים במחשב אבל זה כבר לא עניין אותי יותר מדי ושרדתי עד עכשיו, המחשב נקנה ב2016.

ואם אני אלך על הGTX 2070 עם I7 10700K זה כבר בסדר ?

פורסם

חבל על הכסף שלך, תקנה I5 10600K ותקנה את ה3070 שיצא עוד מספר חודשים.

פורסם
  • מחבר

שוב סורי שאני שואל כי מנסיון אישי בעבר כשהתפשרתי על חלקים זה פשוט דפק אותי, ובגלל זה אני מעדיף שמעבד, לוח אם יהיו כמה שיותר טובים.

ולעניין, להשאר עם הGTX 1070 עד אז ?

אז תוכל לבנות לי מפרט לI5 10600K ?

פשוט התקציב הוא עד 7700 שקל ואני לא מעוניין בלחסוך

פורסם
ציטוט של woodk1d

FPS כמה שיותר גבוה

כמה HZ המסך ?

144 או 240 ?

פורסם
  • מחבר

144 אבל בעתיד אשדרג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים