פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר ציטוט של Ariel234156 הייתה לי בעבר בעיה דומה עם מחשב אחר. תנסה להתקין על ההרדיסק בצורה חיצונית ווינדוס. לדוגמא, תריץ את הווינדוס דרך אחד מכונני הssd ותעשה clone דרך minitool לכונן ה-NVMe. אחרי שהווינדוס יהיה מותקן על ה NVMe זה אמור לעבוד. התקנתי את הוינדוס על כונן אחר ואין שום זכר ל NVME במנהל הדיסקים ......מה שאני אומר שאני לא יכול לעשות CLONE לכונן שאני לא מזהה לא דרך וינדוס שמותקן בכונן SSD ולא ב LIVE CD.
פורסם 2020 במאי 245 שנים תבדוק אם הכונן מופיע בminitool wizard patition. במידה ולא, יכול להיות שהכונן בעייתי. תבדוק אותו אם אתה יכול דרך חיבור חיצוני של m.2 nvme או במחשב אחר.
פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר ציטוט של Ariel234156 תבדוק אם הכונן מופיע בminitool wizard patition. במידה ולא, יכול להיות שהכונן בעייתי. תבדוק אותו אם אתה יכול דרך חיבור חיצוני של m.2 NVMe או במחשב אחר. המחשב נילקח למעבדה ניראה מה ימצאו , כמובן שאעדכן למען הקהילה
פורסם 2020 במאי 265 שנים מחבר מעדכן כמו שאמרתי אז .....לפי המעבדה כרטיס ה NVME היה דפוק והוחלף , מקווה שיעזור לאנשים אחרים שנתקלים באותה הבעיה בעתיד. ושוב המון המון תודה לכל מי שהקדיש מזמנו וניסה לעזור , מעריך זאת מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.