עבור לתוכן

היורש של RTX2060 חזק יותר מכרטיס RTX2080TI

Featured Replies

פורסם

מה שמדהים זה שכבר למעלה מ-15 שנים יש ידיעות בסגנון כזה לפני השקות ועל אף שמסתמנות כמוגזמות ושגויות אנשים עדיין טוחנים דק ושותים את זה עם קש.

פורסם
  • מחבר

הגזמות כאלה ? 

בכל זאת, זה לא AMD, זה נווידיה .....

אז התפלק להם עם דור ה -  RTX  הראשון,

וגם על זה אפשר להתווכח, אבל שוב יהיה פלופ ?

אולי אני סקפטי, אבל אופטימי .....  😊

פורסם

אני מדבר על הייפ תקשורתי מוגזם ולא הגיוני בעליל באספקט כלכלי לחברות שמאחורי המוצרים הללו.

אם אנשים חושבים ש-NVIDIA תהרוג ליינאפ שלם של כרטיסי מסך עם מוצר חדש בעלות של 350 דולר, כנראה שתקופת הבידוד מתחילה לעלות לאנשים בהגיון בריא.

עולם החומרה עבר להשקות של שיפורים הדרגתיים בשביל לשפר רווחים ויציבות כלכלית תוך כדי הרחבת זמן פיתוח של מוצרי עתיד, ואנשים עדיין חושבים שיקבלו פי 3 ביצועים לדולר דור אחרי דור...

פורסם
  • מחבר

בקיצור, מודל INTEL בכלל התעשיה ....

הלכה האופטימיות ......  :S

פורסם
ציטוט של djelectric

אני מדבר על הייפ תקשורתי מוגזם ולא הגיוני בעליל באספקט כלכלי לחברות שמאחורי המוצרים הללו.

אם אנשים חושבים ש-NVIDIA תהרוג ליינאפ שלם של כרטיסי מסך עם מוצר חדש בעלות של 350 דולר, כנראה שתקופת הבידוד מתחילה לעלות לאנשים בהגיון בריא.

עולם החומרה עבר להשקות של שיפורים הדרגתיים בשביל לשפר רווחים ויציבות כלכלית תוך כדי הרחבת זמן פיתוח של מוצרי עתיד, ואנשים עדיין חושבים שיקבלו פי 3 ביצועים לדולר דור אחרי דור...

כל כך נכון , מה גם שכל מה שצריך לעשות זה להסתכל על ההשקה האחרונה של RTX ולראות שבכל רמת ביצועים קיבלנו את אותו מחיר + בילבולי שכל על טכנולוגית RTX שבקושי בשימוש עד היום.

המחירים ירדו רק כש AMD העמידו כרטיסים ראויים משלהם במחיר יותר נמוך.

פורסם
ציטוט של lompy

כל כך נכון , מה גם שכל מה שצריך לעשות זה להסתכל על ההשקה האחרונה של RTX ולראות שבכל רמת ביצועים קיבלנו את אותו מחיר + בילבולי שכל על טכנולוגית RTX שבקושי בשימוש עד היום.

זה לא כל כך נכון, כי אתה מסתכל מהזווית של גיימר.

אני עובד עם RTX בעבודה ויש המון יתרונות בהשוואה לכרטיסי פסקל, למשל... קידוד בזמן אמת של RED RAW 4-8K.

שיפור משמעותי בעבודה על מנועי רנדר, שיפור באיכות הקידודים שך H.264, בהשוואה לפסקל וגם לQS של אינטל.

DLSS 2.0 לדעתי פריצת דרך...

פורסם

להגנתו אלו כרטיסים ביתיים ואלו פיצ'רים שכנראה אפשר היה לוותר עליהם בדור הזה למשתמש הממוצע.
ובקשר לנושא הדיון אני אחכה שהכרטיסים הדמיוניים לחלוטין האלו יגיעו לsteve בgamers nexus ונראה מה יש לו להגיד.

פורסם
ציטוט של urib

זה לא כל כך נכון, כי אתה מסתכל מהזווית של גיימר.

אני עובד עם RTX בעבודה ויש המון יתרונות בהשוואה לכרטיסי פסקל, למשל... קידוד בזמן אמת של RED RAW 4-8K.

שיפור משמעותי בעבודה על מנועי רנדר, שיפור באיכות הקידודים שך H.264, בהשוואה לפסקל וגם לQS של אינטל.

DLSS 2.0 לדעתי פריצת דרך...

לא רלוונטי לנקודה שדיברנו עליה , התמחיר של הכרטיסים לא תלוי בנקודות שאתה מעלה גם אם הם נכונות.

דיברנו על זה שגם אם יש קפיצה בביצועים המחיר לצרכן לא השתנה עד שלא הייתה להם תחרות ככה שכל ההזיות האלה שנקבל ביצועים של 2080TI במחיר של 2060 SUPER פשוט מופרכות.

ומה לעשות כל היתרונות שיש ל RTX בעבודה לא מענינות 90% מאנשים שקונים את הכרטיסים האלו.

DLSS 2.0 באמת נראה מבטיח רק שאנחנו כבר לפני השקה של דור הבא ורק עכשיו הצליחו להביא את זה למצב שזה באמת עובד כמו שצריך.

ועוד נראה כמה משחקים יתמכו בזה כי כרגע יש רק 2.

פורסם
  • מחבר

לא נאמר בשום מקום ש - 3060 יהיה במחיר 2060.

ולא מזיק לצאת מהקונכיה של גיימינג  ולראות תמונה יותר רחבה.

זה דיין אותו עולם, היכן שנמצא גיימינג יש גם דברים אחרים,

ונכון שכל קבוצה רואה את האינטר שלה, אבל זה עדיין לא מבטל

את הקבוצה האחרת.

בקשר ל - DLSS, זה כמו מכונית חשמלית.

זה שבמדינה מסוימת לא פרסו מספיק תחנות טעינה ,

לא עושה את המכונית החשמלית פחות טובה.

פורסם
ציטוט של napoleon45

לא נאמר בשום מקום ש - 3060 יהיה במחיר 2060.

זאת הגזמה לצורך הבהרת נקודה ,לא משהו שזר לך.

וחוץ מזה זה בדיוק על מה שמדבר הלינק שהבאת

"Ampere is going to be nuts, but a GeForce RTX 3060 that beats a $1200 card? Wow"

כלומר שכרטיס ביניים שנמכר ב 400$ ישתווה לביצועים של כרטיס שנמכר היום ב 1200$.

ציטוט

ולא מזיק לצאת מהקונכיה של גיימינג  ולראות תמונה יותר רחבה.

זה דיין אותו עולם, היכן שנמצא גיימינג יש גם דברים אחרים,

ונכון שכל קבוצה רואה את האינטר שלה, אבל זה עדיין לא מבטל

את הקבוצה האחרת.

לא מזיק ולא מבטל , למעשה  כל מה שנאמר 100% נכון , זה רק לא היה רלונטי לנושא שדיברנו עליו ולא ל 90% מהמשתמשים (וגם לא מוזכר בפיפס בלינק שהבאת)

ציטוט

בקשר ל - DLSS, זה כמו מכונית חשמלית.

זה שבמדינה מסוימת לא פרסו מספיק תחנות טעינה ,

לא עושה את המכונית החשמלית פחות טובה.

לא , זה רק עושה אותה ללא רלוונטית.

פורסם

אני רק אגיד שגם בתחום של deep learning כרטיסי rtx הם מעולים כאשר ה 2060 הרגיל מצליח לנשוף בעורפו של ה 1080ti.

פורסם

אם ה 3060 הוא היורש של ה 2060 בכל מובן, קרי כרטיס MID RANGE, אין מצב שהוא יהיה חזק יותר מה 2080TI.

מוכן להתערב לגבי לזה עם כל אחד כל סכום.

פורסם
  • מחבר

מה יש להתערב ?

בסה"כ ידיעה מוקדמת, עם כל מה שזה אומר ....   

:nixweiss:

פורסם

זה בדיוק העניין, זה לא אומר כלום והשמועות האלה חסרות תועלת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים