פורסם 2020 במאי 225 שנים שלום קניתי server dell poweredge t140 ואני מנסה להתקין עליו server 2016 בהתחלה הסתבכתי עם ההתקנה , לא מצאתי את הכונן עד שהבנתי שאני צריך להגדיר את הraid הגדרתי raid 1 (שיבצע מירור בין הכוננים) דרך LifeCycle וסיימתי יצאתי וביצעתי התקנה של הווינדוס דרך הusb עכשיו אני רואה שיש הרבה התקנים לא מזוהים, והמחשב עובד יחסית לאט. יותר מאוחר מצאתי מדריך מפורט איך להתקין וראיתי ששם הם מגדירים את הraid ויש מתקינים את הויינדוס דרך בLifeCycle השאלה אם ההתקנה שאני עשיתי (כמו התקנה רגילה של ווינדוס, אחרי שביצעתי raid ) שונה מההתקנה שהם המליצו והאם יכול להיות שזה מה שגרם לזה שהסרבר לא מוצא הרבה התקנים? דבר נוסף, ה LifrCycle בדרך כלל עובד לאט? או שיש לי איזה בעיה במחשב? (לפעמים הייתי צריך לחכות שהעכבר יזוז, כמו ה"לא מגיב" של ווינדוס) תודה רבה
פורסם 2020 ביוני 85 שנים שרת מתקינים עם הכלי הייעודי של הייצרן שכולל את כל הדריוורים הדרושים ומאפשר לקסטם את ההתקנה לפי מערכת ההפעלה והקונפיגורציה הדרושה אפשר לנסות לחפש ולהתקין חבילת דריוורים לחומרה הספציפית ולהתקין אותם אבל עדיף להתקין כפי שהייצרן ממליץ.
פורסם 2020 ביוני 85 שנים תתקין את DELL EMC System Update, (שים לב זה ההורדה השנייה לWINDOWS) הוא יתקין את כל הדרייברים החסרים. (לחלופין, אתה יכול להוריד דרייברים ידנית מפה: https://www.dell.com/support/home/en-il/product-support/product/poweredge-t140/drivers)
פורסם 2020 ביוני 125 שנים מחבר תודה רבה התקנתי מחדש עם הכלי של היצרן והוא מצא את כל הדרייברים תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.