פורסם 2020 ביוני 175 שנים שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב
פורסם 2020 ביוני 175 שנים כל המחשבים הנמכרים היום מגיעים עם כרטיס קול מובנה ככה שאין צורך לחשוב על התקנת כרטיס קול אלא אם מדובר במשהו מיוחד מאוד. למרות שתאורטית זה אפשרי אני לא מכיר פתרונות למחשב שנועדו להחליף מכשירי שמיעה, מה שאני מכיר זה מכשירי שמיעה שמתחברים למחשב ישירות בבלוטוס ועוקפים את הצורך באוזניות או רמקולים נוספים.
פורסם 2020 ביוני 175 שנים מחבר ציטוט של etal כל המחשבים הנמכרים היום מגיעים עם כרטיס קול מובנה ככה שאין צורך לחשוב על התקנת כרטיס קול אלא אם מדובר במשהו מיוחד מאוד. למרות שתאורטית זה אפשרי אני לא מכיר פתרונות למחשב שנועדו להחליף מכשירי שמיעה, מה שאני מכיר זה מכשירי שמיעה שמתחברים למחשב ישירות בבלוטוס ועוקפים את הצורך באוזניות או רמקולים נוספים. תודה על התשובה. מכשירי השמיעה שלי כרגע לא כוללים בלוטות', וכשאני יושב על המחשב אני משתמש באוזניות רגילות (וכמובן בבקר השמע שעל לוח האם), ואני מרגיש הרבה פעמים צורך להגביר את הוליום וכדומה כדי לשמוע טוב יותר, במיוחד את הניואנסים של הסאונד. האם אתה מציע לקנות אוזניות איכותיות יותר שכוללות איזה שהוא שליטה נרחבת יותר על מאפייני סאונד (כמו מיקסר או שליטה נפרדת על ערוצים)?
פורסם 2020 ביוני 215 שנים ממה שידוע לי היכולות של כרטיסי קול ומכשירי שמיעה זה לא בדיוק אותו דבר. הייתי מתייעצת עם מומחה מכשירי שמיעה אולי מרותי לוינסון יש להם שירות ייעוץ טלפוני. חכה שתקבל תשובה ודאית לפני שאתה מוציא כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.