עבור לתוכן

יעוץ לגבי שידרוג

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ?

המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? 

אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים ....

חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה 

עכשיו עוד שאלה חשובה :

יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בוט ,  הלוח שלי תומך 2400 אני מפחד שאם אני אשים לו 2666 המחשב לא יעלה איך אפשר לדעת אם הזיכרון יעבוד ? אי אפשר למצוא כבר זיכרון 2400 זה ענתיקה :( המינימום שראיתי היה 2666

זה הלוח שלי H110 :

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H110M-S2H-rev-10/sp#sp

פורסם

אז עכשיו יש לך 8GB זיכרון מה הבעיה עם זה?

איזה Hard disk יש לך ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

אז עכשיו יש לך 8GB זיכרון מה הבעיה עם זה?

איזה Hard disk יש לך ?

כן דווקא עובד סבבה אבל תמיד נשאר לי זיכרון זמין נורא נמוך , PATRIOT SSD 128GB וכונן קשיח מכני של SEAGATE 1TB , חשבתי גם את הסיגייט להחליף ב WD 2TB 5400RPM אבל יש לו 256 מגה זיכרון פנימי ברגיל יש רק 64

עם 32 גיגה המחשב תמיד יש OVER KILL ואני לא אצטרך לדאוג אם נשאר זיכרון אני גם יכול לשים רק 16 גיגה ולהוסיף 4 ויהיה לי 20 גיגה .

פורסם
ציטוט של iveco

אבל יש לו 256 מגה זיכרון פנימי ברגיל יש רק 64

אין לזה חשיבות.

רק אם הכונן ממש ישן או שה-"זמן תגובה ממוצע" דרך מנהל המשימות מראה משהו חריג או שיש תיקתוקים כלשהם שנשמעים ממנו.

הבעיה בחיסכון של הנפח SSD הוא שאלו דגמים יותר איטיים (128GB). ב-SSD ככל שיש יותר נפח הוא יותר מהיר. כמה נפח פנוי יש בו ?

פורסם
  • מחבר

35 גיגה פנוי מתוך 120 ולפעמים אפילו פחות חצי מזה

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי 8 גיגה זיכרון שווה לשדרג את הזיכרון ל 32 גיגה ? אני רק מפחד שהמעבד יהווה צוואר בקבוק גם למשחקים עתידיים , אבל כרגע המטרה של המחשב זה למולטי-טאסקינג סרטים / מוזיקה , מלא טאבים אינטרנט פתוחים ברקע , קבצים אופיס מדי פעם עריכה וידאו 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים