עבור לתוכן

עזרה בבחירת שפת תכנות מתאימה לפרויקט שקיבלתי מהעבודה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, 

בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם.

ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך.

אז דרישות הפרויקט:

1.     בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה.

2.     כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה.

3.     יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint  של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו.   זה גם פותר את דרישה מספר 2 עם ההרשאות.

העזרה שאני צריך מכם הוא הכוונה מהי הדרך הנכונה לעשות את הפרויקט. עשיתי בעבר מערכות מאוד דומות בשפת JAVA אבל לא מספיק מנוסה בליצור הרשאות ולשים בפלטפורמות מבוססות web. האם אפשרי לעשות בJavaScript?  האם יש פלטפורמות שאתם ממליצים עליה למתכנת מתחיל? האם ניתן להטמיע את התוכנית באתר SharePoint  . כל הכוונה שהיא תעזור לי.
תודה!

* למנהל, אם הכותרת לא תיקנית בבקשה שלח הודעה כדי שאתקן ולא למחוק לי.

פורסם

אתה לא צריך לתכנת כלום. יש לך מערכת ניהול תוכן ופלטפורמת שיתוף עם כמעט כל דבר שתרצה.

תתחיל לבנות wiki כדי לנהל את הידע שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה,
"תתחיל לבנות wiki כדי לנהל את הידע שאתה צריך"
תוכל לפרט/להסביר קצת? כלומר אתה מתכוון שהמערכת שאני צריך היא בעיקר ניהול מידע וזה מה שצריך לבנות? 

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי, צודק קראתי, כן ראיתי שSharePoint די מותאמת לבניית wiki  ויש לה יכולות להמתממשק עם הרבה תוכנות אחרות. מקווה שיהיו לי שם את כל הכלים שצריך\ שהיא מספיק גמישה.
תודה.

פורסם

כל הרעיון הוא לבנות הרבה סוגי יישומים מבלי לפתח אותם מאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים