עבור לתוכן

עכביש כחיית מחמד

Featured Replies

פורסם

פעם לפני פחות מחצי שנה הלכתי בפלורנטין בת"א מתישהו ב-4 בבוקר אחרי השתכרות ומשחק כדורסל וראיתי

עכביש טרנטולה קטן (אני יודעת שזאת היתה טרנטולה, היא היתה גדולה ושעירה מדיי לעכביש בית) שמישהו קצת

דרך לו על הרגליים והוא היה חיי אבל לא ידעתי מה לעשות איתו, לא היתה לי שקית ניילון וגם הייתי שיכורה אז גם

לא יצירתיות כך שהחלטתי לוותר עליה. חוצמזה, סבתא שלי היתה מקבלת חרארא ולמחרת מימילא הייתי צריכה

לחזור לקורס.

יש מגדלי טרנטולות בארץ. חפש ברשת באיזה אתר של אוהבי חיות. הם משריצים הרבה אז אין שום סיבה שלא

יתנו לך לאמץ אחד או עשר.

חוצמזה, אם אתה אלרגי לחיות פרוותיות, אתה יכול לאמץ חתול מסוג ספינקס - הם קרחים לגמרי ובגלל העובדה

הזאת כל הזמן רק להם אז הם תמיד באים להתפנק בחיקך. יש גם עכבראשים קרחים באותה מידה... חוצמזה,

תמיד אפשר לאמץ נחש או צפרדע אקזוטית, איגואנה או אפילו דגי פיראנה (ראית פעם איך הם אוכלים שניצל??

לא בטלויזה, על אמת...).

• תגובות 62
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי מאכיל פיראנות עם שניצלים?!

חבר שלי זורק להם דגי זהב, זה מחזה.... :)

ולחבר אחר שלי היה נחש, שברח לפני איזה חודשיים בבית ומאז הוא לא מוצא אותו....

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגיד שקרעת אותי

הרגע ראיתי סרט חזק, ותוך שניה היה לי חיוך גדול על הפנים. בצלחה בפרוייקט

אני שמח ;) תודה !

שמע לפי הסרט אתה יכול לראות שהוא אוכל חרקים שבערך בגודל שלו זה אומר שמקק זה מינימום בשבילו אתה לא יכול לסים לו שם זבוב ולצפות ממנו שיצוד אותו איך לעזעזל הוא יצוד זבוב?

המקק הזה לדעתי לא ישרוד הרבה תנסה לתת לעכביש כמה שיותר שטח לציד וכמה שיותר "אווירה" שים לו כמה אבנים כמה ענפים תנסה למצוא איזה אקווריום גדול או כול סביבה יותר גדולה.

כן סבבה, אני אבדוק אולי אני מכיר מישהו עם אקווריום משומש.. או אבנה משהו מפרספקס, ואכניס לשם מחשב חח ;D

פעם לפני פחות מחצי שנה הלכתי בפלורנטין בת"א מתישהו ב-4 בבוקר אחרי השתכרות ומשחק כדורסל וראיתי

עכביש טרנטולה קטן (אני יודעת שזאת היתה טרנטולה, היא היתה גדולה ושעירה מדיי לעכביש בית) שמישהו קצת

דרך לו על הרגליים והוא היה חיי אבל לא ידעתי מה לעשות איתו, לא היתה לי שקית ניילון וגם הייתי שיכורה אז גם

לא יצירתיות כך שהחלטתי לוותר עליה. חוצמזה, סבתא שלי היתה מקבלת חרארא ולמחרת מימילא הייתי צריכה

לחזור לקורס.

יש מגדלי טרנטולות בארץ. חפש ברשת באיזה אתר של אוהבי חיות. הם משריצים הרבה אז אין שום סיבה שלא

יתנו לך לאמץ אחד או עשר.

חוצמזה, אם אתה אלרגי לחיות פרוותיות, אתה יכול לאמץ חתול מסוג ספינקס - הם קרחים לגמרי ובגלל העובדה

הזאת כל הזמן רק להם אז הם תמיד באים להתפנק בחיקך. יש גם עכבראשים קרחים באותה מידה... חוצמזה,

תמיד אפשר לאמץ נחש או צפרדע אקזוטית, איגואנה או אפילו דגי פיראנה (ראית פעם איך הם אוכלים שניצל??

לא בטלויזה, על אמת...).

SKINCAT חחח.. 10 טרנטולות לא-יודע.. אני כבר שומע את אמא שלי צועקת חח

פורסם

ניסיתי פעם לגדל עכביש בערך בגודל של שלך, אבל מסוג אחר. הוא היה אוכל נמלים גדולות וג'וקים, אבל הוא מת אחרי כמה שבועות. אולי האוכל לא התאים לו. בכל מקרה, אני ממליץ שתשחרר את שלך רחוק מהבית.

פורסם

פירנות זה דבר כול כך חזק לחבר שלי היה היינו יושבים וזורקים להם פרוסות נקניק תוך חצי שנייה לא היה נשאר כלום פשוט מכונות מדהימות, הבעיה היא שאחרי כמה זמן הם גדלו ולא היה לו אקווריום גדול יותר אז הוא העיף אותם.

בהצלחה עם העכביש חבר, ובקשר ל10 טרנטולות ולאמא יש משפט שאומר מה שהיא לא יודעת לא פוגע בה או משהו כזה בקיצור אני בטוח שהטרנטולות החביבות יוכל להסתדר באקווריות מתחת למיטה מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

מממממ כן... לא נראה היא תשים לב, אני פשוט אשים אותם שם.. מתחת למיטה.. בידיעה שאחד כזה אוכל תוך

יומיים שלשה עבר.. ועשרה מהם ביומיים שלשה בנאדם שלם.. No 10nx, אני מעדיף איציק אחד . ;)

פורסם

נסה נחש בירית. הם לא עולים הרבה ואוכלים דגי זהב ונחמד לשחק איתם בידיים.

פורסם

בחנות מחשבים בעיר שלי יש אקוריום אם פירנות חחח חצי מהם כבר מתו יותר נכון נאכלו ע"י פירנות גדולות יותר ::)

פורסם

אני חייב להגיד שקרעת אותי

me 2

נשפכתי פה מצחוק ROFL !!! ;D אהבתי את הניסוח

ולמה שלא תסדר לאיצק איזה חברה ? ניראה לי שהוא בודד ככה לבד

מי יודע אולי עוד כמה חודשים יהיו לך כמה איציקים קטנים ! :D

פורסם

חחחחחח זה דיון בין המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון

טוב שלא התחלתם להוציא לאיציק פרופיל פסיכולוגי

אולי איציק הוא בעצם איציקה?

אולי איציק נרדם לתמיד?

פורסם

אולי איציק נרדם לתמיד?

Hoppe hoppe, reiter

Mein herz schlagt nicht mehr weiter ;D

*הופה הופה פרשים, לבי אינו פועם עוד (ראמשטיין).

פורסם

בן-אדם' date=' אתה חולה או משהו, אני רק רואה עכביש אני מת מפחדדדדדדדדד

[/quote']

עכבישים זה סתם חרא קטן שכיף להרוס להם את הקורים........

אני להנאתי הולך לחצר מוצא חילזון מדליק גפרורים מניח עליו (בלי לגעת בו יאק!!) ואז הוא מתחיל לזוז מהר!! (שמינית קמ"ש) ואז אני מגלה רחמים לוקח את הספריי נגד קרציות של הכלבות שלי ומכבה את המסכן.... ואז יוצא ממנו חומר צהוב והוא מתפתל והמחושים שלו משתגעים ואז אני באמת מרחם וזורק אותו לדשא עד שבא עורב ולועס אותו......

פורסם
  • מחבר

אתה מנייאק. :-\ :P

פורסם

בנאדם טוב אתה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים