עבור לתוכן

עכביש כחיית מחמד

Featured Replies

פורסם

ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך

הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק

עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה..

Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??"

Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב

אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ;) ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי !

הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי לאיציק זבוב אולי הוא

ייראה יותר טעים, וגם אותו לא אכל, איציק גם לא אהב את הזבוב השני שהבאתי לו וגם לא את היתוש שמצאתי לפני כמה דקות..

אני לא יודע למה הוא לא אוכל.. אולי הוא חווה חוויה פוסט-טרואמתית מזה שהוא בשבי ?

חיפשתי באינטרנט על עכבישים ואני בטוח ב89% שאיציק הוא עכביש זאב, כלומר הוא לא טווה כורים אלא צד אותם כמו גבר חחח :D

עכשיו, זה נראה מוזר למה הוא לא אוכל כלום.. קראתי שצריך לשים לו מים אז גם שמתי הוא עדיין לא אוכל הבן **** ואני כבר עצבני

אז לסיכום למישהו יש עכביש והוא יוכל להסביר לי אולי איך אפשר לגרום לו לאכול ?? או אולי אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות

עכביש נורמאלי, כמו אלמנה שחורה, או איזה טרנטולה שיש להם קיבה בריאה ;) ?

זה בטח נשמע לכם נורא פטתי ועצוב חחחחחח אבל איציק הוא חבר דמיוני (חחחח סתם... ;D ;D )

אני רציני

• תגובות 62
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מן הסתם איציק בדיכאון... שלח אותו לפסיכולוג חיות...

אני יודע שטרנטולה אוכלים עכברים... תנסה אולי הוא יאהב

*לפי התיאור, לא הייתי מתקרב למטבח שלך :P

פורסם

תנסה עלים , אולי הוא צמחוני

או אולי זאת היא והיא צריכה להמליט (לחבר שלי איתה העכבישה בתוך כוס של מיי עדן , בלי אוכל , קצת אוויר , ובלי מים , אחרי שבוע היו לה 42גורים :-X

פורסם

יכול להיות שהוא לא רעב בכול מקרה תנסה למצוא לו איזה חרק קצת יותר גדול מזבוב משהוא שהוא ממש יכול לצוד אני יודע איזה זחל פרפר משהו.

פורסם
  • מחבר

אאאמממ... אם איציק היה בהריון אז הוא היה צריך לסחוב כזה שק לבן מאחורה עם כל השרצים האלה.. אז לא נראה לי .

עריכה :

שמתי גם עלים אבל הוא לא מתקרב לשם.. רק עומד בצד של הקופסא ובוהה החוצה.. איזה עכביש דביל

ואני לא חושב שאיציק יאכל משהו גדול.. כי ראיתי סרטון כזה איך הוא אוכל חרק קטן, ומה שכתוב פה :

http://www.crockerfarm.org/ac/gr3/animals/RubenWolfSpider.htm

עריכה 2:

הנה לינק עם תמונות של עכביש כמו איציק - http://www.spiderroom.info/va_wolfspider.html

והנה סרטון של עכביש כמו איציק אוכל חרקרק אחר - http://www.spiderroom.info/movie3.html

פורסם

קודם צריך להביא לו אוכל חי. הם אוהבים כשהאוכל זז להם בפה

2: עשית חורים בקופסא שיהיה לו לנשום ?

3: הם לא אוכלים כל יום

4: לא ראית סרטים על עכבישים ? אתה צריך לעשות לו עבירה של יער או מדבר שיראה כמו בחוץ ולא קופסא של 20 סמ'. שים ענפים עלים אבנים. כמו באקווריום רק בלי מים.

פורסם
  • מחבר

בטח יש אוויר ! הקופסא גם גבוהה יחסית והקוטר הוא יותר כמו 25 ס"מ אבל לא משנה..

הג'וק עדיין חי הוא לא גדול איזה 1 ס"מ.. ויש עוד את שני הזבובים שניהם חיים גם כן.

אולי הוא מחכה לילה.. לא יודע, מוזר למה מאתמול הוא לא אוכל ...

חח לא, לא ראיתי סרטים על עכבישים.. (ואני בטוח שאם הייתי רואה זה היה משהו הוליוודי מפגר

שהקשר שלו למציאות הוא מקרי לחלוטין). מה שאני כן עשיתי זה קראתי איזה עכביש הוא ומה הוא עושה

ואיך הוא חי ומה הוא אוכל. על טרנטולה נאמר שאפשר לשמור אותה בצנצנת מזכוכית.. אז הסביבה שלו

די טובה, יש שמה עלים מים וחול, גם מצאנו אותו בתוך ערימת חול, אבל זה חול איכותי חח אז אין סיבה שלא יאהב

ולא יאכל.

טוב אתה או מישהו יודע איפה אפשר לקנות איזה עכביש חביב ? כי אם איציק לא יתחיל לאכול אני אאכיל עם איציק מישהו אחר . MUAHAHA !

פורסם

בן-אדם, אתה חולה או משהו, אני רק רואה עכביש אני מת מפחדדדדדדדדד

פורסם

חחח גם אני מפחד מהחארות הקטנים האלה יאללה איך איך איך הם כאלה קטנים ואני ענק לידם ואני זה שמפחד חחחחחח ;D ;D

ודרך אגב טיפשי ביותר הגידול עכבישים הזה ראיתי בתוכנית של ריפלי שיש בן-אדם שחי אם המפשחה שלו בבית שיש שם יותר מ-50 אלף סוגים!!

והם חופשי מיסתובבים בבית ובין האוכל הבגדים וכו... :o

פורסם
  • מחבר

זה לא נורא כ"כ הוא לא רעיל או משהו, כלומר אם הוא יעקוץ אותך זה יהיה אחרי שתעצבן אותו

והנשיכה תהיה יותר כמו יתוש לא איזה אלמנה שחורה שיכולה להרוג. וזה נחמד שיש לך משהו

כזה בבית זה כיף לראות אותו אוכל את הטרף לראות איך הוא חי מה הוא עושה, לא יודע זה נראה מעניין ;)

פורסם

זה לא נורא כ"כ הוא לא רעיל או משהו, כלומר אם הוא יעקוץ אותך זה יהיה אחרי שתעצבן אותו

והנשיכה תהיה יותר כמו יתוש לא איזה אלמנה שחורה שיכולה להרוג. וזה נחמד שיש לך משהו

כזה בבית זה כיף לראות אותו אוכל את הטרף לראות איך הוא חי מה הוא עושה, לא יודע זה נראה מעניין  ;)

לא ממש יכול להבין את זה חחחח אבל DAMN ללכת ולתפוס בשבילו מקק איללה אני לא יכול לראות אותם אני ישר הורג אותם!! :-X

פורסם

אז קח נחש-לטאות למיניהן-ציפורים-סרטנים/לובסטים-ציואווה (זה לא באמת כלב....)

פורסם

לי למשל יש כלב מת עליו עדיין גור בן 3-4חודשים לא יודע בדיוק חח :-\

הוא רץ לי בבית קופץ אל המיטה חופשי ממש מקפץ אל מיטה נראה לי יגדל עוד קצת יוכל לקפוץ אל המקרר חחחח

פורסם

אני חייב להגיד שקרעת אותי

הרגע ראיתי סרט חזק, ותוך שניה היה לי חיוך גדול על הפנים. בצלחה בפרוייקט

פורסם

שמע לפי הסרט אתה יכול לראות שהוא אוכל חרקים שבערך בגודל שלו זה אומר שמקק זה מינימום בשבילו אתה לא יכול לסים לו שם זבוב ולצפות ממנו שיצוד אותו איך לעזעזל הוא יצוד זבוב?

המקק הזה לדעתי לא ישרוד הרבה תנסה לתת לעכביש כמה שיותר שטח לציד וכמה שיותר "אווירה" שים לו כמה אבנים כמה ענפים תנסה למצוא איזה אקווריום גדול או כול סביבה יותר גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים