פורסם 2004 ביוני 621 שנים המעבר הוא 2600+ והמחיר הוא אותו המחיר.ל Abit יש את היתרון של ה SATA אבל כתוב שהוא אופציונלי, מישהו יכול להסביר את העניין?תודה
פורסם 2004 ביוני 621 שנים המעבר הוא 2600+ והמחיר הוא אותו המחיר.ל Abit יש את היתרון של ה SATA אבל כתוב שהוא אופציונלי, מישהו יכול להסביר את העניין?תודהאופציונלי כי לוח NF7 המקורי לא מכיל On board Serial ATA PCI Controller אלא לוח NF7-S מכיל את הבקר מובנה בלוח.למה אתה משווה עם לוח ASUS A7N8X-Xתשווה עם לוח שיש לו גם sata controller ...כמו:A7N8X Deluxeשניהם לוחות מעולים. אם אתה רוצה לעשות OC למעבד שלך הייתי ממליץ לך ללכת על NF7S.מבחינת מחיר שני הדגמים שווים במחירם (הדגם של ASUS שאני רשמתי)אם אתה משווה עם לוח של ASUS ללא בקר SATA כמובן שתלך על NF7S של ABIT.לא חושב שתרצה לקנות לוח של ASUS ללא SATA מובנה.
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר ההבדל הוא שה A7N8X Deluxe עולה 857 ש"ח וה NF7-S עולה 549 ש"ח . אני לא זקוק ל RAID ול LAN הנוסף בלוח של ASUS ולכן די חבל לי על הכסף. השאלה היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים או שלגיימר בסיסי זה יספיק.
פורסם 2004 ביוני 621 שנים אני רק יכול להגיד לך שלASUS סתם יצא שם של חברה הכי טובה... , היא לא.הביצועים הם אותו דבר ואני אפילו לא יתפלא אם הביצועים של האביט הם יותר טובים.
פורסם 2004 ביוני 721 שנים כן לפני כמה שנים יתחילו אם כל הקטע סביב השם של אסוס ועכשיו מזיינם את השכל שהיא הכי טובה... :-X אבל היא לא יש הרבה חברות שבלוחות אם הם הרבה יותר טובים מהם!! כמו ABIT,DFI,EPOX!!
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לך על האביט יש לי אותו והוא אחלה אתה תיהיה מרוצההייתי מאוהב באסוס הרבה שנים אבל בזמן האחרון באמת הסתבר לי שהם לא אטרקציות בגרוש.. החלפנו לוחות לאביט ואפוקס והם נתנו הבדלים דיי משמעותיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.